Nevím jak založit cvičák

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Nathaliass

1.12.2020 19:37
Nathaliass

XXX.XXX.151.66

Chtěla bych se zeptat co vše potrebuju a musím mít když chci založit cvičák.
Místo mám a to moc krásné ,ale co potřebuju jiného?
Nebo jak na to ?
Tryky,cviky i výchovu naučit psa umím.
Překážky taky mám jako slalom, tunel.
Potrebuju něco jiného papíry a tak ?
( Je mi 15 a cícviky zvládání levou zadní a sestra mi řekla ze mi stim pomůže , to ona mi vnikla ten to nápad.)

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.12.2020 19:45

To Vám teda pomohla, když se musíte ptát na papíry na netu :-)
hodně papírů
nebo
výslovně "na vlastní nebezpečí" pro kamarády

https://www.jakpodnikat.cz/jak-zacit-podnikani.php

1.12.2020 19:47
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.9.49

Nathaliass napsal(a):
Nebo jak na to ?
( Je mi 15 a cícviky zvládání levou zadní a sestra mi řekla ze mi stim pomůže , to ona mi vnikla ten to nápad.)

Tak to si budete muset ještě 3 roky počkat - jako neplnoletá si můžete založit leda tak ruce🤔

1.12.2020 19:54
Atheira

XXX.XXX.209.8

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Tak to si budete muset ještě 3 roky počkat - jako neplnoletá si můžete založit leda tak ruce🤔

Zas jestli to myslí opravdu vážně a chce něco takového dělat, viděla bych ty tři roky jako ideální čas pro získávání zkušeností. Mezitím se nějak naučit, že není pes jako pes a hlavně není člověk jako člověk a už vůbec, že každá taková dvojice má svoje specifika, že to není jenom o tom, že mi to s mým psem a psama od kamarádek jde a umím je naučit hromadu číčovin. Že se tam neučí jen psi, ale mnohdy hlavně lidi a tak

Tolik kroků ke splnění snu.
Řešila bych jiný věci než nějaký papíry a podnikání, na který ještě nemám věk. Ten přijde, zkušenosti - jako opravdický, takový ty, díky kterým bude seriózní a důvěryhodná osoba - ty samy nechodí a tři roky jsou na ně i tak dost málo.

1.12.2020 20:00

Dobrej cvičák, na kterej bych fakt šla a zaplatila, by vedl někdo, kdo má hodně zkušeností s mnoha "problémovými psy", umí vysvětlit asi tak miliardu složitých věcí polopatě různým typům lidí, rozklíčovat nejobvyklejší špatný chování nejrůznějších vořechů a dát co možná nejfunkčnější radu, jak z toho ven, .... atd atd...
Obávám se, že to v 15 ani 18 letech není možné zvládnout. Ale může se tím směrem mládežník vydat, a těch prvních pár (desítek?) let to nebude o tom, že mám plac a tunel a překážky, ale že makám a makám a makám na sobě.
... a zadarmo to taky nebude ....

1.12.2020 20:17

Nathaliass napsal(a):
Nebo jak na to ?

Děvče moje zlatý...ten cvičák bych ti přála, ale upřímně...i kdyby jsi si ho teď mohla založit....chtěla bych já chodit k 15-ti letý holčině jako k instruktorce?? Jaké máš zkušenosti, kolik psů jsi vycvičila?
To je opravdu bez urážky, ale prostě tohle je o zkušenostech. Na cvičák nechodí jen lidi, co mají psa ochotného ke spolupráci, aby ho naučili, jak se má překulit a podat packu...když to řeknu hodně nadneseně....
Chodí tam lidi, kteří výchovu tak nějak zvrzali, mají pubescenta, co je vláčí na vodítku, nemá přivolání...mají psa, který startuje na každej psí chlup, co projde okolo. Prostě mají nějaký problém se kterým potřebují pomoct.
Pokud by to měl být cvičák zaměřený na agility, tak já osobně jako začátečník bych chtěla chodit k někomu, kdo má za sebou se svými psy nějaké výsledky.

Prostě já to vidím nějak takhle........přijde mi, že dneska si cvičák založí kde kdo a pak to podle toho vypadá.

2.12.2020 00:41
lupus4

XXX.XXX.205.61

jestli to umíte učit takhle, tak klidně "zakládejte "

https://www.facebook.com/omar.vonmuller.7/videos/374956773958245

2.12.2020 08:25

A ještě bych pilovala tu češtinu. Jasně, na cvičáku je to jedno, ale pokud si časem někde budete chtít dát reklamu, tak třeba já bych po přečtení něčeho podobnýho, co máte v úvodním příspěvku, ani nedočetla a šla hledat jinam.

2.12.2020 13:22

lupus4 napsal(a):
jestli to umíte učit takhle, tak klidně "zakládejte "

https://www.facebook.com/omar.vonmuller.7/videos/374956773958245

Úžasné!

Přidejte reakci

Přidat smajlík