Dapple mini jezevčík dlouhosrstý

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Helenkahelenka

25.10.2020 08:44
Helenkahelenka

XXX.XXX.242.121

Dobry den,
chtela bych poprosit o radu, jestli se da nekde v Ceske republice najit pejsek viz fotka, aniz by to byla mnozirna a podobne ohavnosti.
Zda je to normalni plemeno, moc se mi libi, ze je malinky a s těmi flicky. Mam maly byt, takze velkého psa nechci, zaroven by to nebyl jen gaucovy pes, ale mel by dost vyžití a pohybu.
Mockrat dekuji.

25.10.2020 09:05
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Helenkahelenka napsal(a):
Dobry den,
chtela bych poprosit o radu, jestli se da nekde v Ceske republice najit pejsek viz fotka, aniz by to byla mnozirna a podobne ohavnosti.
Zda je to normalni plemeno, moc se mi libi, ze je malinky a s těmi flicky. Mam maly byt, takze velkého psa nechci, zaroven by to nebyl jen gaucovy pes, ale mel by dost vyžití a pohybu.
Mockrat dekuji.

Na mě to působí jako kříženec s merle šeltií

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.10.2020 11:15

Helenkahelenka napsal(a):
Dobry den,
Mockrat dekuji.

Vždyť je spousta papírových malých plemen. Nebo se vám líbí právě ty flíčky? Já o merle zbarvení nic moc dobrého nečetla a nešla bych do toho. Pročtěte si milión zdejších příspěvků, jak si lidé pořídili zaručeně "čistokrevné" štěně a splakali nad výdělkem.

25.10.2020 11:33

Mini jezevčík, pokud vím, neexistuje, máte na výběr mezi standardem a z malých rázů trpasličím/králičím. Tygři bývají vzácnější, ale jsou v souladu se standardem, viz níže.

“Skvrnití (tygrovaní, žíhaní): Základní barvou je vždy tmavá barva (černá, červená nebo šedá). Žádoucí jsou nepravidelné šedé ale také béžové skvrny (nežádoucí jsou velké plotny). Nemá převažovat ani tmavá ani světlá barva. Barva žíhaného jezevčíka je červená nebo žlutá s tmavším žíháním. Nos a drápy jako u jednobarevných a dvoubarevných.”

25.10.2020 16:46
lupus4

XXX.XXX.205.61

obraťte se na poradce chovu Bc. Markéta Chodilová,
mob: +420 605 754 926
michelle.peg@seznam.cz

a před tím si alespoň nastudujte standard, ať nepůsobíte jako úplný mimoň
https://kchj2.webnode.cz/chov2/

25.10.2020 19:14
aluska

XXX.XXX.168.76

Poradce chovu přímo pro dlouhosrsté miniatury je paní
Bc. Monika Zdobinská

Dlouhosrstí trpasličí / králičí

mob.: +420 728 898 397

mini-dlouhani@seznam.cz

mini-dlouhani.webnode.cz

Je několik chovných stanic, které se specializují přímo na tygrované jezevčíky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík