Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.9.2020 15:29
Vidtmanová Marta

XXX.XXX.169.251

Dobrý den, moje fenečka je 9 let stará.V říjnu jdeme na operaci análních žlázek. Nevim co nás čeká, je to asi náročná operace.
Bojim se, že ji nezaplatim. Pocitam kolem 10000,-. Nevíte?
Děkuji.

Westernsun

26.9.2020 15:31
Westernsun

XXX.XXX.108.252

A na co se vlastně ptáte, jestli to vaše fena zvládne nebo jestli je cena adekvátní?

26.9.2020 15:46
Vidtmanová Marta

XXX.XXX.169.251

Ano,jestli to zvládne, jaká po operaci budou negativa.Samozrejme pro ni udělám vše,co půjde.A pokud je možné napsat,kolik operace bude stát.Dekuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.9.2020 15:47

Vidtmanová Marta napsal(a):
Dobrý den, moje fenečka je 9 let stará.V říjnu jdeme na operaci análních žlázek. Nevim co nás čeká, je to asi náročná operace.
Děkuji.

...náš pes si postupně rozkousal jednu i druhou, vet navrhnul jejich odstraněni, cenacdo 3 000 korun....

26.9.2020 16:39

Děkuji.

Nerozumím. Vy jste to s veterinářem neprobírala? Minimálně finanční stránku. Ta se dá přece docela dobře odhadnout. S prognózou je to horší.

26.9.2020 16:56
lenocka

XXX.XXX.60.146

Cca 3roky zpět, fena 11let, 40kg, žlázky dlouhodobě problémové, údajně z nich moc nezbylo. Zákrok v pohodě s normální narkózou (ne inhalačka), cena cca 2,5tis.
Držím palce s hojením, nás zachránil Anigran

26.9.2020 20:07
Vidtmanová Marta

XXX.XXX.168.129

Nebudete mi věřit,ptala jsem se dvou lékařek na přibližnou cenu na klinice kam chodím.Nerekly mi to,že si to určuje lékař,který ji bude operovat, sám.Ale lékař tam nebyl.A byla jsem pěkně naštvaná,taková drahá klinika v Plzni,a ani přibližnou cenu mi ty lékařky neřekly.No nic,5.10. až půjdem na operaci se to dozvím,a budu si tomu lékaři ztěžovat, protože by mi to měly ty lékařky přibližně říct

26.9.2020 20:16
Vidtmanová Marta

XXX.XXX.168.129

Děkuji vám moc, chodím na drahou kliniku, protože naše vet.ji to zanedbala,nikdy jí nic nevymackla,až jí to prasklo.Od té doby chodím na kliniku,no,myslela jsem si, že když je tak drahá,že to bude lepší.Ani přibližnou cenu mi neřekli.Jsem pěkně naštvaná.

26.9.2020 21:17

Nebudete mi věřit,ptala jsem se dvou lékařek na přibližnou cenu na klinice kam chodím.Nerekly mi to,že si to určuje lékař,který ji bude operovat, sám.Ale lékař tam nebyl.A byla jsem pěkně naštvaná,taková drahá klinika v Plzni,a ani přibližnou cenu mi ty lékařky neřekly.No nic,5.10. až půjdem na operaci se to dozvím,a budu si tomu lékaři ztěžovat, protože by mi to měly ty lékařky přibližně říct

Stěžovat. Ale nějak tomu nevěřím.

26.9.2020 21:27
Vidtmanová Marta

XXX.XXX.168.129

Njn, chyba.Tak tomu nevěřte. Proč bych to psala.Ptala jsem se dvou lékařek, které mi ošetřovali mojí fenečku. Ještě jsem se chtěla domluvit,pokud by to byla velká částka, přes 10 000,-,jestli bych to mohla doplatit spl.kalendarem.Ani jedna mi neřekla přibližnou cenu, že si ji podle zákroku určí p.doktor.A pokud mi nevěříte,nekomentuje.Dekuji

26.9.2020 21:36
GAELLE

XXX.XXX.66.235

taky nevěřím. pokud to není akutní tak přece veterinář musí říct předem přibližnoucenu zákroku a podle toho se rozhodnu zda třeba nepůjdu jinam. Aspoň jsme to my tak vždy měli - trhání zubů, cena jedné infuze atd.

26.9.2020 21:46
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Děkuji vám moc, chodím na drahou kliniku, protože naše vet.ji to zanedbala,nikdy jí nic nevymackla,až jí to prasklo.Od té doby chodím na kliniku,no,myslela jsem si, že když je tak drahá,že to bude lepší.Ani přibližnou cenu mi neřekli.Jsem pěkně naštvaná.

Otazka je, co je drahá klinika.
Je to veterina Kleisslova?

26.9.2020 21:46

GAELLE napsal(a):
taky nevěřím. pokud to není akutní tak přece veterinář musí říct předem přibližnoucenu zákroku a podle toho se rozhodnu zda třeba nepůjdu jinam. Aspoň jsme to my tak vždy měli - trhání zubů, cena jedné infuze atd.

Ale já tomu klidně věřím. Také jsem se ptala na velké klinice na předběžnou cenu zákroku a veterinář, který jen dělal předoperační vyšetření (nabíral krev) střelil šílenou pálku. Operovat měl jiný vet a cena byla o dost nižší.

Zadavatelko
Když vám jde hlavně o cenu zákroku, záleží na váze feny, tu jste tu zatím nikde neuvedla. Od váhy se odvíjí cena za narkozu, léky, šití atd.
Když vám dvě lékařky neřekly odhadem cenu, věřím, že samy netušily a opravdu to bývá tak, že operující lékař na klinice má své ceny. Tak si zavolejte před zákrokem přímo jemu, ten vás uvede do obrazu, kollik peněz si připravit.

26.9.2020 21:53
Vidtmanová Marta

XXX.XXX.168.129

Večer jsem psala email p.doktorovi Bendovi na kliniku Zodiac.Vypsala jsem mu,jak to tam probíhalo k vůli té operaci a ceně,a poprosila jsem ho,jestli mi ji může napsat.Copak jsem tak blbá,abych se nezeptal, když vím že nemám desetitisíce.A ptala jsem se obou lékařek,co ošetřovaly mojí fenečku.Ani jedné se nepodařilo vymáčknout žlázky,a to poněkolikáté.

26.9.2020 21:59
rapotacka11

XXX.XXX.212.228

Někdy je šikovná paní v salonu, kde upravují psy.

https://www.ifauna.cz/psi/diskuse?hledat=operace+an%C3%A1ln%C3%ADch+%C5%BEl%C3%A1zek

26.9.2020 22:00

No tak vám snad pan doktor odpoví. Jak to bude s cenou.
Když už se musí análky operovat, asi nepůjdou vymáčknout jen tak, Teď nechápu, nač si tedy stěžujete. Lékařky neznají cenu, za jakou bude operovat jejich kolega.
Občas si říkám, že být veterinář je opravdu řehole...

26.9.2020 22:00
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Večer jsem psala email p.doktorovi Bendovi na kliniku Zodiac.Vypsala jsem mu,jak to tam probíhalo k vůli té operaci a ceně,a poprosila jsem ho,jestli mi ji může napsat.Copak jsem tak blbá,abych se nezeptal, když vím že nemám desetitisíce.A ptala jsem se obou lékařek,co ošetřovaly mojí fenečku.Ani jedné se nepodařilo vymáčknout žlázky,a to poněkolikáté.

A vymačkávaly ty žlázky jen zvenku, anebo to zkoušely i zevnitř (pokud se teda nejedná o pidipsa)

26.9.2020 22:01
Vidtmanová Marta

XXX.XXX.168.129

Děkuji, lékaři jsem k večeru psala email,vše jsem mu vypsala.Tak snad odepíše.Jinak fenečka Kiki má 9,2kg Samozřejmě mi nejde jen o cenu.Miluji svoji Kiki, už si toho tolik prožila.Cele noci jsem byla u ní, čistila řepíkem.....Ale samozřejmě, že mi cena zajímá

26.9.2020 22:06
Vidtmanová Marta

XXX.XXX.168.129

Vymačkávaly zevnitř,už poněkolikáté,od července jí to nejde.Proto navrhly operaci.Jednou už jí to prasklo,ale na levé straně.Je to peklo,pro ni utrpení,ani ji nenašly vývod,odkud ten sekret vytéká.

26.9.2020 22:09
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Vymačkávaly zevnitř,už poněkolikáté,od července jí to nejde.Proto navrhly operaci.Jednou už jí to prasklo,ale na levé straně.Je to peklo,pro ni utrpení,ani ji nenašly vývod,odkud ten sekret vytéká.

A to řešíte až teď?

26.9.2020 22:16

Chudák fenka, Tak ať se jí po operaci hodně uleví...

26.9.2020 22:20
Vidtmanová Marta

XXX.XXX.168.129

Ne Zodiac, ošetření zubů mi řekl,inhal.narkoza 2 600,-plus jaký bude zákrok,jestli rtg, trhání.A záleží pro koho drahé,nebo levné.Jelikoz je starší, navrhují inh.narkozu,ta je dražší.Treba kastrace je tam dvakrát dražší,než kam jsem chodila před tím.A pokud se ptáte, proč nejdu tam,tak věřte, že už tam nevkročím.

26.9.2020 22:23
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Ne Zodiac, ošetření zubů mi řekl,inhal.narkoza 2 600,-plus jaký bude zákrok,jestli rtg, trhání.A záleží pro koho drahé,nebo levné.Jelikoz je starší, navrhují inh.narkozu,ta je dražší.Treba kastrace je tam dvakrát dražší,než kam jsem chodila před tím.A pokud se ptáte, proč nejdu tam,tak věřte, že už tam nevkročím.

Tak zrovna u kastrace feny bych se nekoukala na cenu, ale na dobré reference pracoviště - je to přecejen docela velký zásah do břicha, na kterém toho jde dost pokazit.

26.9.2020 22:26
Vidtmanová Marta

XXX.XXX.168.129

Ale já si neztěžuju,ptala jsem se tady na cenu,jestli někdo nemá zkušenosti.Jen mi tu pořád psali, že nevěří, že mi tu cenu lékařky přibližně neřekly.No,tak jsem psala o.doktorovi,abych se mohla ,,připravit,, finančně

26.9.2020 22:30
Vidtmanová Marta

XXX.XXX.168.129

Děkuji moc,moc.I podpora mi pomůže,upravuji byteček, mám malinký.Aby potom nenarážela tím krunýřem.A budu jenom pro ni. Ještě jednou děkuji

26.9.2020 22:41
Vidtmanová Marta

XXX.XXX.168.129

Ne, řeším to od března,a dodržovala jsem návštěvy u vet.Kdyz jí to vet.,kam jsme chodila zanedbala.Nic nevymackala,tak jsem tam byla pořád.Ajednou jí tak zrasovala konečník, že jsem v noci volala pohotovost,a od té doby chodíme na vet.Zodiac.Nic jsem nezanedbala, když mi řeknou za čtrnáct dní,a mě se něco nezdá, mažu tam hned.Az teď rozhodly lékařky operaci.

26.9.2020 22:49

Ne, řeším to od března,a dodržovala jsem návštěvy u vet.Kdyz jí to vet.,kam jsme chodila zanedbala.Nic nevymackala,tak jsem tam byla pořád.Ajednou jí tak zrasovala konečník, že jsem v noci volala pohotovost,a od té doby chodíme na vet.Zodiac.Nic jsem nezanedbala, když mi řeknou za čtrnáct dní,a mě se něco nezdá, mažu tam hned.Az teď rozhodly lékařky operaci.

.....držím moc palce, já se toho moc bojím.....dejte pak prosím vědět jak vše probihali....mně to čeká s tříkilovým papillonem...

26.9.2020 22:52
rapotacka11

XXX.XXX.212.228

Děkuji moc,moc.I podpora mi pomůže,upravuji byteček, mám malinký.Aby potom nenarážela tím krunýřem.A budu jenom pro ni. Ještě jednou děkuji

Existují nafukovací límce.
https://search.seznam.cz/?q=nafukovac%C3%AD+l%C3%ADmec+pro+psa&oq=nafukovac%C3%AD+l%C3%ADmec&aq=0&sourceid=szn-HP&thru=sug&su=kc&sgId=Tm9uZSAxNjAxMTUzMzkzLjUwMA%3D%3D

27.9.2020 00:35
Vidtmanová Marta

XXX.XXX.168.129

Děkuji za podporu. Určitě dám vědět,jdeme 5.10.

6.10.2020 14:11
Vidtmanová Marta

XXX.XXX.252.160

Tak máme druhý den po operaci análních žlázek.Je to opravdu náročné.Jenom běhám kolem Kikinky.Chce se vozit po zadečku a to nesmí aby ji nepraskly stehy.Jeste nekadila,bere laktózu,na bolest a ant.na záněty.Nekolikrat denně omýváme, mažu mystickou.Nejhorsi je aby držela,a aby jí to nepopraskalo.Zítra jedem na kontrolu.Operace stála 10 200,-

6.10.2020 14:13

Tak máme druhý den po operaci análních žlázek.Je to opravdu náročné.Jenom běhám kolem Kikinky.Chce se vozit po zadečku a to nesmí aby ji nepraskly stehy.Jeste nekadila,bere laktózu,na bolest a ant.na záněty.Nekolikrat denně omýváme, mažu mystickou.Nejhorsi je aby držela,a aby jí to nepopraskalo.Zítra jedem na kontrolu.Operace stála 10 200,-

....diky za informaci...

Terina177

12.12.2021 18:00
Terina177

XXX.XXX.110.194

Dobrý den, mohu vědět po jak dlouhé době se plně po operaci vrátí vše do normálu? Měli jsme operaci před 2 týdny, a fenka stále nemůže plně používat svěrač. Děkuji

12.12.2021 18:19

..tak musím se pochlubit, že od té doby, co si pes odoperoval obě anální žlazky, už nikdy problém nenastal...jinak je už delší dobu na barfu, tak nevím zda problemu odpomohla též konzumace kosti, ale ať je to jak chce problém bez operace snad zažehnan..

Přidejte reakci

Přidat smajlík