Tabulka velikostí - jsem blázen?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.9.2020 21:46
Terven

XXX.XXX.110.191

Dobrý večer, projíždím eshopy kvůli oblečkům Hurtta a už v několika jsem našla cosi, čemu nerozumím
V tabulce velikostí mě zaujal údaj o obvodu krku, přijde mi nesmyslné, aby byl větší než délka zad a obvod hrudníku.
https://www.spokojenypes.cz/hurtta-monsoon-plastenka-pro-psy-rakytnikova-30-cm/#

Na originál stránkách Hurtty je to stejně, jen v Aj...jsou to přehozené sloupečky krk x hrudník anebo jsem blázen?
https://www.hurtta-collection.cz/zimni-bundy-hurtta/expedition-parka-hurtta-ruzova/

29.9.2020 21:52
Atheira

XXX.XXX.209.8

No... Teď jsem si zrovna prošla hledáním pláštěnky, která funguje jen a pouze jako pláštěnka, tedy nemá vrstvu, která by hřála, ale zároveň nevypadala jak obal na tousťák. A viděla jsem tolik tabulek a tolik parametrů, že bych tomu i skutečně věřila.
Ta bunda má navíc ten krk na tu stahovací šňůrku, takže bych to brala jako fakt, ne jako chybu. Navíc, podívejte se na tu fotku, kde je to vyfocené na psovi. Tam je to úplně evidentní, že ten obvod krku, když se ta šňůra nestáhne, je takový, jaký uvádí.

Edit: jako jo, když to pořídíte na psa, který se pohybuje na spodní hranici uvedených rozměrů pro danou velikost, tak budete oba vypadat jako blbci. On bude k smíchu a vy vlastně taky, protože jste ho do toho navlíkla.

29.9.2020 22:06
GAELLE

XXX.XXX.66.235

Měli jsme od Hurtta obleček (bundu) koupený po netu a pes ač vořech tak mu perfektně padnul. Co přesně jsme měřili už si dnes nepamatuju ale značku určitě mohu doporučit. Obleček byl teplý nepromokavý a i velký pes v něm nevypadal směšně.

29.9.2020 22:18
Terven

XXX.XXX.110.191

Atheira- blbě by to vypadat nemělo, doporučili mi to majitelé pinčů a viděla jsem i fotky.
Máte pravdu, bude to v "roztaženém stavu", půjde to zatáhnout gumičkou ...zdá se to logický, holt už je na mě dost hodin

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.9.2020 06:22
Uživatel s deaktivovaným účtem

to máte dobrý, že můžete zkoumat tabulky velikostí , my máme u většiny výrobců smůlu... a musíme šít doma (slabá bundička přešitá z mojí) nebo nechat šít na míru (tlustá zimní - bude na mrazy, zatím visí na ramínku ve skříni). S délkou zad dost přes 80 cm a hrudníčkem jak tank, nám nic jiného nezbyde.

Přidejte reakci

Přidat smajlík