Rxd

XXX.XXX.8.30
Zdravím. Prosím o zkušenosti s barf e-shopy, kdo berete z krmimmasem nebo Dopsimisky. Jak jste spokojení? S kvalitou produktů.
U krmimmasem mě odrazuje posílání mražených věci poštou, vážně ten termobox postačuje?
Díky, Renata.
Brala jsem Vetamix, s masem jsem byla v pohodě, nicméně tu něco zapomněli, tu něco vyměnili bez předchozí domluvy - řešení jakéhokoli problému neexistující. Zákaznický servis prostě na ho... houby.
Aktuálně beru Tutani, protože mi nejlíp vyhovují jejich rozvozové dny a já si moc vybírat nemůžu. Třeba víkend (kde mi to vycházelo v dopsimisky) prostě nepřipadá v úvahu... Jsem spokojená jak s masem, zatím žádný problém, tak s domluvou.
Poštou bych maso nikdy nechtěla. Jedině na autě, normálně, jak se to dělá jinde.
Bertik005

XXX.XXX.214.239
Dříve jsem brala u vetamixu, ale občas mi přišlo, že maso není zrovna čerstvé. Často jsem doma slyšela "jdi s tím smradem ven." Teď bereme u dopsimisky a když maso rozmrazim, voní opravdu jako běžné syrové maso. Psovi i kočkám chutná, tak zatím měnit nebudeme. Bereme hrubomleté a kusové. Ceny vyhovující. Poštou bych také nebrala.