Sateza

XXX.XXX.209.245
Ahoj vsem. Prosim o radu.
Mame psa Cane Corso a fenku Amstafa. Od nich se nam narodili 3 stenata, prezily 2 fenky. Stenata maji 16 dnu. V srsti obou stenat jsou na dvou mistech takove bile stroupky nebo lupy (viz prilozene foto).
Poradite nam, co s tim?
Moc diky za rady.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nedostatek jídla, špatné prostředí, parazité,...demodex. Řeší se to u veterináře.
Nebudete na štěňátku testovat, jestli Vaše testy přežije, že ne?
napsal(a):
Nedostatek jídla, špatné prostředí, parazité,...demodex. Řeší se to u veterináře.
napsal(a):
Ale jo, budou.
Kdyz uz se rozhodli testovat, co vznikne krizenim CC a amstafa.
A pak otestuji kdo si tuhle kombinaci vezme. Nevim proc mam v hlave prdstavu narachaneho borecka ve znackovejch hadrech a s novym mobilem u ucha. Pripadne slecinka typu Barbie ktera si z roztomilouskeho bulicka udela modni doplnecek.
A pak se tak za pul roku az rok (oujeee, to jsem ale optimista) objevi tady nebo na FB smutny prispevek jak se zmenila rodinna situace, neni cas, je alergie, umrela babicka a veskere pribuzenstvo do pateho kolene a vemte si toho nevycvalanych cokla nekdo.
Boze dej at se pletu!

No, tohle ani zadarmo.
Existují takové zvláštní domy, většinou jich je v každém městě několik. A pohybují se v nich velmi studovaní lidé v bílých pláštích.
Už jste o nich někdy slyšela?
Imho víte, co bude největší legrace? Jestli je to nějakej parazit, kterej je přenosnej na člověka. To se pak doma smíchy poserete.

arosek
napsal(a):
Ale jo, budou.
Kdyz uz se rozhodli testovat, co vznikne krizenim CC a amstafa.
A pak otestuji kdo si tuhle kombinaci vezme. Nevim proc mam v hlave prdstavu narachaneho borecka ve znackovejch hadrech a s novym mobilem u ucha. Pripadne slecinka typu Barbie ktera si z roztomilouskeho bulicka udela modni doplnecek.
A pak se tak za pul roku az rok (oujeee, to jsem ale optimista) objevi tady nebo na FB smutny prispevek jak se zmenila rodinna situace, neni cas, je alergie, umrela babicka a veskere pribuzenstvo do pateho kolene a vemte si toho nevycvalanych cokla nekdo.
Boze dej at se pletu!
To mě napadlo jako první - proč připouštěli? A místo u veterináře se ptají na netu.
Sateza

XXX.XXX.209.170
Pane bože, vy jste tady asi hodně uzavřená a zakomplexovaná komunita co? Nejsme ani frajírek, ani barbie. Prostě jsme naše psy neuhlídali a stalo se. Už jsem u veterináře byl.
A vy tady všichni jděte do háje. Akorát si vy tupci tady honíte své ego, jací jste nejlepší chovatelé. Poradit přitom nedokážete.
To si zase já mohu o vás všech myslet, že jste jen tupí, špinaví a smradlaví od toho, jak se svými psy spíte i v kotci. Odborníci, to určitě. Zakomplexovaní idioti. Mějte se, už sem nepáchnu. A teď si tady můžete začít říkat, jací to jste frajeři!
Sateza
napsal(a):
Pane bože, vy jste tady asi hodně uzavřená a zakomplexovaná komunita co? Nejsme ani frajírek, ani barbie. Prostě jsme naše psy neuhlídali a stalo se. Už jsem u veterináře byl.
A vy tady všichni jděte do háje. Akorát si vy tupci tady honíte své ego, jací jste nejlepší chovatelé. Poradit přitom nedokážete.
To si zase já mohu o vás všech myslet, že jste jen tupí, špinaví a smradlaví od toho, jak se svými psy spíte i v kotci. Odborníci, to určitě. Zakomplexovaní idioti. Mějte se, už sem nepáchnu. A teď si tady můžete začít říkat, jací to jste frajeři!
Jedinej tupec tady je ten, kdo místo u veterináře léčí psy na internetu.
Sbohem.

Sateza
napsal(a):
Ha, další potrefená husa! A opět "slušná".
Sateza
napsal(a):
Sakra a ja si zrovna dala sprchu ...
No nic, zitra koncim s hygienou. A asi taky musim postavit ten kotec ...
Kdyz uz neumite pochopit psany text, tak at vam jeste nekazim iluze ;)
PS: Iluze je cizi vyraz pro predstavu. At to nemusite googlit.