Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.9.2020 13:17
Majdulator007

XXX.XXX.220.192

Zdravím, mám na vás prosbičku. Mám doma 4letou fenku křížence yorkshira a čivavy.
Obracím se na vás z dotazem jelikož si doma značkuje jako pes. Nikdy jí u toho nechytnem což je problém. značkuje si jak nábytek doma tak i venku je jak pes, co 5 metru tak se vyčurá třeba 10x ale opravdu jen pár kapek. Hlavně její moč je tak šíleně smradlavá že opravdu i ty označkovaný místa prostě ne a ne vyvětrat. Potřebuji poradit co s tim aby si neznačkovala. Doma na to máme sprej proti značkování a stejně to nefunguje, ven chodí 6x denně. To značkování doma dělá i když je vyvenčená třeba po hodinové procházce...

děkuji za rady

8.9.2020 13:30
Atheira

XXX.XXX.209.8

A to vám dělá celé ty čtyři roky?
Jestli ne, tak mažte na veterinu. Může mít nějaký problém. Celkově mi nepřijde normální, aby i nějaký bláznivý značkovač zvedal nohu co půl metru. Bála bych se zdravotního problému a podle toho se taky zařídila. Nechala psa zkontrolovat veterinářem.

edit: Mám taky fenu. Značkuje si ráda. Zvedá u toho nohu a přechcává každého, kdo jde s námi nebo koho potká. Prostě "všechno moje, všechno přechčim!" ale to, co popisujete, mi prostě nepřijde ok.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.9.2020 13:35
Uživatel s deaktivovaným účtem

I ten silný zápach (moči) by mohl být příznakem zdravotního problému...

Přidejte reakci

Přidat smajlík