Elunka

XXX.XXX.107.19
Dobrý den pejskaři,
docela mě baví výroba obojků a vodítek z paracordu a výroba hraček ze starých dek. Myslíte si že by se tím dalo přivydělávat? Založila bych si instagram a snažila se to propagovat tam, ale nevím jestli už není moc velká konkurence.. Co si o tom myslíte?
Nikdo se nevyjadřuje, tak já vám nadhodím svůj názor.
Chápu, že bez zkušeností, praxe a času není mistra, nicméně šiček a výrobců produktů pro psy je strašně moc a já osobně bych si nikdy nekoupila obojek nebo vodítko od nějaké instagramové random slečny, ale chtěla bych solidního podnikatele, který už má řádně odzkoušeno a ví, co dělá. A to především proto, že obojky a vodítka musí něco vydržet. Od začátečníka - nového profilu na instagramu s těmito výrobky - automaticky očekávám, že odzkoušeno nemá v podstatě nic a těm produktům nevím, jestli mohu věřit.
Jestli vás to baví, dala bych se do toho nejdřív formou ne zrovna výdělečnou. Musíte vyzkoušet, najít si lidi, co vám pomohou s odzkoušením, vytknou, co je potřeba zlepšit a tak. Přivydělávat si nejde hned, ze začátku taková činnost bývá prostě nevýdělečná. Jestli jste ochotná se s tímhle smířit a chápete, že to bude trvat než vše vychytáte a najdete si své příznivce, pak do toho jděte. Ale neočekávejte, že vám budou všichni ihned rvát ruce.
Atheira
napsal(a):
Nikdo se nevyjadřuje, tak já vám nadhodím svůj názor.
Chápu, že bez zkušeností, praxe a času není mistra, nicméně šiček a výrobců produktů pro psy je strašně moc a já osobně bych si nikdy nekoupila obojek nebo vodítko od nějaké instagramové random slečny, ale chtěla bych solidního podnikatele, který už má řádně odzkoušeno a ví, co dělá. A to především proto, že obojky a vodítka musí něco vydržet. Od začátečníka - nového profilu na instagramu s těmito výrobky - automaticky očekávám, že odzkoušeno nemá v podstatě nic a těm produktům nevím, jestli mohu věřit.
Jestli vás to baví, dala bych se do toho nejdřív formou ne zrovna výdělečnou. Musíte vyzkoušet, najít si lidi, co vám pomohou s odzkoušením, vytknou, co je potřeba zlepšit a tak. Přivydělávat si nejde hned, ze začátku taková činnost bývá prostě nevýdělečná. Jestli jste ochotná se s tímhle smířit a chápete, že to bude trvat než vše vychytáte a najdete si své příznivce, pak do toho jděte. Ale neočekávejte, že vám budou všichni ihned rvát ruce.
Souhlas👍
Další věc je, že značkový paracord je drahý, a nevím kolik lidí je ochotno dát za obojek začátečníkovi třeba 450 (aby si člověk zaplatil i práci), aniž by měli záruku a možnost reklamace.
Naproti tomu čínské napodobeniny paracordu jsou sice levné, ale je to šunt, který po dvou vypráních nedrží barvu, a nejde zatavit, takže budou zakaznici akorát naštvaní.
Neměli byste někdo zájem o obojek z paracordu? Pokud se teda vůbec někomu trefím do míry psa 😀.
Není dokonalý, je to můj první a zároveň asi poslední obojek takto tvořený, než jsem ho stihla dodělat, tak mi z toho fena vyrostla 😄, už nějakou dobu mi tady leží a je mi to líto vyhodit. Poslala bych za poštovné. Nejsem si jistá, jestli mám správně udělané ty konce, dělala jsem podle videa.
Andrýsek3
napsal(a):
Ja si vyrobila vodítko z paracordu, drželo jako čert, pak jsem ho ztratila. 😐 Obojek bych klidně brala, ale na mého je krátký.
Jo já vodítko mám jedno taky, jen takové slaboucke, používám ho hlavne na cvicaku.
Ale ten obojek je navíc blbej tím, že na menšího psa je širší, a i ta kovová spona něco váží no, to jsem nevychytala 😀.
marcelaamax
napsal(a):
Jo já vodítko mám jedno taky, jen takové slaboucke, používám ho hlavne na cvicaku.
Ale ten obojek je navíc blbej tím, že na menšího psa je širší, a i ta kovová spona něco váží no, to jsem nevychytala 😀.
Já mám z paracordu všechna vodítka (nic lepšího ještě nikdo nevymyslel👍), asi 15 obojků.
Nedám na to dopustit👍
Ten paracord klouže v ruce? Já měla softshelový vodítko a klouzalo mi v ruce.
Nakonec jsem pořídila tohle od JK animals https://www.jkanimals.cz/cs/potreby-pro-psy/voditka-pro-psy/provazova-voditka/jk-animals/27583-zkracovaci-voditko-comfort-zelene-41815-2.html
Je super, neklouže, má v sobě gumu a je reflexní, což je fajn, když jsem na konci vesnice, kde už nejsou lampy... Ale je jen ve 2 barvách, to mě trošku štve, ráda bych nějakou tyrkysovou barvu.
To že je reflexní bych i oželela, stejně chodím s čelovkou, takže bych měla být vidět. Zásadní je pro mě jestli klouže v ruce...
elisak
napsal(a):
Ten paracord klouže v ruce? Já měla softshelový vodítko a klouzalo mi v ruce.
Nakonec jsem pořídila tohle od JK animals https://www.jkanimals.cz/cs/potreby-pro-psy/voditka-pro-psy/provazova-voditka/jk-animals/27583-zkracovaci-voditko-comfort-zelene-41815-2.html
Je super, neklouže, má v sobě gumu a je reflexní, což je fajn, když jsem na konci vesnice, kde už nejsou lampy... Ale je jen ve 2 barvách, to mě trošku štve, ráda bych nějakou tyrkysovou barvu.
To že je reflexní bych i oželela, stejně chodím s čelovkou, takže bych měla být vidět. Zásadní je pro mě jestli klouže v ruce...
Paracord v ruce neklouže
Já upřímně nevím, jestli klouže, protože to vodítko používám jen na cvičení, kde ho jakoby jenom držím a moc nepotřebuju. Na procházky ho nepoužívám, protože ho mám schválně dělané slabé a úzké, s malou karabinkou, aby se mi při cvičení nepletlo a nebylo těžké.
Ale tipla bych si, že klouzat to nebude, snad napíšou jiní.
Jo, tak než jsem to dopsala, tak už Inspektor odepsala .