Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.11.2020 08:39
Eli č

XXX.XXX.77.74

Dobrý den,
maturita se blíží a já pořád nevím co bych chtěla jít dělat. Mám ráda psi a uvažuju o canisterapii.
Myslíte že se tím dá uživit? Jestli ne, poradíte mi nějaké jiné povolání se psy? ☺️

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.11.2020 08:44

Eli č napsal(a):
Dobrý den,
maturita se blíží a já pořád nevím co bych chtěla jít dělat. Mám ráda psi a uvažuju o canisterapii.
Myslíte že se tím dá uživit? Jestli ne, poradíte mi nějaké jiné povolání se psy? ☺️

Psy (jako pány), když už se blíží ta maturita. A jinak - myslím si, že uživit se jenom canisterapií jde těžko. Ale třeba mě někdo opraví.

22.11.2020 09:48

Eli č napsal(a):
Dobrý den,

....nedá..vystudujte fyzioterapii, specialni pedagogiku, logopedii anebo jiný obdobny obor a canis vhodně do své praxe začleňujte....zooterapie jako taková at uz za pomoci psa, koček, ptáků nebo drobných hlodavců nebo exotů se dělá pouze v ramci dobrovolnického programu....maximálně do skol pokud na to maji vymezené finanční prostředky v podobě různych programů, ale to by musel mít clověk xx zvirat a i tak nevim zda by slo na běžné zivobyti vydělat....

Přidejte reakci

Přidat smajlík