Ostropestřec mariánský

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.11.2020 15:02
nutelka

XXX.XXX.35.238

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je vhodné podávat psovi při rekonvalescenci ostropestřec mariánský?
Jedná se o čištěná drcená semínka. Během posledních 6 měsíců fena dostávala antibiotika a prednison téměř nepřetržitě, snažili jsme se to zachránit podáváním probiotik, ale zdá se mně už celá taková zdrchaná a stále se jí chytají všemožné zdravotní problémy. Bohužel má tendenci k průjmům, ale strava s vysokým obsahem vlákniny jí kupodivu dělá dobře. Teď jí například přidáváme dietní granule.
Dočetla jsem se, že ostropestřec má mírně laxativní účinky, tak nevím. Sypala bych jí 2x denně půlku lžičky do žrádla.
Díky.

3.11.2020 15:32
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Je jednodušší koupit kapsle a dávat to psu třeba v šunce, protože ostropestřec má velmi výraznou chuť a nemyslím si, že to pes bude chtít žrát. Jednou možná, ale ne tím mít ,,ochucené" každé jídlo. Já jsem dávala psu ostropestřec od Swiss, teď zrovna běží reklama, že je to už naturavia či jak. Já sama jsem ho jedla asi 2 roky skoro v kuse...měla jsem žloutenku. To samé teta, ta ho měla dokonce od hepatologa předepsaný. Určitě bych psině naordinovala, nejhůř se potento

3.11.2020 16:02
nutelka

XXX.XXX.35.238

lesnížínka napsal(a):
Je jednodušší koupit kapsle a dávat to psu třeba v šunce, protože ostropestřec má velmi výraznou chuť a nemyslím si, že to pes bude chtít žrát. Jednou možná, ale ne tím mít ,,ochucené" každé jídlo. Já jsem dávala psu ostropestřec od Swiss, teď zrovna běží reklama, že je to už naturavia či jak. Já sama jsem ho jedla asi 2 roky skoro v kuse...měla jsem žloutenku. To samé teta, ta ho měla dokonce od hepatologa předepsaný. Určitě bych psině naordinovala, nejhůř se potento

No, ona když se potento, tak je to tak na týden chronického průjmu, který už několikrát končil zánětem střev. Chtěla bych jí z tohoto bídného zdravotního stavu nějak vytáhnout.
No, má to výraznou chuť, teď jsem to ochutnala, je to dost hořké. Tak to asi budu muset spořádat sama, akorát, že na rozdíl od psa jsem zatím zdravá.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.11.2020 16:41
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já dávám seniorce, sypu jednu malou odměrku do žrádla a nevadí jí to.

Přidejte reakci

Přidat smajlík