Čau čau skáče v noci do postele

Čau-čau
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

LucieBerry

8.11.2020 20:48
LucieBerry

XXX.XXX.60.220

Dobrý den, máme skoro dvouletého psa rasy čau čau.Asi tak posledních 14 dni nám v noci začne skákat do postele.Udela to třeba několikrát za noc.Nevite proč to děla?V noci tu máme klid, nic čeho by se měl bát nebo tak.Dekuji za odpověď.Lucka

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.11.2020 21:01

A ptala jste se ho?
Já se psa ptám - chceš papat? A ukážu kuře, sušenku, sýr, ať si vybere. Nebo vodičku. Nebo řeknu - chceš čůrat? Nožička tě bolí? Spadla ti peřinka?

8.11.2020 21:34

Asi ho to jednou napadlo, zkusil to, a zjistil, že to jde.....

8.11.2020 22:30

Hárají feny a jestli je to pes, tak z něho v téhle době může být umazlený labil, který v tom svém zoufalství prostě potřebuje nějaký kontakt. Nám to přesně poslední 2 týdny vrcholí. Skákání do postele neposoudím, spí tam normálně, ale je prostě lehce neklidný nervík.

9.11.2020 08:59

No chápu, že někdo raději v noci klid....já osobně bych si u plemene čau čau pokládala za čest, že chce být se mnou v posteli.

A zase musím uvést paradox....já bych byla šťastná, kdyby se mnou moje holka pastevecká a nebo i pes, nejlépe oba, v té posteli spali, ale to nééé, to oni raději chrápou na chodbě a někdo, kdo psa v posteli nechce, tak tomu tam pes skáče
Napadá mě lehká rada....zavřít dveře od ložnice...

9.11.2020 10:10
fikovnice

XXX.XXX.135.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Hárají feny a jestli je to pes, tak z něho v téhle době může být umazlený labil, který v tom svém zoufalství prostě potřebuje nějaký kontakt. Nám to přesně poslední 2 týdny vrcholí. Skákání do postele neposoudím, spí tam normálně, ale je prostě lehce neklidný nervík.

Přesně. Tohle mi dělal jednu dobu náš pes. Uprostřed noci téměř do obličeje. U sousedů byla háravka a on celou noc kňučel a když mu ani to kňučení nepomáhalo, aby se k té háravce dostal, tak si chtěl puštění vynutit takto.

LucieBerry

9.11.2020 21:17
LucieBerry

XXX.XXX.60.220

Všem děkuji za reakci.Od štěněte do postele nesmí a respektuje to.V jiný čas než v noci ho to nenapadne tam skočit.Kdyz mu zavru dveře do ložnice tak bude škrábat na dveře a stekat.Mozny je ze ta fena tady opravdu někde hara.Tak uvidíme jak to bude pokračovat dal.Vcera to třeba neudělal ani jednou

Přidejte reakci

Přidat smajlík