Uživatel s deaktivovaným účtem

Kde?

Moudivláček
napsal(a):
iFauna pomocpsikomvychod@azetisk 0918779176
Děkuji. Je to nějaký spolek, ne jediný, který tohle dělá, a myslím, že na tom nijak nevydělávají.
Třeba home4pets chce za některé psíky skoro 5000kč. Tak kterého psa si zájemce o útulkáčka asi adoptuje?

Fiona.Praha
napsal(a):
Dost nepovedená "reklama" .
Vypadá to dost nevěrohodně:
všichni psi v Praze a všichni za 2500 Kč a k tomu slovenský email i telefonní číslo.
Psi jsou v útulku na Slovensku, dovezou je.. je to normální spolek jako každý jiný.
Jmenuje se OZ Pomoc psikom na vychodnom Slovensku.
Fiona.Praha
napsal(a):
všichni psi v Praze a všichni za 2500 Kč a k tomu slovenský email i telefonní číslo.
Protože je převoz do Prahy možný. Jsou komplet naočkovaní, načipovaní s petpasem, ošetření proti parazitům, zpravidla kastrovaní a ještě se musí zaplatit cesta. Byznys za dva a půl litru.
impact
napsal(a):
Protože je převoz do Prahy možný. Jsou komplet naočkovaní, načipovaní s petpasem, ošetření proti parazitům, zpravidla kastrovaní a ještě se musí zaplatit cesta. Byznys za dva a půl litru.
To nemění nic na tom, že inzeráty vypadají nevěrohodně.
Někdo, kdo se vůbec neorientuje, to tak klidně může vyhodnotit.
Protože je převoz do Prahy možný
To je "super". Jeden spolek dělá předadopční, adopční a poadopční kontroly, chce seznamovací návštěvy a má smlouvu, ve které je spousta povinností a téměř žádná práva a druhý doveze psa zájemci až po nos.
Teď mne napadlo, co se stane se psem, když si ho potencionální zájemce nechá přivézt ze Slovenska třeba do Prahy. Koukne na psa a řekne, že ho nechce. Co se stane se psem? Dovozce ho vezme a jede s ním zase na Slovensko?
Fiona.Praha
napsal(a):
To nemění nic na tom, že inzeráty vypadají nevěrohodně.
Někdo, kdo se vůbec neorientuje, to tak klidně může vyhodnotit.
Protože je převoz do Prahy možný
To je "super". Jeden spolek dělá předadopční, adopční a poadopční kontroly, chce seznamovací návštěvy a má smlouvu, ve které je spousta povinností a téměř žádná práva a druhý doveze psa zájemci až po nos.
Teď mne napadlo, co se stane se psem, když si ho potencionální zájemce nechá přivézt ze Slovenska třeba do Prahy. Koukne na psa a řekne, že ho nechce. Co se stane se psem? Dovozce ho vezme a jede s ním zase na Slovensko?
Tak já myslím, že záleží čistě a jen na dané organizaci, jaká si stanoví pravidla. Ve spoustě útulcích v ČR nechtějí nic, jen občanku a není problém si z nich vytahat nekastrované feny populárních plemen produktivního věku.
Předadopční a poadopční kontroly snad ani nekomentuju, páč to považuji za neskutečnou prasárnu.
A ty poslední dvě otázky? Nahoře je uvedený telefon a email na kompetentní osoby.
Fiona.Praha
napsal(a):
Fiona Praha
Přečtěte si celý text, který jsem napsal k uvedenému tématu.
Potom byste mě nepovažoval - la ze autora nepovedené reklamy.
Odpovídal jsem na dotaz " Kde? (ty psy nabízejí)
Doporučuji pozornějí číst a pak reagovat.
Vždyť mně ve dvou řádcích vaší reakce dáváte za pravdu.
impact
napsal(a):
Tak já myslím, že záleží čistě a jen na dané organizaci, jaká si stanoví pravidla. Ve spoustě útulcích v ČR nechtějí nic, jen občanku a není problém si z nich vytahat nekastrované feny populárních plemen produktivního věku.
Předadopční a poadopční kontroly snad ani nekomentuju, páč to považuji za neskutečnou prasárnu.
A ty poslední dvě otázky? Nahoře je uvedený telefon a email na kompetentní osoby.
Nebudu nikam volat ani psát.
Myslela jsem, že možná tušíte a napíšete

Tady už ty inz. nevypadají podvodně? Neblbněte, lidi, je to normální spolek.
https://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail=4137030&idphone=520097&jmeno=pomocpsikom
Myslím, že by to mohlo docela sestřelit ty ceny kříženců za 10 15 tisíc :-)