Dobry den, uz si nevim rady – Bayley kříženec, je mu 10m, 24.11. ji bude 11mesicu.
Kdyz má jídlo a jdu k ní tak zacne vrcet a hlida si jidlo jakoby...
2. kdyz neco se ucime tak jdu k pamlskam a take vrci a hodne si to hlida... a kdyz otevru pytlik abych si mohla zase vzit pamlsky tak kousne...
3. kdyz ji dam kost jakoukoliv muze to byt jenom nejaka tvrda susenka priklad..
stejne kdyz jdu k ni a reknu PUST tak vrci a kdyz to vezmu jak ji to trci z pusy tak vrciiiii a kousne a strasne si to hlida...
4. strasne steka.... nebo kdyz prijde nekdo steka steka stekaaaa, kdyz se neco ucime tak uz nedam pamlsek tak steka ze chce, a nebo kdyz se rozebehne protoze honi ptaky take steka..
PROSIM ZA JAKOUKOLIV ODPOVED VELKE DIKY!!!
pardon ze pisu bez hacku atd...
Barurisica

XXX.XXX.133.190
Dobrý den, to jsem já, nějak mi to nejde, nene je to krizenec Boc, jinak je hodna.
Uživatel s deaktivovaným účtem

No a tu agresi u jídla chcete ještě víc povzbudit anebo odbourat? Z popisu to vypadá, že povzbudit, když jí jídlo berete. To bych taky byla agresivní.

napsal(a):
No a tu agresi u jídla chcete ještě víc povzbudit anebo odbourat? Z popisu to vypadá, že povzbudit, když jí jídlo berete. To bych taky byla agresivní.
Vy jste si ten příspěvek dokázala přeložit do češtiny? Mě už to nějak zmáhá.

napsal(a):
Vy jste si ten příspěvek dokázala přeložit do češtiny? Mě už to nějak zmáhá.
Jelikož si v posledních pár letech dálkově dodělávám VŠ, musím neustále číst všelijaké nesmysly, tak jsem zvyklá... ačkoliv uznávám, že ve studiu jsou obvykle čistě česky nebo anglicky

napsal(a):
Jelikož si v posledních pár letech dálkově dodělávám VŠ, musím neustále číst všelijaké nesmysly, tak jsem zvyklá... ačkoliv uznávám, že ve studiu jsou obvykle čistě česky nebo anglicky
Právě. Jsou to nesmysly, ale aspoň psány gramaticky správně.

barunkaaaaaaia
napsal(a):
Odbourat, já ji jídlo neberu protože někdy nechce jist tak ji řeknu pojd jist..
A váš bod 3. je co?
Prostě jí to neberte, nezkoušejte to, tím jí jenom utvrzujete ve vrčení. Pokud jí něco chcete vzít, tak jí nejprve nabídněte něco lepšího.
Nezlobili jste jí jako štěně braním věcí, protože je to srandovní, jak si to hlídá? Pár takových expertů znám, tím nechci říct, že je to Váš problém.
A štěkot, no, některý pes je holt hlučnější, chce to pilovat povel ticho, kolik má pohybu, jaké aktivity, může být hyperaktivní, když má v sobě BOC.