Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Miksicek

29.9.2020 21:33
Miksicek

XXX.XXX.175.103

Dobry den,
v nedeli si nas pes rozrizl packu pod patym palcem vycistily sme to vydezinfikovaly a ovazaly obvazem kazdy den prevazujem,neboli ho to nekulha,nekrvaci rana cista ma to asi 2cmna delku a hloubka cca 3-4mm je potreba jit k veterinari?sit mu to uz asi nebudou ze?a jak se o ranu starat?

Díky za odpoved😉

29.9.2020 22:03
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Miksicek napsal(a):
Dobry den,
v nedeli si nas pes rozrizl packu pod patym palcem vycistily sme to vydezinfikovaly a ovazaly obvazem kazdy den prevazujem,neboli ho to nekulha,nekrvaci rana cista ma to asi 2cmna delku a hloubka cca 3-4mm je potreba jit k veterinari?sit mu to uz asi nebudou ze?a jak se o ranu starat?

Díky za odpoved😉

Stejně jak doteď, místo obvazů bych dala psí botku, pokud nemáte, tak na ven ponožku, na ni igelitový pevnější sáček. Doma to nechte volně dýchat jen hlídejte, ať to pořád nelíže, jinak taky ponožku.

Miksicek

29.9.2020 22:13
Miksicek

XXX.XXX.175.103

No mam strach aby se mu ta ponozka neprilepila.kdyz to ma sundane porad to olizuje proto mu nechavame ten obvaz s poduskou ten totiz nesunda.spis mam sttraach aby se mu tam nedostala infekce ale bere kortikoidy na cumak to by mu mohlo taky zlepsit hojreni ne jinak moc diky za radu 😉

29.9.2020 22:22
GAELLE

XXX.XXX.66.235

šít po takové době určitě ne. Můžete zkusit namazat Hemagelem. Hlavně aby si to pes nerozlízal.

29.9.2020 23:11
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Mám psa venkovního a ten středový polštářek si o sklo rozdělil na půl - ani nebylo poznat, že byl původně jeden Na prochajdu měl botku a protože je to lízajda šílená, na doma ponožku zatáhnutou izolepou, aby ji tak lehce nesundal. Po té, co jsem lítala vynervnutá po zahradě, že ji snad sežral(nakonec se našla) jsem ponožku vzdala. Vyhojilo se to dobře. Infekce se být nemusíte, psi jsou odonější, než lidi. I když ..vzpomínané kortikoidy proces hojení výrazně zpomalují a komplikují

Přidejte reakci

Přidat smajlík