Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.10.2020 09:58
Fiona.Praha

XXX.XXX.237.99

Nedá mi to a musím se zeptat.

Viděli jste někdo pořad Psí trenéři?
Já včera zahlédla konec 3.dílu a celý 4.díl.
Pro mne jediná zajímavá informace byla, že existuje plemeno Rat Terrier (krysí teriér). Myslela jsem, že je to čivavaXjrt, pinčxjrt nebo pinčxčivava a ono plemeno.

14.10.2020 12:03
Huskyjanina

XXX.XXX.252.62

Fiona.Praha napsal(a):
Nedá mi to a musím se zeptat.

Viděli jste někdo pořad Psí trenéři?
Já včera zahlédla konec 3.dílu a celý 4.díl.
Pro mne jediná zajímavá informace byla, že existuje plemeno Rat Terrier (krysí teriér). Myslela jsem, že je to čivavaXjrt, pinčxjrt nebo pinčxčivava a ono plemeno.

Já koukala na první díly a hrozná kravina. Nejlepší, jak je vychovávaj pomocí rodinky haskounů a přitom tam je něco jako akita :D

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.10.2020 12:12

To je teda něco šíleného. Výborný nápad vzít nevyběhaného psa s nulovou znalostí jediného povelu, co ani neumí jít na vodítku, k cizím psům a řešit seznamování tím "nezlob ne ne nezlob" a hrozit prstem u psovy tlamy :-)
Tak tohle doma opravdu nezkoušejte.
Panebože tak ten díl s pitbullovým dobrmanem jsem taky neměla vidět. Pes, co se bojí lidí, psů, "hlídá", a oni jdou k němu domů?
Takhle blbý není žádný trenér psů. Chudák pes. Tomuhle se říká zaplavení. A je to hnus.

14.10.2020 12:22
Fiona.Praha

XXX.XXX.237.99

Huskyjanina napsal(a):
Já koukala na první díly a hrozná kravina. Nejlepší, jak je vychovávaj pomocí rodinky haskounů a přitom tam je něco jako akita :D

Mně zase zaujalo, že "separačku" řešili proběhnutím s cizími psy a lidmi. Pes kvílel a tak se k tomu kvílejícímu psovi panička vrátila a pochválila ho A nakonec to vyřešili tím, že ho budou venčit se psem nového přítele paničky.
Asi jsem divná

14.10.2020 12:31

Fiona.Praha napsal(a):
Mně zase zaujalo, že "separačku" řešili proběhnutím s cizími psy a lidmi. Pes kvílel a tak se k tomu kvílejícímu psovi panička vrátila a pochválila ho A nakonec to vyřešili tím, že ho budou venčit se psem nového přítele paničky.
Asi jsem divná

A ještě pejska hladili, když brečel :-)
To je jak dotazy z ifauny.. pes se nudí, koupím mu kamaráda.
No, ale taky říkali, že tu úzkost často nevyřeší :-)

14.10.2020 16:35
kashttan

XXX.XXX.60.115

Mamka mi tu o tom básní. Viděl jsem včera kousek s pitbulem. Mám se psem podobný problém, v mnohem mírnější verzi. Pustit ho terapeuticky k několika velkým psům a pak ho položit na bok a uklidit ho, tak si psa dodělám úplně. Metody na dvě věci. Škoda, že takové nesmysly dávají v televizi.

14.10.2020 18:25
Fiona.Praha

XXX.XXX.236.70

kashttan napsal(a):
Mamka mi tu o tom básní. Viděl jsem včera kousek s pitbulem. Mám se psem podobný problém, v mnohem mírnější verzi. Pustit ho terapeuticky k několika velkým psům a pak ho položit na bok a uklidit ho, tak si psa dodělám úplně. Metody na dvě věci. Škoda, že takové nesmysly dávají v televizi.

V TV dávají různé odborníky a "odborníky" nejen psí.
Já si z každého pořadu vyberu něco, co je mi blízké a souhlasím s tím a něco, co naprosto zavrhnu, ať je to Cesar, Viktoria nebo R.Desenský.
Tyhle dva neznám a zřejmě mi mohl být jejich pořad utajen dál

14.10.2020 22:00

Včra jsem viděla...necelý jeden díl s boxerem a s nějakým bullem, ten co bude mít kámoše.

Já teda koukám na všechny podobné pořady, na Victorii, na Cesara, i na toho RD, ne že bych podle toho cvičila a i když vím, že je to šou tak se na to juknu. Sem tam něco vyzobnu, co mi přijde smysluplné a stojí za vyzkoušení.
Jediný, co jsem teda zatím nedala byl český seriál, kde byla ta psí psycholožka nebo co to bylo...na jméno si nevzpomenu...něco od "C"?? Tak na to jsem neměla nervy to se mi otvírala kudla v kapse...
a tenhle pořad Trenéři??...ani nevím co na to říct, pocit asi takový=

14.10.2020 22:07
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Včra jsem viděla...necelý jeden díl s boxerem a s nějakým bullem, ten co bude mít kámoše.

Já teda koukám na všechny podobné pořady, na Victorii, na Cesara, i na toho RD, ne že bych podle toho cvičila a i když vím, že je to šou tak se na to juknu. Sem tam něco vyzobnu, co mi přijde smysluplné a stojí za vyzkoušení.
Jediný, co jsem teda zatím nedala byl český seriál, kde byla ta psí psycholožka nebo co to bylo...na jméno si nevzpomenu...něco od "C"?? Tak na to jsem neměla nervy to se mi otvírala kudla v kapse...
a tenhle pořad Trenéři??...ani nevím co na to říct, pocit asi takový=

Ta česká hrůza kdysi byla polepšovna mazlíčků, a ta šílená ženská Hana Žertová🙄

Já jsem televizi nevidela asi 6 let, takže neznám žádného Millana, Victorii, ani jiné trenéry, a vůbec mi to nechybí 🙃

14.10.2020 22:25
lupus4

XXX.XXX.205.61

Ta česká hrůza kdysi byla polepšovna mazlíčků, a ta šílená ženská Hana Žertová¨

ta za svoje "rady" by měla jít do kriminálu, Jitka jako kráva

teď je mraky "trenérů" , převážně "Kikin" co naučily psa dávat pac a hned cítí potřebu si otevřít "školu"

15.10.2020 07:14

Inspektor Pišišvor napsal(a):

Já jsem televizi nevidela asi 6 let, takže neznám žádného Millana, Victorii, ani jiné trenéry, a vůbec mi to nechybí 🙃

No tak jako konkrétně ta Viktorie, tak to byl nejoblíbenější pořad mýho afgána, to koukal od začátku až do konce.

A na ty Trenéry vlastně koukala Gina...a to že ona na televizi nečučí...

Tak já nevim, jestli bychom tady ty pořady měli hanit...jsme si jistí, že tvůrci to točí pro nás lidi?? Není to natočené pro pejsky??

15.10.2020 08:20
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

No tak jako konkrétně ta Viktorie, tak to byl nejoblíbenější pořad mýho afgána, to koukal od začátku až do konce.

A na ty Trenéry vlastně koukala Gina...a to že ona na televizi nečučí...

Tak já nevim, jestli bychom tady ty pořady měli hanit...jsme si jistí, že tvůrci to točí pro nás lidi?? Není to natočené pro pejsky??

Těžko říct - já je neznám, ta jména znám jen tady z diskuze, a vzhledem k tomu, že tervice zamlada sežrala behem půl roku 3 ovladače, tak mají televizi zakázanou všichni (kolektivní vina🤭)

15.10.2020 08:25
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.28.94

... a kecám - už asi měsíc vím, jak vypadá Millan Cesar - diky tomuto videu, co "daboval" kamarád😂

https://www.facebook.com/mates.petrnek/videos/10208973973306276/

15.10.2020 08:47
Fiona.Praha

XXX.XXX.236.70

Polepšovna mazlíčků, to byl zážitek.

TV je asi jasné, že se to moc nepovedlo, protože to jako vlastní pořad neopakuje, jako jiné.

15.10.2020 08:55
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Fiona.Praha napsal(a):
Polepšovna mazlíčků, to byl zážitek.

TV je asi jasné, že se to moc nepovedlo, protože to jako vlastní pořad neopakuje, jako jiné.

Oni už když to tenkrát předčasně stáhli z vysílání, tak přiznali, že tylo kvůli množství negativních ohlasů od diváků.

15.10.2020 09:45

Já ze všech trenérů znám jen Desenskýho, nějakou Polepšovnu jsem v životě neviděla a vůbec nevím, co je zač ta Žertová.

15.10.2020 10:34
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.18.155

Já ze všech trenérů znám jen Desenskýho, nějakou Polepšovnu jsem v životě neviděla a vůbec nevím, co je zač ta Žertová.

O nic jste nepřišla - to je taková ne úplně psychicky vyrovnaná teoretička, fakt neštěstí 🙄

15.10.2020 10:55
Fiona.Praha

XXX.XXX.236.70

http://www.hanazertova.cz/

V TV vystupovala jako psycholožka psů, má titul MVDr.
Pak napsala knihu a teď jsem objevila její stránky.

15.10.2020 11:47
Atheira

XXX.XXX.209.8

Pořad neznám, ale matně si vybavuju, že tu někdo opakovaně Žertovou doporučoval ve vláknech ohledně problémových psů. By mě docela zajímalo, kdo to teda byl. Nebyla to Scylla? Nebo jak si říkala?

15.10.2020 12:14
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Atheira napsal(a):
Pořad neznám, ale matně si vybavuju, že tu někdo opakovaně Žertovou doporučoval ve vláknech ohledně problémových psů. By mě docela zajímalo, kdo to teda byl. Nebyla to Scylla? Nebo jak si říkala?

To nevím, ale ta baba má posloupnost převýchovy nejdřív zakázat gauč + chození první do dveří, pak EO nebo protištěk, a když ani potom není pes polepšený, tak medikace... 😱

Tohle byl folklór několika dílů, a přitom ti psi nebyli žádní draci - normalni nevychovanci, kterým chybí pravidla a pohyb (a zrovna o potřebě vybití energie tam paní nikomu neřekla)

15.10.2020 13:31
ainu

XXX.XXX.248.92

Fiona.Praha napsal(a):
http://www.hanazertova.cz/

V TV vystupovala jako psycholožka psů, má titul MVDr.
Pak napsala knihu a teď jsem objevila její stránky.

Nomen Omen

15.10.2020 14:00

Prosím, kde běží seriál Psí trenéři ?

15.10.2020 14:42
Huskyjanina

XXX.XXX.252.62

Prosím, kde běží seriál Psí trenéři ?

https://zoom.iprima.cz/psi-treneri/epizody

15.10.2020 14:44

Dík, najdu.

15.10.2020 15:16
lupus4

XXX.XXX.205.61

¨tak jsem schválně kouknul a měl jsem "sílu" jen na část epizody a hned mi naskočil film....ještě větší blbec, než jsme doufali

PS. sice OT, ale ti "SH" jsou vzhledově šílení nestardardi - u nás by do chovu NEšli ani náhodou

15.10.2020 15:35
Atheira

XXX.XXX.209.8

To nevím, ale ta baba má posloupnost převýchovy nejdřív zakázat gauč + chození první do dveří, pak EO nebo protištěk, a když ani potom není pes polepšený, tak medikace... 😱

Tohle byl folklór několika dílů, a přitom ti psi nebyli žádní draci - normalni nevychovanci, kterým chybí pravidla a pohyb (a zrovna o potřebě vybití energie tam paní nikomu neřekla)

Ježíši, já tyhle "alfa kecy" nesnáším... to se mi vždycky otevírá kudla v kapse.
Se mi jednou stalo, když jsem doma ještě neměla pořádně nic zařízený a normálně jsme s kamarády sedali u kafe na koberci, že jsme tady takhle byli a Lara si vylezla na jediný křeslo, co jsem tu měla. Vlastně jsem ho nepoužívala, bylo v podstatě čistě psí.
Jeden takovej frája mi na ni na féra prostě hnusně zařval (v jeho očích to byl normální psí povel), ať táhne dolů. Tak se vracím z kuchyně a říkám, co jako předvádí. On, že když my všichni sedíme na zemi, co si ten pes jako vezme z toho, když lidi sedí na zemi a on má jako jediný místo na křesle. Fena je docela lekavá citlivka, bylo vidět, že se ho bojí, tak jsem došla a říkám, že jestli se tady bude snažit vychovávat mýho psa a dokazovat mu, kdo je tady pánem, tak si může jít sednout na schod ven, protože je u mě doma a zřejmě ze sezení na koberci chytil nějaký nevhodný manýry...
No, už se dlouho nebavíme, víte co...

Samuelmuj

11.1.2021 19:26
Samuelmuj

XXX.XXX.110.206

Atheira napsal(a):
Ježíši, já tyhle "alfa kecy" nesnáším... to se mi vždycky otevírá kudla v kapse.
Se mi jednou stalo, když jsem doma ještě neměla pořádně nic zařízený a normálně jsme s kamarády sedali u kafe na koberci, že jsme tady takhle byli a Lara si vylezla na jediný křeslo, co jsem tu měla. Vlastně jsem ho nepoužívala, bylo v podstatě čistě psí.
Jeden takovej frája mi na ni na féra prostě hnusně zařval (v jeho očích to byl normální psí povel), ať táhne dolů. Tak se vracím z kuchyně a říkám, co jako předvádí. On, že když my všichni sedíme na zemi, co si ten pes jako vezme z toho, když lidi sedí na zemi a on má jako jediný místo na křesle. Fena je docela lekavá citlivka, bylo vidět, že se ho bojí, tak jsem došla a říkám, že jestli se tady bude snažit vychovávat mýho psa a dokazovat mu, kdo je tady pánem, tak si může jít sednout na schod ven, protože je u mě doma a zřejmě ze sezení na koberci chytil nějaký nevhodný manýry...
No, už se dlouho nebavíme, víte co...

Přesně,taky miluju když k nám někdo přijde a snaží se vychovávat mého psa. Nakonec prohlásí...ten pes vůbec neposlouchá . A mé oblíbené...no tebe nebude,proč. .

Přidejte reakci

Přidat smajlík