Jak lépe “fixnout” psa na hračku?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

míšakulička

15.8.2020 20:04
míšakulička

XXX.XXX.48.65

Dobrý večer,

mám štěně 6měs. Doma na zahradě hračky miluje, pořád něco tahá, abychom mu to házeli. Jakmile ale vyjdeme ven, hračka ho vůbec nezajímá. Když jí hodíme, tak se za ní sice rozeběhne, ale to je všechno. I když děláme takový ten humbuk okolo toho, aby byla hračka zajímavá, vůbec ho to nezajímá.

Nemáte prosím nějaké nápady?

15.8.2020 21:40
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

míšakulička napsal(a):
Dobrý večer,

mám štěně 6měs. Doma na zahradě hračky miluje, pořád něco tahá, abychom mu to házeli. Jakmile ale vyjdeme ven, hračka ho vůbec nezajímá. Když jí hodíme, tak se za ní sice rozeběhne, ale to je všechno. I když děláme takový ten humbuk okolo toho, aby byla hračka zajímavá, vůbec ho to nezajímá.

Nemáte prosím nějaké nápady?

Ani ne, měla jsem totéž jen s tím, že ani doma nebyl na hračky nějak zvlášť fixovaný, i když házení a honění se s nima ho bavilo. Venku by ho ani nenapadlo si hračky všímat. Byl lovec, tak jsem se vždycky smála, že bych musela v ruce tahat s sebou slepici a někdo mi poradil králičí kůži. Jo, to ho zaujalo, asi na minutu, než zjistil, že je to zvíře už nějakou dobu po smrti a mrtvá zvířata ho nezajímala vůbec.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.8.2020 23:22
Uživatel s deaktivovaným účtem

uvazat na neco a tahat tu hracku - pohybliva je atraktivnejsi

16.8.2020 07:01
janaa

XXX.XXX.247.50

Ono je taky otázka,co je to za plemeno. Spousta plemen se venku na hračku vybodne, protože má důležitost a zajímavost nula

17.8.2020 10:19
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

A možná ještě si určete nějakou oblíbenou top hračku, kterou ale nebude mít k dispozici doma, ale jen venku?

Já mám teda psy blázny do hraček a hračky je zajímají kdykoli a kdekoli, a je jedno, co se kolem děje. Ale i tak - volně k dispozici mají na zahradě i v baráku nějaké uzly, balónky, kongy atd.... No a pak máme "tréninkové" hračky, které mají jen venku, nebo na zahradě při tréninku (pullery, pešci, střapec, balónek na šňůrce). A vidím rozdíl v tom, když ven vezmu balonek, který mají k dispozici pořád, nebo když vezmu třeba ten puller, který si nemůžou sami vzít kdy chtějí. No a úplně nejlepší je u nás vždycky nějaká nová hračka, neokoukaná...

Jinak jak už bylo psáno výše - zkuste hračku na něco přivázat a udělat ji pohyblivou.

Záleží na plemenu, ale i na jedinci, některé psy prostě hračky moc nezajímají a už vůbec ne venku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík