Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Nikol00

15.10.2020 22:35
Nikol00

XXX.XXX.67.199

Dobrý večer,
Dnes mě pokousala moje fenka jsou ji něco přes 2 roky. Naše holky jsou ty nejmilejší fenky, obě jsou úplně mírumilovný. Když k nám chodí návštěvy vždy všechny vítají. Jsou moc hodné a nemají s ničím problém. Bereme je jako naše děti.
Sem tam si s nima hrajeme, že je provokujeme, ale vždy při povelu dost, přestanou a mazlí se.
Dnes ale jsem byla zaskočená. Když se s mojí fenkou (bibi) mazlíme dáváme jim pusu na bříško a tak. Vůbec žádný problém mají to rady. Ale dneska, když si lehla na záda, že chce mazlit tak jsem ji dávala pusy na bříško a vyjela po mě tak že mi 2x nebo 3x opravdu uvědoměle a agresivně kousla do nosu až mi tekla krev.
Samozřejmě jsme ji potrestali, protože takové chování si nemůže dovolit. Potom dále byla taková protivná. Ale pak se klepala když jsme přišli.

Moje mamka mi následovně řekla že má hárat.
Myslíte, že to má s tím něco společného? Třeba, že je více nevrlá nebo že jsem ji zatlačila na bříško?

Vaše slova, že není vychovaná nebo tak podobně mě nezajímají. Jsou to gaučáci a úplný mazlové. Ale tohle bude těžké ji odpustit, nikdo tohle neudělala.

Děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.10.2020 22:49

Tak ji přestaňte brát jako dítě, berte ji jako psa.
Až to pochopíte, tak nebudete muset ani nic odpouštět.

15.10.2020 22:50
Atheira

XXX.XXX.209.8

Ta fena za nic nemůže.
Natvrdlá jste vy, když vás musí kousnout třikrát, abyste pochopila, že o nějaký pusinky na bříško od vás zřejmě nestojí.

A úplně mě nezajímá, že to tak děláte běžně... třeba jen přetekl pohár trpělivosti.

Já bych asi něco řekla, ale bylo by to dlouhý, byla byste na mě naštvaná ještě víc a mně se stejně asi nechce. Oni vám napíšou jiní.

15.10.2020 22:50
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Ačkoliv si nedovedu představit (a ano, ani připustit) že by mne můj pes kousnul tak si myslím, že jste možná přehlédla, nebrala v úvahu signály, že už to nechce. Tak to dala najevo jasně. K tomu ,,rozmazlený" ...mám velmi umazleného velkého psa a kdyby mě kousnul, nos už nemám, na rozdíl od vašeho nějakého prcka. Je zvláštní, že to bývá problém těch prcků. Možná vám přijdou jako hračky, se kterýma můžete dělat co se vám zlíbí...a nějak nehledíte na jejich potřeby. To si prostě u velkého psa dovolit nemůžete. Já mám psa, takže pocvrkané bříško mu nepusinkuju ale pusinky, ušinky, pacinky klidně. Kdyby nechtěl, prostě odejde, ale nevrčí, nebo už vůbec nekouše. Možná je problém v tom, že jestli někdy vaše fenka vrknula, že ne-e, tak jste jí dali ,,jasně najevo, že tohle si dovolit nesmí" - takže tuhle fázi tedy přeskakuje a rovnou kousne

15.10.2020 23:00

Nepochopím, proč má někdo potřebu pusinkovat psa na bříško a ještě si myslet, že to pes musí bez protestů snášet.
Proč vás kousla, zpytujte své svědomí a netrestejte ji. Co jste před tím jedla... Uvědomte si, že pes má čich hodně citlivý. Někteří psi nesnáší pach alkoholu, piva.....

16.10.2020 00:41
GAELLE

XXX.XXX.66.235

Samozřejmě jsme ji potrestali, protože takové chování si nemůže dovolit.
Bravo

16.10.2020 00:46

Ještě by mě zajímalo plemeno.

16.10.2020 07:07

Nikol00 napsal(a):
Dobrý večer,
Dnes mě pokousala moje fenka jsou ji něco přes 2 roky. Naše holky jsou ty nejmilejší fenky, obě jsou úplně mírumilovný. Když k nám chodí návštěvy vždy všechny vítají. Jsou moc hodné a nemají s ničím problém. Bereme je jako naše děti.
Sem tam si s nima hrajeme, že je provokujeme, ale vždy při povelu dost, přestanou a mazlí se.
Dnes ale jsem byla zaskočená. Když se s mojí fenkou (bibi) mazlíme dáváme jim pusu na bříško a tak. Vůbec žádný problém mají to rady. Ale dneska, když si lehla na záda, že chce mazlit tak jsem ji dávala pusy na bříško a vyjela po mě tak že mi 2x nebo 3x opravdu uvědoměle a agresivně kousla do nosu až mi tekla krev.
Samozřejmě jsme ji potrestali, protože takové chování si nemůže dovolit. Potom dále byla taková protivná. Ale pak se klepala když jsme přišli.

Myslíte, že to má s tím něco společného? Třeba, že je více nevrlá nebo že jsem ji zatlačila na bříško?

Vaše slova, že není vychovaná nebo tak podobně mě nezajímají. Jsou to gaučáci a úplný mazlové. Ale tohle bude těžké ji odpustit, nikdo tohle neudělala.

Děkuji

Dospěla. A vy jste neviděla příznaky, že se jí to nelíbí. Potrestáním situaci jenom zhoršíte - nebudete si vzájemně věřit.

16.10.2020 08:05
impact

XXX.XXX.39.156

To s nevychovaností fenky nemá nic společného a naprosto nechápu, jak si můžete dovolit trestat psa za svoji hloupost. To si jako vážně myslíte, že si ke psovi můžete dovolit naprosto cokoliv? Jestli jo, tak si to myslíte úplně blbě.

16.10.2020 08:56

"Ale tohle bude těžké ji odpustit, nikdo tohle neudělala".

Doufejte, že ona to odpustí vám. Je to jednoznačně vaše chyba. Pes není hračka.

16.10.2020 09:19
Fiona.Praha

XXX.XXX.236.70

Bibi je zajisté čivava a už je nervózní z pusinkování při distanční výuce

Chovejte se k psovi jako psovi. A on rád bude psem.
Není to hračka, ani sourozenec, ani dítě nebo vnouče. Je to prostě pes, živá bytost.
Nějak nechápu, proč majitelé malých psů mají pocit, že můžou svému psovi dělat nepsí věci a on si to nechá líbit, pjotože je to naše joztomijá lásečka.

Než se začnete vztekat:
Myslím si, Bibi je čivava, protože znám několik fenek Bibi (často mají parťačku Miňonku) a všechno to jsou čivavy. Jméno mají podle seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde doktorka Bibi měla čivavu Miňonku. A kdyby byla Bibi většího vzrůstu a 3x někoho kousla do obličeje, tak by to bylo v lepším případě na šití.

16.10.2020 09:24

Ona i čivava by kousla víc a citelněji, kdyby to bylo na vážno. Asi to bylo jentakové napomenutí, že už toho má dost. Tak ji potrestaly. Protože ony si můžou ke psu dovolit cokoliv, naopak pes nic. Když je to přece jejich láska největší a tolik ho milují !
( Hele nehraničí to se zoofilií ? )

16.10.2020 09:35
Huskyjanina

XXX.XXX.252.62

Nikol00 napsal(a):
Dobrý večer,

Děkuji

Nevim, kolik vám je, ale když vám chybí mimino, tak si pořiďte vlastní, pokud jste ještě sama děcko, tak si to pusinkování na bříško nacvičujte na panenkách, ale nedělejte mimino ze psa. Pes je pes a tak se k němu i chovejte a nebude vás muset kousat. A pokud se k němu začnete chovat, jako ke psovi, tak vám i odpustí, že jste z něj dělala mimino....

16.10.2020 11:54

GAELLE napsal(a):
Samozřejmě jsme ji potrestali, protože takové chování si nemůže dovolit.
Bravo

Neblbněte, nebo to zadavatelka vezme vážně.

16.10.2020 12:36
Sunnyday

XXX.XXX.168.205

Břicho je zrovna velice citlivé psi místo.... No upřímně, nikdy by mě nenapadlo pusinkovat psovi břicho. Jinak mám boc a pap. Boc je mazel, pusu na hlavu má rád, tulení všemožný taky, ale jen odemne a od přítele. Pap třeba zas na to není, nestojí o žádný pusinkování a přestal o to stát v dospělosti, prostě mu to neděláme. Přijde se pomazlit, ale už prostě víme, že na nějaký extra mazlení není, dle mého jste prostě přehlédli signály, které fenka vysílala.

16.10.2020 18:42
impact

XXX.XXX.39.156

Sunnyday napsal(a):
Břicho je zrovna velice citlivé psi místo.... No upřímně, nikdy by mě nenapadlo pusinkovat psovi břicho. Jinak mám boc a pap. Boc je mazel, pusu na hlavu má rád, tulení všemožný taky, ale jen odemne a od přítele. Pap třeba zas na to není, nestojí o žádný pusinkování a přestal o to stát v dospělosti, prostě mu to neděláme. Přijde se pomazlit, ale už prostě víme, že na nějaký extra mazlení není, dle mého jste prostě přehlédli signály, které fenka vysílala.

Tak ono pusinkovat na bříšku kluky ani moc nejde. Ale "prdět" fence na bříšku úplně v pohodě.

16.10.2020 20:22
ainu

XXX.XXX.244.212

Dámy a pánové, zde můžete vidět ukázkový případ atropomorfismu s kompenzací mateřství, praktikovaný na chudáku zvířeti.

16.10.2020 22:17
odberryho

XXX.XXX.214.234

A můžu aspoň podotknout, že nevychované jste vy dvě? To je katastrofa, co všechno musí někteří psi snášet. Doufám, že ji neodpustite. Aspoň by měla klid a nikdo ji nepřevracel na záda, aby mohl ukojit svoji touhu pusinkovat psa na bříško.

16.10.2020 23:18
manitschka

XXX.XXX.69.66

Kdyz uz mate takovou potrebu delat z chudaku psu mimina, tak si zkuste predstavit, ze sedite na gauci, koukate na film, a prijde vase mama (nebo treba segra) v nekolikanasobne velikosti, prevrati vas na zada a zacne vas pusinkovat na bricho. A kdyz ji slusne reknete, at toho laskave necha, ani si nebude vsimat toho, ze neco vubec rikate. Super, ne?

17.10.2020 06:05
impact

XXX.XXX.39.156

manitschka napsal(a):
Kdyz uz mate takovou potrebu delat z chudaku psu mimina, tak si zkuste predstavit, ze sedite na gauci, koukate na film, a prijde vase mama (nebo treba segra) v nekolikanasobne velikosti, prevrati vas na zada a zacne vas pusinkovat na bricho. A kdyz ji slusne reknete, at toho laskave necha, ani si nebude vsimat toho, ze neco vubec rikate. Super, ne?

A teď si zkuste představit, že k vám přijde máma nebo ségra v několikanásobné velikosti, dá vám obojek kolem krku, připne na vodítko a potáhne vás ven, kde vás bude nutit čůrat a kadit před celým panelákem. Super, ne?

17.10.2020 10:31

Ale tohle bude těžké ji odpustit, nikdo tohle neudělala.

Já bych doporučila zadavatelce si přečíst svoje vlastní slova a hluboce se nad sebou zamyslet.
Dále si myslím, že fena možná i varovala před tím než kousla, že to není ok, ale nebyl na to brán zřetel. A varování nemusí být hned vrčení, jde i o řeč těla a jak hodně páník svému psu rozumí.

Já zase doufám, že vám odpustí fenka.....

17.10.2020 12:09
ainu

XXX.XXX.244.212

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ale tohle bude těžké ji odpustit, nikdo tohle neudělala.

Já bych doporučila zadavatelce si přečíst svoje vlastní slova a hluboce se nad sebou zamyslet.
Dále si myslím, že fena možná i varovala před tím než kousla, že to není ok, ale nebyl na to brán zřetel. A varování nemusí být hned vrčení, jde i o řeč těla a jak hodně páník svému psu rozumí.

Já zase doufám, že vám odpustí fenka.....

Vsichni psi jsou nejlepsi. Proto by nekteri lide nemeli mit psy.
Vsechny deti jsou nejlepsi. Proto by nekteri lide nemeli mit deti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík