xaxa

XXX.XXX.135.55
Zdravím, včera měla moje fenka parson russel teriéra průjem, když jsme přišli domů tak se několik minut klepala a pak usla, nyní je taková opatrnější a pokud ji člověk vezme do náruče tak začně kňučet bolestí. Nepříjde mi že by jí bolelo bříško, protože na prohmatání nijak nereaguje. Nemáte s tímto někdo zkušenosti - s čím by mohl být problém ? Samozřejmě pokud problém bude přetrvávat tak zítra vyrazím k veterináři. Díky.
xaxa
napsal(a):
Zdravím, včera měla moje fenka parson russel teriéra průjem, když jsme přišli domů tak se několik minut klepala a pak usla, nyní je taková opatrnější a pokud ji člověk vezme do náruče tak začně kňučet bolestí. Nepříjde mi že by jí bolelo bříško, protože na prohmatání nijak nereaguje. Nemáte s tímto někdo zkušenosti - s čím by mohl být problém ? Samozřejmě pokud problém bude přetrvávat tak zítra vyrazím k veterináři. Díky.
Zítra už klidně může být pozdě
xaxa

XXX.XXX.135.55
8 let, nekastrovaná, normálně pije i žere. Na zádech nic nenahmatáno, asi tedy raději zavolám veterináři
Uživatel s deaktivovaným účtem

možná záda, ale to se přes internet nevyřeší.
je potřeba nejen volat, ale fyzicky se se psem dostavit do ordinace.
xaxa

XXX.XXX.135.55
Byl to nakonec zánět žaludku a střev, po injekci už jí je lépe :) Dík za spolupráci