Zdravím,
mám fenku AST 3 roky, a před měsícem ji skončilo hárání. Minulý rok měla falešku, u vet řešeno injekcemi které se museli několikrát opakovat a byla po nich dost nepříjemná apod. Nyní nemá žádné zdravotní potíže, spíše psychické. Je dost mazlivá, nechce se jí chodit ven, doma kouká do blba, nic ji nebaví a je nenažraná, hodně pije. Hračky má sebrané už od začátku hárání a nemá potřebu se starat. Cecky začíná mít nepatrně zvětšené ale při zmáčknutí nic neteče. Dočetla jsem se někde v příspěvku, že je možné zkusit homeopatika. Fena je s PP, chtěli by jsme příští rok nechat připustit.
Doma mám pouze sepii 9ch, napsaná tam byla také ovšem nevim na co a v jakém množství. Ráda bych to zkusila touto cestou než injekcemi.
Děkuji za rady.
Uživatel s deaktivovaným účtem

nemam to vyzkouseno - ale jini ano: Ricinus communis 30CH 2xdenne 5 tobolek
ne, nechapu proc to funguje, ale kdyz je clovek zoufaly, zkusi vsechno a tohle muze jen pomoci, rozhodne to neublizi
btw. ainu - fakt by me zajimalo, jak pracovat s psychikou feny, aby nemela falesku?
jedna moje fena na to trpi - nema to vliv na jeji "praci" -normalne funguje, netaha hracky, neni nekde zalezla - ale mliko z ni strika zatez -nezatez
U nás bohužel na falešku homeopatika nezabrala. Jinak tam je spíš na místě se poradit s homeopatem,aby byli na míru, podle chování, jestli je mléko nebo není atd.
Jedna čubina na falešky trpí od té doby,co měla štěňata. Dělá se jí i mlíko. Loni měla falešku i uprostřed lovecké sezóny, skoro každý den na celodenním honu, zápřah jako kráva, a stejně spustila mlíko, byť psychicky žádnou falešku neměla. Prostě hormony, s tím fakt člověk zázračnou prací s psychikou fakt nic neudělá
Uživatel s deaktivovaným účtem

tohle by prave melo zastavovat tvorbu mlika
Na mlíko já znám Lac caninum, ale je důležitá potence 30, nižší by naopak stimulovala tvorbu mlíka. Něco o homeo třeba tady https://svethomeopatie.cz/cs/801-jak-na-falesnou-brezost Ale jak jsem psala,u nás efekt 0