Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Houdková

12.11.2020 05:24
Houdková

XXX.XXX.241.125

Dobrý den,
scháním brigádu, má někdo zájem o každodenní venčení svého pejska?
Budu ráda za odpověď.
Děkuji Houdková.

12.11.2020 06:04
rapotacka11

XXX.XXX.212.228

Já.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.11.2020 06:51

Venčīte kdekoliv po celé republice?
Jakéhokoliv psa?

12.11.2020 07:40
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.18.212

Já taky👍

12.11.2020 08:24
conie

XXX.XXX.206.202

Já taky, celou smečku.

12.11.2020 08:26
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Holky/dámy, kde bydlíte? Mně psi chybí, přijdu Vám vyvenčit zadarmo, pokud jste někde v okolí.
U Inspektora si dávám podmínku, že nechci nějakého dacana, kterými strašíte nevhodné zájemce o plemeno. :)
rapotacko, Vy máte čivavy, že?
conie, co Vy máte?
Nepustím psa z vodítka/stopovačky, nedovolím, aby ho někdo hladil, celou dobu budeme spolu, nikomu ho nepůjčím, budu psu dávat pamlsky výhradně se svolením, výhradně v určeném množství a výhradně doporučený druh pamlsku; nebojím se sama se psem v lese, nevadí mi obtížnější terén a baterku mám vlastní. Jsem ochotna hlásit každou hodinu přes SMS, kde jsme a jestli je pes v pořádku. Nevadí mi, pokud mě pes protáhne blatem, oslintá nebo mi okouše oblečení.
Nebráním se ani poklidné procházce parkem. Bobečky sbírám, bodláky ze srsti vybírám během procházky.

12.11.2020 08:36
conie

XXX.XXX.206.202

1x čivava, 1x trpasličí pinč, 2x německý pinč a 1x šarplaninec.

12.11.2020 08:38
Dája6

XXX.XXX.236.92

Varaxi

Dobrý den,
i já se připojují, klidně i mě nebo se mnou pojďte venčit
Mám dva andílky kteří se venčí samy bez vodítka a poslechnou co druhé slovo ( snad)
někdy se za daří, že i první Klidně přiveďte i obr hafany, my budeme jen rádi.
Dája

12.11.2020 08:40
Varaxi

XXX.XXX.1.226

conie napsal(a):

Krásná smečka.
Kolik váží šarplaninec? Protože nevenčím nic, co je těžší než já.

12.11.2020 08:41
Atheira

XXX.XXX.209.8

conie napsal(a):

Teď když vidím, jak tam sedí jako královna... co vlastně ta vaše kočka. Je to skutečně kočka nebo se z ní vyloupl kocour? Vzpomínám si, že se to někde vedle tehdy nakouslo.

12.11.2020 08:43
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Dája6 napsal(a):
Varaxi

Dobrý den,
i já se připojují, klidně i mě nebo se mnou pojďte venčit
Mám dva andílky kteří se venčí samy bez vodítka a poslechnou co druhé slovo ( snad)
někdy se za daří, že i první Klidně přiveďte i obr hafany, my budeme jen rádi.
Dája

Já jsem z vyškovska (Jihomoravský kraj). Jste tu někde poblíž? Klidně do SZ.
Vím o lesnížínce a že Megííí tu někde má příbuzného, že bychom po koroně udělali sraz pejskařů?

12.11.2020 08:53
Dája6

XXX.XXX.236.92

Varaxi

Hmmmm bohužel, my jsme SM kraj, my jsme ty tlamy nevymáchané a černé
Škoda, rádi bychom měly nějakou partu pejsku. Tady všichni jen kolem paneláku a na vodítkách a to ještě honem, honem.
Dája

12.11.2020 08:56
rapotacka11

XXX.XXX.212.228

Mám jednoho nanánka rozmazlenýho, milovanýho.
Ale ve středočesku.

12.11.2020 08:57
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Dája6 napsal(a):
Varaxi

Hmmmm bohužel, my jsme SM kraj, my jsme ty tlamy nevymáchané a černé
Škoda, rádi bychom měly nějakou partu pejsku. Tady všichni jen kolem paneláku a na vodítkách a to ještě honem, honem.
Dája

Jáj, tak to mě mrzí.
Jako není to konec světa, potkat bychom se klidně mohly, ale určitě ne pravidelně. Já se totiž bojím najet na dálnici. :)

12.11.2020 09:01
impact

XXX.XXX.16.73

U nás můžete venčit do aleluja.

12.11.2020 09:14

conie napsal(a):

Ta kočka (nebo kocour?) je boží! Jak si tam trůní a očividně se vyvyšuje nad psí plebs.

12.11.2020 09:16
Varaxi

XXX.XXX.1.226

impact napsal(a):
U nás můžete venčit do aleluja.

A Vy jste odkud?
Máte i něco jiného než ruselly? (Ne že by na tom nějak záleželo - sice preferuji spíše střední a velké psy, ale neměla jsem problém chodit venčit tetina kavalíra, jenže jsou teď v izolaci...)

12.11.2020 09:23
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Varaxi napsal(a):
Holky/dámy, kde bydlíte? Mně psi chybí, přijdu Vám vyvenčit zadarmo, pokud jste někde v okolí.
U Inspektora si dávám podmínku, že nechci nějakého dacana, kterými strašíte nevhodné zájemce o plemeno. :)
conie, co Vy máte?
Nepustím psa z vodítka/stopovačky, nedovolím, aby ho někdo hladil, celou dobu budeme spolu, nikomu ho nepůjčím, budu psu dávat pamlsky výhradně se svolením, výhradně v určeném množství a výhradně doporučený druh pamlsku; nebojím se sama se psem v lese, nevadí mi obtížnější terén a baterku mám vlastní. Jsem ochotna hlásit každou hodinu přes SMS, kde jsme a jestli je pes v pořádku. Nevadí mi, pokud mě pes protáhne blatem, oslintá nebo mi okouše oblečení.
Nebráním se ani poklidné procházce parkem. Bobečky sbírám, bodláky ze srsti vybírám během procházky.

Dacana bych z ruky nedala ani domácím - (to je hardcore i pro mě kolikrát, protože on se dobíjí pohybem), a zbytek jsou hodný vychovaný holky, který jsou za žvanec kámošky s každým, ale nevím jestli by byly byli schopný jit ven s někým koho neznají.

12.11.2020 09:36
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Dacana bych z ruky nedala ani domácím - (to je hardcore i pro mě kolikrát, protože on se dobíjí pohybem), a zbytek jsou hodný vychovaný holky, který jsou za žvanec kámošky s každým, ale nevím jestli by byly byli schopný jit ven s někým koho neznají.

Tak půjdu párkrát s Vámi a ono se to časem poddá. :)
Stejně jednou chci belgičana (teda tervíka nebo groníka, ty maliny jsou na mě přece jen moc hrrr), tak se s nimi naučím a Vy mi můžete poskytnout konstruktivní kritiku a případně názor, jestli se pro belgičany hodím.
Akorát teda nemůžu najít nějaké výhody pro Vás, no. Hlídala byste fenky, dacana a ještě k tomu mě...

12.11.2020 09:53
impact

XXX.XXX.16.73

Varaxi napsal(a):
A Vy jste odkud?
Máte i něco jiného než ruselly? (Ne že by na tom nějak záleželo - sice preferuji spíše střední a velké psy, ale neměla jsem problém chodit venčit tetina kavalíra, jenže jsou teď v izolaci...)

Z Kojetína. Střední a velké psy bohužel nevedeme.

12.11.2020 09:56
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Varaxi napsal(a):
Tak půjdu párkrát s Vámi a ono se to časem poddá. :)
Stejně jednou chci belgičana (teda tervíka nebo groníka, ty maliny jsou na mě přece jen moc hrrr), tak se s nimi naučím a Vy mi můžete poskytnout konstruktivní kritiku a případně názor, jestli se pro belgičany hodím.
Akorát teda nemůžu najít nějaké výhody pro Vás, no. Hlídala byste fenky, dacana a ještě k tomu mě...

Tervici si ode mě půjčuje kamarádka, když její rodiče někam jedou, aby nebyla doma sama.

Maliny z ringových linií jsou v pohodě, ale takoví ti do vrcholového IPO jsou už jebnutý moc - ten sport to prostě vyžaduje. Teď chystám krytí ringovým psem, takže pokud z toho něco bude, tak by to štěňata měla mít v hlavách v pořádku - chci si nechávat štěně, a asi zůstane doma i něco do předvýchovy, tak byste jim mohla někdy dělat třeba tetu😉

12.11.2020 10:06
Varaxi

XXX.XXX.1.226

impact napsal(a):
Z Kojetína. Střední a velké psy bohužel nevedeme.

Olomoucký kraj, nebo ten na Vysočině?
Jestli OK, tak to je k Vám tak hodina cesty... To by šlo. :)
Můžu přijet o víkendu? Vodítko dostanu od Vás, předpokládám. Budu podepisovat nějakou smlouvu o odpovědnosti nebo tak něco? Budou mít psi košíky? Můžu přijet s přítelem (jsme z jedné domácnosti, takže koronavirová opatření splňujeme)? V Kojetíně to neznám, poradíte mi pak na místě, kam se se psy dá jít? Je něco, co bych měla vědět?
Poprosila bych do SZ telefonní číslo nebo nějaký kontakt.

12.11.2020 10:08
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Tervici si ode mě půjčuje kamarádka, když její rodiče někam jedou, aby nebyla doma sama.

Maliny z ringových linií jsou v pohodě, ale takoví ti do vrcholového IPO jsou už jebnutý moc - ten sport to prostě vyžaduje. Teď chystám krytí ringovým psem, takže pokud z toho něco bude, tak by to štěňata měla mít v hlavách v pořádku - chci si nechávat štěně, a asi zůstane doma i něco do předvýchovy, tak byste jim mohla někdy dělat třeba tetu😉

Moc ráda!
A Vy jste odkud? Alespoň přibližně, vím, že jste psala, že někde od Brna...

12.11.2020 10:12
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Varaxi napsal(a):
Moc ráda!
A Vy jste odkud? Alespoň přibližně, vím, že jste psala, že někde od Brna...

Bydlíme u Velké ceny, takže za Brnem hned vedle D1

12.11.2020 10:24
impact

XXX.XXX.16.73

Varaxi napsal(a):
Olomoucký kraj, nebo ten na Vysočině?
Jestli OK, tak to je k Vám tak hodina cesty... To by šlo. :)
Můžu přijet o víkendu? Vodítko dostanu od Vás, předpokládám. Budu podepisovat nějakou smlouvu o odpovědnosti nebo tak něco? Budou mít psi košíky? Můžu přijet s přítelem (jsme z jedné domácnosti, takže koronavirová opatření splňujeme)? V Kojetíně to neznám, poradíte mi pak na místě, kam se se psy dá jít? Je něco, co bych měla vědět?
Poprosila bych do SZ telefonní číslo nebo nějaký kontakt.

Košíky psi nepotřebují, dávám na venčení jen ty normální. K*etény si venčím sama.

A venčí se u nás parádně. Hned za rohem se vleze na pole, kde jsou okruhy od tří až do dvaceti kilometrů. Všechno po rovince.

Zbytek jsem napsala do sz. Jo a Kojetín směr Kroměříž a Přerov. Po dálnici z Vyškova za dvacet minut.

12.11.2020 10:28
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Bydlíme u Velké ceny, takže za Brnem hned vedle D1

Tak to je po dálnici, tam mě bude muset odvézt přítel. :)
Moc ráda se přijedu podívat na matku mých budoucích neteřinek/synovečků (tajně doufám v neteř, mám už tři synovce lidské a jednoho synovce klokaního, tak by to chtělo alespoň jedno děvče). Já jsem časově flexibilní, přítel je na tom hůř, ale když navrhnete termín, udělám vše pro to, abych mohla přijet.

12.11.2020 10:40
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.18.212

Varaxi napsal(a):
Tak to je po dálnici, tam mě bude muset odvézt přítel. :)
Moc ráda se přijedu podívat na matku mých budoucích neteřinek/synovečků (tajně doufám v neteř, mám už tři synovce lidské a jednoho synovce klokaního, tak by to chtělo alespoň jedno děvče). Já jsem časově flexibilní, přítel je na tom hůř, ale když navrhnete termín, udělám vše pro to, abych mohla přijet.

Tak my taky jezdíme různě na výlety, takže můžeme někam popojet😉

Teď ještě trénujeme (kdyby náhodou ještě spustili akce), takže toho volného času je málo, ale pak zařadíme winterpauzu, a to jen couráme po venku.

12.11.2020 11:07
domi.t

XXX.XXX.131.130

Bože,aj my sa hlásime!!!

Do placu dávam 40-kilovú Nefret, s ktorou budete musieť stále vysvetlovať,že to nie je malý aziat,čuvač ani howík a že má naozaj PP a naozaj to je fenka

12.11.2020 12:29
PumaCZ

XXX.XXX.218.33

My bychom také klidně někam přijeli, ať se poznáme osobně :)
Nejlépe na víkend :))

12.11.2020 13:26
conie

XXX.XXX.206.202

Varaxi napsal(a):
Krásná smečka.
Kolik váží šarplaninec? Protože nevenčím nic, co je těžší než já.

V létě kolem 50 kg, přes zimu tak 55 - 58 kg.

12.11.2020 13:27
conie

XXX.XXX.206.202

Atheira napsal(a):
Teď když vidím, jak tam sedí jako královna... co vlastně ta vaše kočka. Je to skutečně kočka nebo se z ní vyloupl kocour? Vzpomínám si, že se to někde vedle tehdy nakouslo.

Je to kočička, docela unikát, protože zrzci jsou v 98% kocouři. Je to nalezeneček, jako mimi ležela v lese zesláblá, měla zlomenou čelist a nemohla jíst. Dnes je to tornádo, které si troufá i na šarplaninku.

12.11.2020 13:31
conie

XXX.XXX.206.202

Jinak jsme od Pardubic, kdyby někdo chtěl přijet na společné venčení.

12.11.2020 13:35
conie

XXX.XXX.206.202

Jinak samozřejmě jen legrace - šarplaninka by cizího spíš sežvýkala než s ním šla na procházku, trpaslice je babka 14 let, která už jen po zahradě, německé holky poslouchají jen mě a syna, další lidi by uvláčely na vodítkách, takže zbývá jen 12 letá čivava, která je naprostý pohodář.

12.11.2020 13:46
juhaj

XXX.XXX.164.121

Varaxi napsal(a):
Já jsem z vyškovska (Jihomoravský kraj). Jste tu někde poblíž? Klidně do SZ.
Vím o lesnížínce a že Megííí tu někde má příbuzného, že bychom po koroně udělali sraz pejskařů?

Tak Vás zdravím, to jste sousedka . V tomhle počasí bych procházku klidně oželela, ale ta moje potvůrka s nikým jiným nejde

12.11.2020 13:50
Varaxi

XXX.XXX.1.226

conie napsal(a):
V létě kolem 50 kg, přes zimu tak 55 - 58 kg.

V létě můžu, v zimě ne. :)
Německý pinč byl pes č. 2 (hned po dlouhosrstých belgičanech), ale příteli se nelíbí.

12.11.2020 14:01
Atheira

XXX.XXX.209.8

conie napsal(a):
Je to kočička, docela unikát, protože zrzci jsou v 98% kocouři. Je to nalezeneček, jako mimi ležela v lese zesláblá, měla zlomenou čelist a nemohla jíst. Dnes je to tornádo, které si troufá i na šarplaninku.

Jojo, přispívala jste ve stejnou dobu, kdy jsem já našla zrzka (kocoura). Ten teda tornádo moc není. Spíš kyselina. Všechno sežere a nikdy nemá dost. A vtěrka. Nikde ho nevidíte, tak se pokusíte pláchnout a najednou ho máte za patama.
Jsme ze stejného kraje, koukám... a ještě ve stejný čas nalezená rezatá koťata. Kdoví, jestli nejsou příbuzní.

12.11.2020 14:29
Varaxi

XXX.XXX.1.226

juhaj napsal(a):
Tak Vás zdravím, to jste sousedka . V tomhle počasí bych procházku klidně oželela, ale ta moje potvůrka s nikým jiným nejde

Zdravím sousedku.
Vy jste ta s těmi hovavarty?

12.11.2020 14:58
juhaj

XXX.XXX.164.121

No, já je mám po jednom

12.11.2020 19:00
Mousinka

XXX.XXX.62.157

taky vám půjčím tu moji obludu :-)

12.11.2020 20:10

Přestože jsem si jako holka chodila psy půjčovat, tak si neumím představit, že by někdo venčil moje psy.....pes ten by stejně s nikým nikam nešel a ani by s ním nikdo nikam nechtěl, protože by nutně předvedl divadýlko typu "sežeru tě i s botama" a feňule, tak to skřípu zuby i když jde se mnou dcera....psa vést nemůže, protože ten když zjistí, že vodítko nedrží maminka, tak je z toho scéna a Ginuša, když jí vede holka, tak si dělá na vodítku co chce a to doslova....

Ale když vezmu situaci, že mám "normálního" psa a bydlím v bytě a nemám zahradu a skolí mě nějaká chřipajzna a nemám nikoho, kdo by za mě odsuploval procházku, tak bych určitě spolehlivého venčitele uvítala......

12.11.2020 20:55
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Přestože jsem si jako holka chodila psy půjčovat, tak si neumím představit, že by někdo venčil moje psy.....pes ten by stejně s nikým nikam nešel a ani by s ním nikdo nikam nechtěl, protože by nutně předvedl divadýlko typu "sežeru tě i s botama" a feňule, tak to skřípu zuby i když jde se mnou dcera....psa vést nemůže, protože ten když zjistí, že vodítko nedrží maminka, tak je z toho scéna a Ginuša, když jí vede holka, tak si dělá na vodítku co chce a to doslova....

Ale když vezmu situaci, že mám "normálního" psa a bydlím v bytě a nemám zahradu a skolí mě nějaká chřipajzna a nemám nikoho, kdo by za mě odsuploval procházku, tak bych určitě spolehlivého venčitele uvítala......

Tak já třeba mívám doma psy, kteří mají jit do zahraničí, nebo jsou v předvýchově do služby, a tam se snažím je semtam někomu půjčit, aby se nefixovali jen na mě, protože ten jejich přechod do nového je pak pro ně mnohem jednodušší.
Zároveň to ale musí být někdo spolehlivý, protože těm psům se nesmí nic stát.

13.11.2020 10:21

Kdyby někdo chtěl, mám k dispozici dva tibeťany, jeden je salamista pokud neusoudi že je třeba zakročit, druhý pro jistotu žere všechny a všechno

Jinak oba vychovani, socializovani, kdyby někdo chtěl na společné venčení v okolí Nového Jičína, rádi se přidáme

13.11.2020 10:50
domi.t

XXX.XXX.131.130

Kdyby někdo chtěl, mám k dispozici dva tibeťany, jeden je salamista pokud neusoudi že je třeba zakročit, druhý pro jistotu žere všechny a všechno

Jinak oba vychovani, socializovani, kdyby někdo chtěl na společné venčení v okolí Nového Jičína, rádi se přidáme

Joooj,my by sme sa pridali hned Škoda len,že nebývame "moc" blízko seba-cca 150 km,ach

13.11.2020 10:51

.. a je tu prosím někdo z Prahy?

13.11.2020 11:10

domi.t napsal(a):
Joooj,my by sme sa pridali hned Škoda len,že nebývame "moc" blízko seba-cca 150 km,ach

Na druhou stranu, přítel má rodinu v Nitre a určitě tam někdy zamíříme to by se třeba dalo nějak sesumirovat

13.11.2020 11:20
domi.t

XXX.XXX.131.130

Na druhou stranu, přítel má rodinu v Nitre a určitě tam někdy zamíříme to by se třeba dalo nějak sesumirovat

To rozhodne áno,budeme sa tešiť

Ukazovala som vašich medvedov mojej mamine a pýtala sa,prečo aj my takého nemáme doma Riadne ma tým prekvapila,lebo ona nejaký extra vzťah k psom nemá a máloktoré plemeno sa jej páči. Nefret miluje, lebo je naša,čo iné jej zostáva,že

13.11.2020 11:30
PumaCZ

XXX.XXX.218.33

.. a je tu prosím někdo z Prahy?

My částečně :))

13.11.2020 11:40

PumaCZ napsal(a):
My částečně :))

..jenomže náš třikilovy motyl by toho vašeho krasavce asi moc nenadchnul....

13.11.2020 11:55
PumaCZ

XXX.XXX.218.33

..jenomže náš třikilovy motyl by toho vašeho krasavce asi moc nenadchnul....

Haha, myslím, že právě naopak :) Jeho nej kámoš byl donedávna 1,5 kg čivavák. Až jsem se divila, že je schopný být k někomu tak opatrný :D

Každopádně kdyby byla nějaká iFauňácká společná procházka či jiná akce, tak se moc rádi zúčastníme :)

13.11.2020 12:15

PumaCZ napsal(a):
Haha, myslím, že právě naopak :) Jeho nej kámoš byl donedávna 1,5 kg čivavák. Až jsem se divila, že je schopný být k někomu tak opatrný :D

Každopádně kdyby byla nějaká iFauňácká společná procházka či jiná akce, tak se moc rádi zúčastníme :)

....bylo by to fajn.....

13.11.2020 16:50

No tak společná prochajda by se Ginuše určitě líbila, škoda, že je to taková dálka....nevím, proč nikdo s "medvědama" nemůže bydlet v našem okolí

Přidejte reakci

Přidat smajlík