Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.11.2020 08:03
user789456123

XXX.XXX.174.235

Dobré ráno,
chtěla bych vědět Váš názor na psy bez PP, protože co ted koukám na inzerci pejsků, tak skoro všechni jsou bez PP. To nemluvím ještě o Bazoši, kde prodávají například francouzského buldočka modré barvy, která neexistuje. Pokud někdo má pejska bez PP, tak nemá nějaké vady nebo tak?

Juvelino

18.11.2020 08:21
Juvelino

XXX.XXX.26.157

Dobrý den,za mě proč ne bez PP. FB v modré barvě existuje.A jinak věčné tema,bez nebo s PP .No počkejte si co Vám tady odpoví!Mnoho zdaru v diskuzi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.11.2020 08:22

Facebook je taky modrý, tak proč ne FB v modrý barvě!

18.11.2020 08:22

user789456123 napsal(a):
Dobré ráno,
chtěla bych vědět Váš názor na psy bez PP, protože co ted koukám na inzerci pejsků, tak skoro všechni jsou bez PP. To nemluvím ještě o Bazoši, kde prodávají například francouzského buldočka modré barvy, která neexistuje. Pokud někdo má pejska bez PP, tak nemá nějaké vady nebo tak?

Proč zakládáte novou diskuzi? Příspěvků PP a nonPP je tady bambilión.

Juvelino

18.11.2020 17:43
Juvelino

XXX.XXX.26.157

Jděte do prcic vsici vlezdoprdelky PP pejsků,sem myslela že se trochu rozepíšeme!

Juvelino

18.11.2020 18:29
Juvelino

XXX.XXX.26.157

To tady není nikdo kdo bude pomlouvat pejsci bez PP???

18.11.2020 18:32
domi.t

XXX.XXX.78.128

Juvelino napsal(a):
To tady není nikdo kdo bude pomlouvat pejsci bez PP???

Choďte sa pomodliť a spat.

Juvelino

18.11.2020 18:46
Juvelino

XXX.XXX.26.157

Napíšu to co sem chtěla vždycky k tomuto tématu a to že až jděte do ritii vy všichni co pomlouvate pesani bez PP,kolikrát jsou zdravější než s PP ( ale vaše nazory- povaha,klouby v prde.i,rodiče neznámí) .Jestli s tím máte problém tak ne k psychologovi ale hned k psychiatrovi!!!!!!!!!!! A je Vas tady dost!!!

18.11.2020 18:49
Atheira

XXX.XXX.209.8

Jí tu nikdo nesežral udičku, tak stejně napíše, co měla připravené, až jí ji někdo sežere.
Proč je tady posledních pár dní tolik trollů? Já vím, že tu jsou tak nějak pořád, ale teď sem došla celá smečka, ne?

18.11.2020 18:53
impact

XXX.XXX.16.73

Atheira napsal(a):
Jí tu nikdo nesežral udičku, tak stejně napíše, co měla připravené, až jí ji někdo sežere.
Proč je tady posledních pár dní tolik trollů? Já vím, že tu jsou tak nějak pořád, ale teď sem došla celá smečka, ne?

Haranti se nudí mezi onlajn výukou.

18.11.2020 18:58

domi.t napsal(a):
Choďte sa pomodliť a spat.

a vyčůrat.
V libovolném pořadí?

18.11.2020 18:59
Moyda

XXX.XXX.147.89

Juvelino napsal(a):
Napíšu to co sem chtěla vždycky k tomuto tématu a to že až jděte do ritii vy všichni co pomlouvate pesani bez PP,kolikrát jsou zdravější než s PP ( ale vaše nazory- povaha,klouby v prde.i,rodiče neznámí) .Jestli s tím máte problém tak ne k psychologovi ale hned k psychiatrovi!!!!!!!!!!! A je Vas tady dost!!!

Bože do čeho jsi duši dal😲

18.11.2020 19:01
Moyda

XXX.XXX.147.89

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
a vyčůrat.
V libovolném pořadí?

Vyčůrat až nakonec, ať je legrace.

Juvelino

18.11.2020 19:03
Juvelino

XXX.XXX.26.157

Já nejsem trol,( co to vlastně je ten trol !!!)myslím to vážně!! Proc si myslíte že si dělám prd.l?? To je přání všech vás b..ů co pomlouvate ,že jsme trolové! A pro dalšího je mi 50😰,kecam 49😃.S.re vás to hodne co??? Ten můj názor. Ale věřte že nás je hafo jen se s vámi blbam. nechce nikdo dohadovat.Zato mě to problém nedělá.

18.11.2020 19:07

49 jako fakt? Tohle fakt běžně běhá venku? Ten písemný projev vypadá tak na 9 maximálně.

18.11.2020 19:11
Atheira

XXX.XXX.209.8

18.11.2020 19:12

Sakra, furt se nikdo nechytá, to je ale bída dneska, což?

18.11.2020 19:16
Atheira

XXX.XXX.209.8

Já jsem teda zásadně PRO psy s papírama... Mojí feně, když dáte třeba papírový kapesník, tak je vidět, že je fakt šťastná. Bez něj je to jenom pes, co kouká.

Juvelino

18.11.2020 19:19
Juvelino

XXX.XXX.26.157

Už sem myslela že se ani neozveš!!!!!👍👍👍Ještě prosím další co se tady pravidelně projevují s debilnim. názorama proti pesanum bez Pp. Tak ne, teď sem si spočítala že teprv 48!!!! A znova trol nejsem! Jen mám na ty vaše nazory ten svůj.

18.11.2020 19:51
impact

XXX.XXX.16.73

Juvelino napsal(a):
Já nejsem trol,( co to vlastně je ten trol !!!)myslím to vážně!! Proc si myslíte že si dělám prd.l?? To je přání všech vás b..ů co pomlouvate ,že jsme trolové! A pro dalšího je mi 50😰,kecam 49😃.S.re vás to hodne co??? Ten můj názor. Ale věřte že nás je hafo jen se s vámi blbam. nechce nikdo dohadovat.Zato mě to problém nedělá.

Troll nebo trotl. Holínky nebo hodinky..

Imho zářný příklad toho, že moudrost nepřichází věkem.

18.11.2020 19:53

impact napsal(a):

Dejte tomu ještě hodinu a vyloupne se třicátnice, až se dopočítá.

Juvelino

18.11.2020 19:56
Juvelino

XXX.XXX.26.157

impact napsal(a):

A bude hůř😰

18.11.2020 19:59
whasabi

XXX.XXX.167.111

Juvelino napsal(a):

https://www.csfd.cz/film/617516-tina-a-vore/prehled/

Co to je troll? Tož tady je třeba jeden krutopřísnej film o trollech .

18.11.2020 20:04

Facebook je taky modrý, tak proč ne FB v modrý barvě!

Modrá je dobrá !

18.11.2020 20:05

Atheira napsal(a):

A očíslovaná - ponejvíce.

18.11.2020 20:06

Zadavateli děkuji za založení této diskuze...už jsem se takhle dlouho nepobavila

18.11.2020 20:08

Atheira napsal(a):
Já jsem teda zásadně PRO psy s papírama... Mojí feně, když dáte třeba papírový kapesník, tak je vidět, že je fakt šťastná. Bez něj je to jenom pes, co kouká.

A já říkám, že je dost těch, kteří by měli mít psa papírového !

18.11.2020 20:09

Atheira napsal(a):

Můj pes také rád papíry, nejlépe obálky od dopisů. Ještě raději má ovšem jakýkoliv kartón. Když potřebuju vyhodit krabici, dám mu to na roztrhání a pak jen posbírám ty malý kousky. Líp se to vejde do koše.

Juvelino

18.11.2020 20:16
Juvelino

XXX.XXX.26.157

Už musím jít spát😭,to víte rodiče😄😄😄😄

18.11.2020 20:18
Atheira

XXX.XXX.209.8

Juvelino napsal(a):
Už musím jít spát😭,to víte rodiče😄😄😄😄

Přijďte zas.

18.11.2020 20:19

Atheira napsal(a):
Přijďte zas.

Nejste masochista?

18.11.2020 20:23
Atheira

XXX.XXX.209.8

Nejste masochista?

Myslím, že ne. Mám jen vybraný smysl pro humor.

Juvelino

18.11.2020 20:32
Juvelino

XXX.XXX.26.157

No a jak to je tedy vlastně s těmi psy? S PP nebo bez PP?? Poraďte někdo a nehadejte se tady!!

18.11.2020 20:33

Juvelino napsal(a):
No a jak to je tedy vlastně s těmi psy? S PP nebo bez PP?? Poraďte někdo a nehadejte se tady!!

No tak já myslím, že nás to tu už pár lidí napsalo jasně, že naši psi mají papíry rádi.

18.11.2020 20:35

Juvelino napsal(a):
Už sem myslela že se ani neozveš!!!!!👍👍👍Ještě prosím další co se tady pravidelně projevují s debilnim. názorama proti pesanum bez Pp. Tak ne, teď sem si spočítala že teprv 48!!!! A znova trol nejsem! Jen mám na ty vaše nazory ten svůj.

Asi migrantka, když neví, kolik je jí let.

18.11.2020 20:39
Fiona.Praha

XXX.XXX.237.63

Asi migrantka, když neví, kolik je jí let.

Spíš žačka 3.třídy ZŠ v distanční výuce.
Fakt potřebují jít do školy všechny děti

18.11.2020 20:40

Atheira napsal(a):
Myslím, že ne. Mám jen vybraný smysl pro humor.

18.11.2020 20:44
Atheira

XXX.XXX.209.8

No tak já myslím, že nás to tu už pár lidí napsalo jasně, že naši psi mají papíry rádi.

Zrovna my dvě tady totiž můžem říct o našich psech jen tolik, že maj papíry...
rádi.

18.11.2020 20:46

Atheira napsal(a):
Zrovna my dvě tady totiž můžem říct o našich psech jen tolik, že maj papíry...
rádi.

Juvelino

18.11.2020 20:53
Juvelino

XXX.XXX.26.157

Tak to máte štěstí,známého pes před x lety měl rád hovna- lidské. Hnus - asi to bylo tím že to byl NO bez pp!!!!

18.11.2020 20:57

user789456123 napsal(a):
Dobré ráno,

Chovky teď moc neinzerují, mají neskutečné množství zájemců. Pokud už se zadaří a bezpapírák vypadá jako plemeno, které uvedl producent při prodeji, tak těch znám s dědičnými vadami celkem dost. Hodně se teď objevilo PRA, vím o poloslepých kokrech a přibyl tady další pudlík. U něj jsem si toho všimla já, jak se brzy stmívá, tak začal bourat do překážek. Znám psy, co zemřeli mladí na dědičné vady srdce, neuro, popř. museli být utraceni. Taková ataxie je hodně hnusná. A znala jsem paní, co chtěla po fence štěňátka, vychytala všechno, smlouvy, čipy, v intenzivním kontaktu s majiteli štěňat. Jen to zdraví ne. Pak měsíce nespala, platila veterinu a cca v roce jí odešel skoro celý vrh. Na familiární ne_cosi, prostě odejdou ledviny. Psychicky v pr... víc než majitelé štěňat a vracela peníze. A přitom na tohle onemocnění jsou taky genetické testy. Prostě se jí sešli dva přenašeči a ona vůbec netušila. Drsné poučení. Tohle měl zažít ten prudič, co si tu honí své trpasličí ego. A patrně nejen to.

Jinak zdraví hlídat je dobré pohlídat i u FCI chovek, některé kluby jsou dost na pohodu a k uchovnění nepotřebujete skoro nic a bohužel ani ty zdravotní testy na problémy, které jsou u dsného plemene velmi časté, bez ohledu na typ dědičnosti.

18.11.2020 21:27

Juvelino napsal(a):
Tak to máte štěstí,známého pes před x lety měl rád hovna- lidské. Hnus - asi to bylo tím že to byl NO bez pp!!!!

Ne ne, určitě to bylo tím, že to hov.no bylo pod papírem, takže byl stopro papírový!

18.11.2020 22:34

Ne ne, určitě to bylo tím, že to hov.no bylo pod papírem, takže byl stopro papírový!

Klid, trollové jsou psychopati se sadistickými sklony. Na druhou stranu vlastně můžeme být rádi, když se realizují jen v diskuzích. Jinak tenhle týpek se proflákl, že psa nikdy neměl. Jinak by věděl, že lidský exkrement slupne jásavě skoro každé štěně a kolikrát mu to vydrží i do dospělosti. I trolling potřebuje nějakou přípravu, tenhle nebude žádný Einstein.

18.11.2020 22:59
juhaj

XXX.XXX.164.121

Juvelino napsal(a):

Náš pes s PP je měl rád taky, tak tím to nebude

Přidejte reakci

Přidat smajlík