Operace průdušnice Brno

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

PaničkaMaxe

28.11.2020 19:14
PaničkaMaxe

XXX.XXX.214.48

Dobrý den,

Má někdo zkusenost s operací kolapsu trachey v Brně? Naše veterinářka nam sdělila, že na to má podezření u mého psa, ale staví se k tomu tak, že operace moc úspěšné nebývají. Chtěla bych jít na diagnostiku a konzultaci někam, kde by případně rovnou proběhla operace. Pes je mladý - 5 let, ale příznaky se zhoršují.

Zatím jsem vygooglila, že to nabízí:
-ABC klinik
-klinika Jaggy
-VFU

Cena nerozhoduje, ale chci najít kvalifikované pracoviště, kde s tím mají už hodně zkušeností. Za každou radu budu vděčná.

28.11.2020 19:39
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.24.7

PaničkaMaxe napsal(a):
Dobrý den,

Má někdo zkusenost s operací kolapsu trachey v Brně? Naše veterinářka nam sdělila, že na to má podezření u mého psa, ale staví se k tomu tak, že operace moc úspěšné nebývají. Chtěla bych jít na diagnostiku a konzultaci někam, kde by případně rovnou proběhla operace. Pes je mladý - 5 let, ale příznaky se zhoršují.

Zatím jsem vygooglila, že to nabízí:
-ABC klinik
-klinika Jaggy
-VFU

Cena nerozhoduje, ale chci najít kvalifikované pracoviště, kde s tím mají už hodně zkušeností. Za každou radu budu vděčná.

Jaggy nebrat - tam šla úroveň hrozně dolů, a jediný co je zajímá je pořádně zákazníka očesat, zvíře je tam až na posledním místě 👎

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.11.2020 20:02
Uživatel s deaktivovaným účtem

Se stejným zdravotním problémem zkušenost nemám. Ale mám obecně dobré zkušenosti s VFU, proto bych šla tam. ABC klinik neznám.

28.11.2020 20:27
rapotacka11

XXX.XXX.232.66

PaničkaMaxe
Psovi jde o život?

Normálně se s tím dá žít (někdy musí na operaci
- ale ne vždy, riziko)

29.11.2020 07:51
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Neumím posoudit, jak moc to může být i zlé, zažila jsem to u našeho rodinného psa a prostě si občas zachrchlal, měl to tak celý život. Nijak ho to ale neomezovalo, prostě občas, jako když člověku zaskočí sousto, je to protivné, ale dá se s tím žít.

Přidejte reakci

Přidat smajlík