Border kolie s PP (s rodokmenem)

Prodám Border kolii - Štěňátka s vyšetřením zraku a sluchu. Socializovaná,...
1 KčUživatel s deaktivovaným účtem
Mám zkušenost z rodiny. BOC měla poměrně závažné zdravotní problémy. Řekla bych, že ani povahově / projevem nebyla ve všech ohledech zcela standardní. Ale byla samozřejmě milována, velmi.
Bauerova63
napsal(a):
Dobrý den , mám dotaz . Máte někdo zkušenost nebo někdo máte doma border kolii bez pp.
Zajímalo by mě jestli byl někdy nějaký problém. (Nemyslím to ve zlém.) :)
Máme v rodině BOCku bez PP - povaha ještě jakž takž, stavbu těla má spíš jako jemnější zlatý retrívr (jen v cernobílé barvě), ale kyčle asi nebudou žádná hitparáda 😱
Já potkávala celkem dvě, jednu s PP, jednu bez. Obě černobílé. Ta papírová byla taková menší a jemnější, bezPP fena zase trochu robustnější. Jinak vzhledově asi úplně žádná hrůza, do obou bych řekla, že jsou to bordery.
Tu papírovou jsem potkávala cestou do práce v parku, kdy s majitelkou mířila do práce a pak cestou domů v obchodě. Milá fenka, taková příjemná ne úplně pohrkaná, ale stejně taková "neposedím, pořád chci něco dělat"
Ta bezpapírová žila opodál, párkrát jsme jí potkali na procházce, ale byla viditelně zmagořelá, její specialitka byla bezdůvodně se točit dokola a u toho štěkat. V podstatě nebyla k uklidnění, když se do toho pustila. Párkrát jsem jí pak viděla za plotem na zahradě, kde provozovala to samé, jakmile se na cestě něco hnulo. Ale už jsem ji dlouho neviděla nikde. Kdoví, kde je jí konec.