Štěně přestalo jíst z ničeho nic.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Zdenecekkk

6.11.2020 08:54
Zdenecekkk

XXX.XXX.241.149

Ahoj,

prosim o radu. Nase stene (3 mesice) je nachlazene. Ma hodne hlenu v krku a nose. Vet nam dal prtozanetlivy prasek a doporucil stoptussin proti nasklani. Dva dny bylo vse ok, sice bylo videt ze je nachlazeny, ale byl porad aktivni a chtel jsit jako vzdy. Omezili jsme i prochazky a pobyt venku na minimum.
Dnes rano ale vyzvracel hodne nudli, asi se mu nakopili pres noc... a od te chvile je neaktivni a vubec nechce zrat. Jen pamlsek si dal rano.
Myslite ze je to jen reakce na to zvraceni hlenu a srovna se to, nebo byuch mel jit k vet na kontrolu jestli mu neda antibiotika. Za jak dlohuo mam eventualne resit, ze pes neji? U stenete na tom urcite zalezi hodne.

Nechci stresovat a hned po dvou dnech bezet na veterinu znovu s tim co mu je, jestli by se to mohlo strovnat samo.

mate zkusenost?

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.11.2020 08:57

No tak já bych se štěnětem klidně na tu veterinu běžela.

6.11.2020 08:59
rapotacka11

XXX.XXX.212.228

Co nejí?
Čím krmíte nemocné štěně?

Zdenecekkk

6.11.2020 09:21
Zdenecekkk

XXX.XXX.241.149

krmime normalne jako vzdy. Namocene granule a trochu monoproteinu.

6.11.2020 09:27
Atheira

XXX.XXX.209.8

Namočený granule... to bych taky nechtěla. Bych si myslela, že to je ten hlen, co jsem právě vyzvracela.

6.11.2020 09:28
Atheira

XXX.XXX.209.8

Blbej vtip, já vím...
Ale opravdu bych zkusila nabídnout něco jiného. Ono je "štěně nežere" a "štěně nežere"... Zkuste dát třeba kuřecí maso... Jestli bude chtít nebo ne.
V takovém případě bych se zkusila vytasit i se šunkou. Prostě jenom abych viděla, jestli si vymýšlí nebo opravdu nemá chuť k jídlu. A až podle toho soudila, jestli to štěně fakt nežere a má problém.

6.11.2020 09:50
rapotacka11

XXX.XXX.212.228

Čím krmíte nemocné zvracející štěně?

krmime normalne jako vzdy. Namocene granule a trochu monoproteinu.

Divíte se, že to .... vyhodí?
Tak jo, střídala bych to.
Miska sr ...., pak vet.
Opakovat ....

6.11.2020 09:55

granule bych teď nedávala, bude se mu blbě polykat
chce to vařené masíčko, možná s vývarem, možná s přílohou, možná vývar se žloutkem, to chce vyzkoušet...

6.11.2020 10:25
Zoia

XXX.XXX.211.224

Já bych na tu veterinu mastila hned, hlavně když má 3 měsíce (co je to za rasu, jak je velkej?). A namočený granule bych vyměnila za rozvařenou rýži s kuřecím masem a dávala mu to po malých dávkách.

6.11.2020 10:41

Nebylo to tady tak měsíc zpět, stejný člověk?
Co to je za nemoc? Dává se běžně Stoptussin psům, štěňátkům? Dostal jeden prášek? Není to na ATB?
To bych teda doma umřela strachy o tak malého zahleněného psíka.

6.11.2020 15:17

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No tak já bych se štěnětem klidně na tu veterinu běžela.

Já taky. Radši budu za hysterickou paničku, než něco zanedbat. Zvlášť u tříměsíčního štěněte.

Přidejte reakci

Přidat smajlík