S malým pejskem do letadla - ZASE

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ada212

7.10.2020 19:31
Ada212

XXX.XXX.191.12

Vím, že cestování letadlem se tady řešilo už stokrát, ale chtěla bych vědět něco více o tom jaké máte zkušenosti s konkrétně malými pejsky, kteří podle všeho můžou na palubu většiny letadel s majitelem?

Chápu, že ho nejspíš nemůžete mít na klíně jako někde v autobuse, ale kde konkrétně přepravka s pejskem na palubě letadla během letu je? "Pod sedadlem"? A můžete si pejska během letu kontrolovat?

A info jaké společnosti, jakou máte přepravku, apod. taky uvítám.

Moc děkuji za odpovědi.

7.10.2020 20:09
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Ada212 napsal(a):
Vím, že cestování letadlem se tady řešilo už stokrát, ale chtěla bych vědět něco více o tom jaké máte zkušenosti s konkrétně malými pejsky, kteří podle všeho můžou na palubu většiny letadel s majitelem?

Chápu, že ho nejspíš nemůžete mít na klíně jako někde v autobuse, ale kde konkrétně přepravka s pejskem na palubě letadla během letu je? "Pod sedadlem"? A můžete si pejska během letu kontrolovat?

Moc děkuji za odpovědi.

Co se týče psa na palubě neporadím, protože mám psy jiných rozměrů, ale předpokládám, že i na palubu musí být přepravka odpovídající normě pro leteckou přepravu, a musí splňovat i rozměry.

7.10.2020 20:14
eli22

XXX.XXX.58.40

Ada212 napsal(a):

Moc děkuji za odpovědi.

Naše fenka jako štěně letěla z Itálie normálně v přepravní tašce na klíně, měla necelé 3 kila.

Ada212

7.10.2020 21:01
Ada212

XXX.XXX.191.12

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Co se týče psa na palubě neporadím, protože mám psy jiných rozměrů, ale předpokládám, že i na palubu musí být přepravka odpovídající normě pro leteckou přepravu, a musí splňovat i rozměry.

Jj, přepravka je jasná věc s tím klínem to byla jen nadsázka 👍🏻 spíše mě zajímá, kde má být 🤷🏻‍♀️

7.10.2020 21:56
assil

XXX.XXX.122.3

Přepravka se dává pod sedadlo před vámi. Zbytek záleží na personálu, co dovolí.

7.10.2020 22:18
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Z toho, co jsem slyšela doteď: zvíře na palubě ano či ne, povoluje přímo kapitán letadla a pokud už povolil jedno, nepovolí druhé. Naposled o tom psala Zuzana Belohorcová, že jí vzaly do letadla jen jednoho kocoura, druhý musel jiným letadlem a někde se ztratil. Snad ho našli, konec nevím.

7.10.2020 23:06
GAELLE

XXX.XXX.66.235

lesnížínka napsal(a):
Z toho, co jsem slyšela doteď: zvíře na palubě ano či ne, povoluje přímo kapitán letadla a pokud už povolil jedno, nepovolí druhé. Naposled o tom psala Zuzana Belohorcová, že jí vzaly do letadla jen jednoho kocoura, druhý musel jiným letadlem a někde se ztratil. Snad ho našli, konec nevím.

To už je jak v busu. Taky nás nevzali že už tam jeden pes je

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.10.2020 17:46
Uživatel s deaktivovaným účtem

...jak je to v letadle presne nevim (prepravni podminky se lisi dle prepravce)... Ale "Kapitan" zasahuje vzdy az v "nouzi"... (pred nim to resi min. rezervacni system a letistni i palubni personal...). - byla jsem v letadle kde byla kocka, pes i decko ve vajicku...a letelo se uplne v klidku.

Nicmene autobus - jooo. Tam je to i v prepravnich podminkach. Ridic ma opravdu velkou "moc" a vzit vic jak jedno zvire nemusi.
Vsak ani The Tap Tap si namet na tuto pisen nevycucali z prstu...
https://www.youtube.com/watch?v=8qacVvm-8ao

Přidejte reakci

Přidat smajlík