PaničkaMaxe

XXX.XXX.214.48
Dobrý den,
Má někdo zkusenost s operací kolapsu trachey v Brně? Naše veterinářka nam sdělila, že na to má podezření u mého psa, ale staví se k tomu tak, že operace moc úspěšné nebývají. Chtěla bych jít na diagnostiku a konzultaci někam, kde by případně rovnou proběhla operace. Pes je mladý - 5 let, ale příznaky se zhoršují.
Zatím jsem vygooglila, že to nabízí:
-ABC klinik
-klinika Jaggy
-VFU
Cena nerozhoduje, ale chci najít kvalifikované pracoviště, kde s tím mají už hodně zkušeností. Za každou radu budu vděčná.
PaničkaMaxe
napsal(a):
Dobrý den,
Má někdo zkusenost s operací kolapsu trachey v Brně? Naše veterinářka nam sdělila, že na to má podezření u mého psa, ale staví se k tomu tak, že operace moc úspěšné nebývají. Chtěla bych jít na diagnostiku a konzultaci někam, kde by případně rovnou proběhla operace. Pes je mladý - 5 let, ale příznaky se zhoršují.
Zatím jsem vygooglila, že to nabízí:
-ABC klinik
-klinika Jaggy
-VFU
Cena nerozhoduje, ale chci najít kvalifikované pracoviště, kde s tím mají už hodně zkušeností. Za každou radu budu vděčná.
Jaggy nebrat - tam šla úroveň hrozně dolů, a jediný co je zajímá je pořádně zákazníka očesat, zvíře je tam až na posledním místě 👎
Uživatel s deaktivovaným účtem

Se stejným zdravotním problémem zkušenost nemám. Ale mám obecně dobré zkušenosti s VFU, proto bych šla tam. ABC klinik neznám.