Uživatel s deaktivovaným účtem

V poslední době fenka 16 měsíců po koupání v rybníce pořád učurává, další den je všechno v pohodě. Nevíte, čím by to mohlo být?
Mám zkusit tinkturu z lichořeřišnice nebo to bude spíš stresem a počkat? Za 2 týdny máme OVVR a voda není teda úplně super. Je to jak kdy.
Už jsem dávala video do vlákna Co se pejsům povedlo, ten den jí to šlo úžasně, v neděli do cizího rybníka zase nechtěla. Včera jsme byli i se starší fenkou, která si plavání vždycky užívá, malou jsem nijak nenutila, lákala jsem ji do vody na špekáček, to si připlavala a pak pomalu ven.
Tak nějak si říkám, že se na ty zkoušky asi vykašleme a necháme je na jaro. To jí budou už 2 roky. Se staršíma jsem ale taky dělala až po druhém roce.
Budu vděčná za rady, díky.

A není to jednoduše tím, že při koupání vychlemtá spoustu vody a pak musí víc čůrat?
Můj pes teda v rybníce vždycky řádně doplní tekutiny a pak je jak průtokáč.

napsal(a):
A není to jednoduše tím, že při koupání vychlemtá spoustu vody a pak musí víc čůrat?
Možný to je a to byste mě uklidnila, protože já už od neděle přemýšlím, co to může být. Včera po návratu na prochajdě čůrala snad 20x.

Tak nějak mi to přijde naprosto logický. Neznám psa, který by nechlemtal vodu, když do ní vleze (čest výjimkám).
napsal(a):
Přesně, naši psi to tak taky mají.
A Sarah - nevím, jestli už se to tu resilo, asi mi to uniklo, ale proč by fena měla být ve stresu z vody, u vody?
A že nechtěla do rybníka, není to prostě jen tím, že už je na ni voda studenější? Vím, že retrívři tohle většinou neřeší a koupou se i v zimě, ale třeba je to výjimka.

OK, díky všem.
Tím, že jsem jí házela do vody špekáčky, tak se asi nachlemtala hodně. Ještě včera na cestě z prochajdy učůrávala, tak jsem pro jistotu koupila tu tinkturu z lichořeřišnice. V noci už v pohodě.
S OVVR asi opravdu počkáme, není kam spěchat.