Wellness CORE Ocean Salmon with Tuna Recipe

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.12.2020 13:39
Panta_Rhei

XXX.XXX.39.2

Dobrý den všem,

jelikož pošta nestíhá dodávat a už 10 dnů mám na cestě granule ( Essential Nautical Living ), dostal jsem se do nouze a musel jsem narychlo koupit nějaké granule v kamenném obchodě,
Koupil jsem Wellness CORE Ocean Salmon with Tuna Recipe.

Otázku, kterou bych chtěl odpovědět, pokud někdo zná odpověď. Jsou tyto granule srovnatelné s těmi Essential ....... ?

Vážně jsem musel jednat narychlo a výběr nebyl nic moc, Chtěl jsem bezobilné a s rybou.

Pokud někdo máte zkušenost s těmito granulemi a podělíte se, budu velmi rád.

Děkuji všem za případné odpovědi.
Panta Rhei

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.12.2020 15:54

V Petcenter? Tam mají N&D,
ale jsou to všechno nic moc granule, i když furt N&D lepší než WC, WC jsou takové jako hodné svého jména.
Nic hodnotného. Ale tak aspoň pes neumře hlady.
Kdybyste mu dali zbytek brambor od oběda a makrelu z Lidla, uděláte líp.
Nebo v Zookruhu mají Canagan, ty jsou dobré.

5.12.2020 16:09
Panta_Rhei

XXX.XXX.39.2

Děkuji za odpověď.
Vaše reakce je z osobní zkušenosti ?

Ptám se proto, že bych rád znal zkušenost od někoho, kdo tím krmil, nebo krmí. Takové ty názory podle pocitu, že si myslím, nebo že někdo říkal nejsou k ničemu.
Podle složení to není úplně šrot. Navíc N&D všechny obsahují chlorid sodný, což není úplně good.

Ale i tak děkuji za slušnou odpověď.

5.12.2020 16:11
Panta_Rhei

XXX.XXX.39.2

V ZOO kruhu mají sice Canagan, ale nemají ho na prodejně, ráno jsem tam volal a jelikož jsem prostě měl už granule pouze na večerní krmení, musela přijít rychlá akce .

5.12.2020 16:13
lupus4

XXX.XXX.205.61

Essential :
Složení:
Čerstvý losos & pstruh, sladké brambory, sušený sleď, hrách, sušený losos, čerstvá celá vejce, čerstvý sleď a sezónní ryby, lososový olej, lněné semínko, klíčky vojtěšky, vývar z lososa, brambory, vláknina z hrachu, vitamíny & minerální látky, probiotické kultury MOS, FOS, glukosamin*, chondroitin*, MSM* (*vše z přírodních zdrojů), brusinky, acai, borůvky, moruše, jablka, rajčata, pomeranče, hrušky, mrkev, špenát, květák, mořské řasy, měsíček lékařský, ženšen, zelený čaj, zázvor.

Konzervanty:
přírodní tokoferoly, rozmarýn a přírodní antioxidanty

Obsah surovin:
60 % čerstvý a sušený losos, pstruh, sleď a sezónní ryby
40 % zelenina, semena, bylinky, bobule, ovoce, vitamíny, minerální látky

cca 100/kg

Core :
Bez obilovin a bohaté na proteiny, naše přírodní kompletní krmivo pro psy CORE Ocean obsahuje chutné čerstvé ryby jako složku číslo 1! Tato receptura obsahuje vysoce kvalitní živočišné bílkoviny, jako je čerstvý losos, bez plniv a obilovin, společně s jedinečnou směsí zdravé zeleniny a superpotravin, rostlinných látek a výživových doplňků. S 48% podílem proteinů, naše CORE receptury přirozeně podporují zdravou energii a zdravou svalovou hmotu. Tato receptura je bez drůbežího masa, takže je také ideální pro psy s potřebou alternativních zdrojů bílkovin.

detailní složení jsem nenašel, nepíšou čeho a kolik, jen naprosto vágní popis, pod kterým se může skrývat jakýkoli humus odpad
cca 170/kg

osobně bych psovi nedal ani jedno , obojí je jen zpracování + zpeněžení rybího odpadu...

5.12.2020 16:15
Panta_Rhei

XXX.XXX.39.2

Děkuji za Váš názor. Doporučte mi tedy nějaké kvalitní Grain Free granule. Rád je svému pejskovi dopřeji.

5.12.2020 16:20

A zkusil jste řeznictví?
To je obvykle snad pořád ještě Grain Free....tedy pokud uvažujete kusovku..

Pro masožravce mi to přijde adekvátní.

5.12.2020 16:25
Panta_Rhei

XXX.XXX.39.2

Řeznictví jsem nezkusil a nezkusím.

Ptám se na granule.

5.12.2020 16:30
lupus4

XXX.XXX.205.61

O granulích vyráběných tepelnou extruzí nemá vůbec smysl se bavit, neboť už způsob výroby vylučuje, aby v nich bylo cokoli "zdravého". Jde prostě jen o spečeninu "čehosi" postříkanou umělými premixy. Je to jen hra na zdravou výživu, které díky intenzivní reklamní masáži podléhá většina mudlů.

navíc ta cena také hodně prozrazuje, po odečtení všech profitů, nákladů atd..zbývá na "bezvadné" suroviny jen pár Kč/kg...
samozřejmě, že na nich pes přežije, co mu taky zbývá...

teoreticky by měli být lepší amarouny lisované za studena (např. Yoggies)

krmit přirozeně jste nezkoušel ?
více v SZ

5.12.2020 16:36
Panta_Rhei

XXX.XXX.39.2

Yoggies jsem nikde v obchodě nenašel Gain Free. Jak jsem psal. Díky poště krizovka = hodně rychle sehnat nádradní dočasné krmivo.

5.12.2020 17:01

Essential a WC se nedá srovnávat. Essential jsou granule ze země, kde se na kvalitu ještě docela dbá, z kvalitních surovin a deset z deseti psů je doporučuje.
Chlorid sodný je v N&D přidaný - tzn. v surovinách bylo chloridu a sodíku tak málo, že museli dosypat sůl.

Ve složení je vždy to, z čeho granule jsou, ale pouze to, co do samotného receptu výrobce dal - PŘIDAL.
Když používá masové moučky jako WC, tak tam je ethoxyquin, protože tím se rybí produkty konzervují v USA tak nějak povinně - u nás je tato látka zakázaná.
Ale ve složení napsaná není - protože výrobce nepřidal E324, ale pouze koupil moučku, která už toto obsahuje.
Stejně jako koupil další suroviny, které obsahují např. sůl - proto ve složení napsaná být nemusí.

Kolik chloridu a sodíku (soli) je v granulích, se dovíte z těch čísel na konci.
U WC jsem se to nedověděla ani na orig. webu výrobce.

Jestli teda jde o zkušenosti - nevím k čemu, můj pes je asi jiný než Váš,
tak jo, můj bojový pes má rád Essential, N&D i Canagan. Canagan a Essential jsou ze stejných surovin - stejná továrna.

5.12.2020 17:11
Panta_Rhei

XXX.XXX.39.2

Děkuji za osobní zkušenost. Jak jsem psal musel jsem něco koupit. Holt se stalo, že jsem nejspíše šlápl vedle. Měsíc to snad vydržíme, teda za předpokladu, že pejskovi budou granule chutnat. Jakmile by byly nějaké problémy, půjdou granule pryč a koupím jiné. Potíž právě je, že v kamenných prodejnách ty kvalitní granule moc nevedou. Essential jsem nikde v okolí neviděl, Snad jen Acanu Pacific.... A vzhledem k přetíženosti přepravních služeb je dodání z e-shopů v této době poměrně riskantní záležitost.

Rozesmál jsem se u Vaší interpretace - "Můj BOJOVÝ pes"

5.12.2020 17:53

"Podle složení to není úplně šrot."

máš někde složení?
nějak ho nemůžu na netu najít.....

"A vzhledem k přetíženosti přepravních služeb je dodání z e-shopů v této době poměrně riskantní záležitost."

3.12 kolem poledne jsem objednala granule, dnes, tedy 5.12 před polednem jsem od kurýra převzala....PPL

5.12.2020 18:13
Panta_Rhei

XXX.XXX.39.2

3.12 kolem poledne jsem objednala granule, dnes, tedy 5.12 před polednem jsem od kurýra převzala....PPL

A co s tím mám jako dělat ?
Informace naprosto k ....
Já jsem objednal 30.11 a dnes nemám ještě nic.

Nepište příspěvky, které namají žádnou přidanou hodnotu.
Děkuji

5.12.2020 19:06

Vaše příspěvky zato přidanou hodnotou přímo oplývají (mimo reklamy na jeden konkrétní šrot).

Šrot jste si objednal, pošta prý nicméně už 10 dnů (jako že 10 dnů od 30.11., kdy jste objednal, nebo o čem to vlastně píšete?) nestíhá doručovat (takovou zkušenost teda taky nemám), vy předpokládáte, že na dalším šrotu, který koupíte v kamenném obchodě, pes vydrží měsíc, pokud ho tedy bude žrát.....to jako předpokládáte, že pošta nebude doručovat ještě dalších 30 dní?

Hlavně aby se vám před psem (pardon - pejskem) podařilo dlouhodobě utajit, že existuje něco jiného než šrot, jako třeba skutečné maso

5.12.2020 19:13

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
"Podle složení to není úplně šrot."

máš někde složení?
nějak ho nemůžu na netu najít.....

"A vzhledem k přetíženosti přepravních služeb je dodání z e-shopů v této době poměrně riskantní záležitost."

Výrobce tuhle formuli nemá, nebo nevidím.
Petcenter se neobtěžoval složení napsat.
Nějaký uk web eshop píše:
Losos 30% (čerstvý losos 16%, lososová moučka 14%), hrách, tuňácká moučka 14%, sušené brambory, bramborový protein, řepná dužina 5%, řepkový olej, plnotučné lněné semínko 4%, sušený rybí protein 2%, losos Olej 2%...........

a výrobce má Core ocean:
Síh, rybí moučka (zdroj glukosaminu), lososová moučka (zdroj chondroitin sulfátu), rybí moučka Menhaden, hrách, čočka, sušené mleté ​​brambory, řepkový olej (konzervovaný směsí tokoferolů), mleté ​​lněné semínko, hrachové vlákno,.....

zajímavé :-) to asi fakt nechci.

https://www.wellnesspetfood.com/natural-dog-food/product-catalog/core-ocean

5.12.2020 19:27

"Nepište příspěvky, které namají žádnou přidanou hodnotu.
Děkuji "

a) není zač
b) přidaná hodnota je zcela zřejmá a je to konkrétní info o proběhlém dodání, jako reakce na něco....
c) fakt nejsi admin abys diktoval kdo co může psát do diskuze

megí, proto to složení asi nikde neuvádí, radši.....

5.12.2020 19:46
Panta_Rhei

XXX.XXX.39.2

Vaše příspěvky zato přidanou hodnotou přímo oplývají (mimo reklamy na jeden konkrétní šrot).

Šrot jste si objednal, pošta prý nicméně už 10 dnů (jako že 10 dnů od 30.11., kdy jste objednal, nebo o čem to vlastně píšete?) nestíhá doručovat (takovou zkušenost teda taky nemám), vy předpokládáte, že na dalším šrotu, který koupíte v kamenném obchodě, pes vydrží měsíc, pokud ho tedy bude žrát.....to jako předpokládáte, že pošta nebude doručovat ještě dalších 30 dní?

Hlavně aby se vám před psem (pardon - pejskem) podařilo dlouhodobě utajit, že existuje něco jiného než šrot, jako třeba skutečné maso

Děkuji za Váš příspěvek. Já se zde ptám na granule, abych příště neudělal další omyl, tak mi prosím necpěte Vámi opěvované maso.
Masem nekrmím , ani jím krmit nebudu.
Vaši psi jsou jistě spokojeni, že mají takového majitele, který jim dopřává to nejlepší, což je podle Vás maso. Blahopřeji jim

Můj pes bude ale krmen granulemi, proto se ptám na granule, na kvalitní granule.

Chápete ? Zcela jistě ano, protože jste inteligentní. Tak se držme tématu a to je - kvalitní granule.

Děkuji za Vaši snhu a za pochopení.

5.12.2020 19:51
Panta_Rhei

XXX.XXX.39.2

"Nepište příspěvky, které namají žádnou přidanou hodnotu.
Děkuji "

a) není zač
b) přidaná hodnota je zcela zřejmá a je to konkrétní info o proběhlém dodání, jako reakce na něco....
c) fakt nejsi admin abys diktoval kdo co může psát do diskuze

megí, proto to složení asi nikde neuvádí, radši.....

Samozřejmě, že nejsem admim, ale pokud máte alespoň základní školu, což je velmi pravděpodobné, tak jistě uznáte, že informace týkající se dodání Vašeho zboží službou PPL nikam tuto diskuzi neposune. A hlavně se na ni nikdo neptal.
Téma a dotaz se týká něčeho jiného.

Výsledek již nyní vím = koupil jsem šrot ( měl jsem koupit maso ) a chybu jsem udělal, že jsem pro dodání granulí na které čekám, zvolil Českou poštu ( měl jsem zvolit PPL ).

Takže jsme se společnými silami nakonec přeci jen dostali k odpovědi na moji otázku.

5.12.2020 19:55

Panta_Rhei napsal(a):
Děkuji za Váš příspěvek. Já se zde ptám na granule, abych příště neudělal další omyl, tak mi prosím necpěte Vámi opěvované maso.
Vaši psi jsou jistě spokojeni, že mají takového majitele, který jim dopřává to nejlepší, což je podle Vás maso. Blahopřeji jim

Můj pes bude ale krmen granulemi, proto se ptám na granule, na kvalitní granule.

Chápete ? Zcela jistě ano, protože jste inteligentní. Tak se držme tématu a to je - kvalitní granule.

Ale kde je chcete vzít, když to nikdo nedoveze?

Možná proto všichni radí maso, protože to mají v konzumu na návsi

Si tady použijte lupu
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/?hledat=kvalitn%C3%AD+granule
Je to jen 1382759303782628596038376385936478593 diskuzí, než přijede PPL, to dáte.

5.12.2020 20:00

Mně ČP doručuje i o víkendu a denně a denně odesílám hromadu a nikdo si nestěžuje, PPL má dva dny zpoždění, zásilkovna 8 dní ztraceno, GLS ok do dvou dnů, WE/DO (intime) naprosto neschopná firma, GEIS do dvou dnů, .....takže používám tak, že PPL jen věci, které nepotřebuji hned, ostatní smůla, na to nemám čas a nervy, u ČP mám aspoň pobočku, ..... už vidím ty brečící lidi na svátky, jak jim nepřišly dárky.. no nepřijdou, když lidé jsou půl roku doma a nakupují jak zběsilí.. si přece objednám žrádlo na pobočku, ne.
Nazdar.

5.12.2020 20:07
Panta_Rhei

XXX.XXX.39.2

Nazdar

5.12.2020 20:07

och, megí, tolik nehodnotných informací......
to nevypadá ani na tu základku

5.12.2020 20:11

och, megí, tolik nehodnotných informací......
to nevypadá ani na tu základku

:-) to není ok, já mám jen tu základku!

5.12.2020 20:11
Panta_Rhei

XXX.XXX.39.2

Ale kde je chcete vzít, když to nikdo nedoveze?

Možná proto všichni radí maso, protože to mají v konzumu na návsi

Si tady použijte lupu
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/?hledat=kvalitn%C3%AD+granule
Je to jen 1382759303782628596038376385936478593 diskuzí, než přijede PPL, to dáte.

Myslíte, že už je nikdo nikdy nedoveze ? To by bylo fakt děsivé. Tak co budeme dělat ?
No to je vážně hrozná představa, že už mi nikdy nikdo nedoveze zboží. To je naprostý kolaps.
To se vážně už stalo ?

5.12.2020 20:16
Panta_Rhei

XXX.XXX.39.2

Hele, teď vážně . Omlouvám se za těch 10 dnů, To jsem ulítl. Je to od neděle a podle sledování zásilky ji obchod předal poště 1.12.2020 a od té doby se to ani nehlo.

Granule jsme zde již rozebrali, co se dá dělat koupil jsem co jsem koupil. Třeba je vyhodím až uvidím, že psici nejedou.
Maso krmit nebudu, tak to prostě je a bude.

No a jiné kvalitní granule jsme tady nikdo nezmínil, takže očividně všichni krmí buď masem ( tomu teda nevěřím ani trochu ), nebo krmí stejný odpad jako nyní já a tudíž nemohou nic doporučit, protože prostě nevědí.

Škoda no... tak zůstaneme u Essential... Hlady psice nezemře, máme to co máme a do zkrmení toho pytle seženu Essential...

Jak prosté.

5.12.2020 20:18
Terven

XXX.XXX.110.191

Mno, je fakt, že dopravci to momentálně mají těžší než obvykle, ale rozhodně to není tak, že by nefungovalo nic - možná mám jenom štěstí, ale několik balíčků mi přišlo do Zásilkovny cca 2 dny po objednání, úplně v pohodě. Pošta trochu horší, ale taky to není tak, že by to nepřišlo -existuje něco jako sledování zásilky a docela to funguje....že by granule byla na cestě 10 dnů se mi zdá jako nesmysl -buď vůbec neodešly z eshopu (to bych ověřila telefonátem) anebo už jsou někde uložené na poště, aniž by se někdo obtěžoval dát do schránky oznámení.
Objednala bych jinde a zvolila jinou dopravu, do dvou až tří dnů může pes mít Essentialy a takovou dobu na šrotu vydrží.
Essential Nautical Living mám taky, ale jenom na pamlskování anebo když nestihnu rozmrazit maso.
Není třeba lpět na bezobilných granulích, je to módní výstřelek, který nemá opodstatnění. Některé receptury jsou OK i s trochou obilí, samozřejmě, nesmí tam být na prvním místě kukuřice jako hlavní složka.

5.12.2020 20:19
Terven

XXX.XXX.110.191

Panta_Rhei napsal(a):
Hele, teď vážně . Omlouvám se za těch 10 dnů, To jsem ulítl. Je to od neděle a podle sledování zásilky ji obchod předal poště 1.12.2020 a od té doby se to ani nehlo.

Granule jsme zde již rozebrali, co se dá dělat koupil jsem co jsem koupil. Třeba je vyhodím až uvidím, že psici nejedou.
Maso krmit nebudu, tak to prostě je a bude.

No a jiné kvalitní granule jsme tady nikdo nezmínil, takže očividně všichni krmí buď masem ( tomu teda nevěřím ani trochu ), nebo krmí stejný odpad jako nyní já a tudíž nemohou nic doporučit, protože prostě nevědí.

Škoda no... tak zůstaneme u Essential... Hlady psice nezemře, máme to co máme a do zkrmení toho pytle seženu Essential...

Jak prosté.

Tady fakt krmí drtivá většina masem, no...jenom konstatuju fakt bez postranních úmyslů.

5.12.2020 20:20

Panta_Rhei napsal(a):

Kvalitní granule jsou dle mého skoro oxymoron.

5.12.2020 20:26
Terven

XXX.XXX.110.191

Kvalitní granule jsou dle mého skoro oxymoron.

To jo, ale přecejen nějaký rozdíly v kvalitě jsou...prostě, když už to pes musí žrát, tak mu vybrat aspoň lepší šrot.

5.12.2020 20:37
Panta_Rhei

XXX.XXX.39.2

Přesně tak.
Musí to jíst, bude to jíst, tak holt bude jíst něco méně "šrotového". Něco velmi kvalitně granulovaného.

5.12.2020 20:52

No jo, jestli jde o tu fenu staforda - rodinný poklad, tak tu by maso mohlo zabít, to je jasný..... Takhle ji možná svou laxností sice nechá vyhladovět k smrti ČP, ale vy jste pak z obliga, za to přece nemůžete

Ale je to divné...před půl hodinou mi psal eshop (bez jakékoliv souvislosti s vaší fenou, krmenou odpadem), že v pondělí předává mou objednávku ČP s garancí doručení 8. nebo 9.12. - cena dopravy při platbě předem převodem 60 Kč za balík.

Asi děláte něco špatně...

5.12.2020 21:07
Terven

XXX.XXX.110.191

No jo, jestli jde o tu fenu staforda - rodinný poklad, tak tu by maso mohlo zabít, to je jasný..... Takhle ji možná svou laxností sice nechá vyhladovět k smrti ČP, ale vy jste pak z obliga, za to přece nemůžete

Ale je to divné...před půl hodinou mi psal eshop (bez jakékoliv souvislosti s vaší fenou, krmenou odpadem), že v pondělí předává mou objednávku ČP s garancí doručení 8. nebo 9.12. - cena dopravy při platbě předem převodem 60 Kč za balík.

Asi děláte něco špatně...

No, ještě nechvalte dne před večerem, mně to doručení ČP garantovala tento čtvrtek do 20.00.....máme sobotu večer a nic.

5.12.2020 21:08

Taky krmím šrot, ale neporadím, nemyslím si, že se v tom dá vybrat nějaká "správná" cesta.

A doprava z e-shopů je někdy super, pomalu do 12h je zboží doma, a někdy se to prostě zasekne. To se asi fakt nedá nic dělat a v době vánočního šílenství ani není na místě se divit. Já mám třeba nejradši zásilkovnu nebo teď nově balíkovnu, kam si pro balík dojdu, až mám čas a cestu kolem.

5.12.2020 21:25

1.12. předáno eshopem?
Hehe
Eshopy mají štítky na balíky - jako já - a tak můžu rozposílat zákazníkům čísla balíků, ale ve skutečnosti jsem fyzicky balík poště nedala.
Dají vám je na každé poště..
Tohle dělá typicky.. mall,.. a podobné velké šmejdy. Zoohit to dělá také, ale ten tu je vždy do dvou dnů a to vezou z Německa a na hranicích to dají nejbližší ČP :-) nebo už mají sklad v UL, nevim. 4home dtto. Zoohit neopustím, ale s ostatními nemám trpělivost, oni trochu kecají.
Eshopy, když už, tak předávají zboží večer, pošta to do systému zavede ráno, a pak máme dva tři dny na doručení, tj. v pondělí to teoreticky doručí. Dnes je teprve 5.12., to je ještě ok.

Jak jako nikdo neporadil? N&D jsou dobré. Ale protože nevíte, co to je přidaná surovina, tak zůstanete takhle bezmocný chudák. A stejně to ztroskotalo na tom, že to nikdo nedoveze.
Jste tak líný si přečíst těch pár vláken o granulích, i když máte odkaz?
Tak tohle tady eště nebylo
Ještě prosím někdo ožralý, nebyl by?

5.12.2020 21:29

Zajímavé je, že zpoždění mají ty těžké zásilky. Čekám na 12,8 kg a to je od 1.12., ale ostatní, i když podané později, dorazily dnes a včera. Včera podaná zásilka dnes přijela. Ale všechny měly do 5 kg. Ta nad 5 jela 4 dny. To jsem to spočítala! No ale PPL má třetí den zásilku 0,2 kg.. to nevychází.. jo, ty poštovní končí písmenem C, M,.. to jsou zásilky, které fyzicky pošta ještě vůbec nemusí mít.. myslím ještě V a L.. nebo tak nějak :-)
A nové nádobí prostě nepřijede nikdy, a to tam má chudák megí misky porcelánové
tak nejen že mikuláš nic ale ani to.. nic..

5.12.2020 21:35

Takže, jako bývalý keksař (sorry za to zkažené dětství, zlato), který se v tom ale hodně vrtal, můžu doporučit bezobilné Barking Heads, Marp Holistic a Wolfsblut. Můj měl obecně s granulemi problém, nějak je špatně trávil asi, bobky žádná sláva - když si vás stovka vyřehtaných Číňanů fotí do svých dovolenkových alb, jak se snažíte odstranit z chodníku srágoru, to fakt nechcete, ale vedle Staromáku není kam utéct. Tyhle mi vyšly z pohledu kvality surovin, co se dalo v rámci možností zjistit, a složením, které není na trávení žádná darda, nejlepší. A taky byly, minimálně na ty bobky. Někteří se psy na mase je berou na výlety, když nekupují sušenou kompletní stravu. Každopádně na mase jsem na polovičních nákladech, když mu tedy zrovna nekoupím třeba klokana, a nepamatuji si, kdy měl průjem. A to může oproti dobám dávným polknout cokoliv. Ale kdyby nešlo jinak, tak mu výše zmíněné keksy nasypu a v klidu usnu. Když to nebude napořád.

5.12.2020 21:39
Terven

XXX.XXX.110.191

Takže, jako bývalý keksař (sorry za to zkažené dětství, zlato), který se v tom ale hodně vrtal, můžu doporučit bezobilné Barking Heads, Marp Holistic a Wolfsblut. Můj měl obecně s granulemi problém, nějak je špatně trávil asi, bobky žádná sláva - když si vás stovka vyřehtaných Číňanů fotí do svých dovolenkových alb, jak se snažíte odstranit z chodníku srágoru, to fakt nechcete, ale vedle Staromáku není kam utéct. Tyhle mi vyšly z pohledu kvality surovin, co se dalo v rámci možností zjistit, a složením, které není na trávení žádná darda, nejlepší. A taky byly, minimálně na ty bobky. Někteří se psy na mase je berou na výlety, když nekupují sušenou kompletní stravu. Každopádně na mase jsem na polovičních nákladech, když mu tedy zrovna nekoupím třeba klokana, a nepamatuji si, kdy měl průjem. A to může oproti dobám dávným polknout cokoliv. Ale kdyby nešlo jinak, tak mu výše zmíněné keksy nasypu a v klidu usnu. Když to nebude napořád.

Každopádně, teď máte jistotu, že si Číňani váš průjem fotit nebudou
A nebyli to Japonci?

5.12.2020 22:44

Objednávám Wolfsblut z e-shopu granule.cz, odesílají do pár hodin, vždycky to ppl druhý den doručí, teď doručili až třetí den.

5.12.2020 23:26

Terven napsal(a):
Každopádně, teď máte jistotu, že si Číňani váš průjem fotit nebudou
A nebyli to Japonci?

Kovid je mocný.

A v Japonsku jsem byla tolikrát, že je dám na první dobrou. Když jsem jako puberťačka byla zamilovaná do jedné jejich popové hvězdy, tak jsem kamarádkám říkala, že je to ten nejhezčí (popík umělá skvadra). Nechápaly, všichni jsou stejní.

U náš frčí Číňani, Japonci mají individuální zájezdy a mají tvrdé hranice v komunikaci, Číňani jsou fakt otravný hmyz. Znám sice jen Hong Kong, ale i tam to byl po převzetí Čínou masakr. Pro cizince policejní stát, místní se stáhli do ústraní, hospody nefungovaly, na letišti vojáci se samopaly. Čína je disciplinované mraveniště, co vás semele. Typicky tsunami na Pařížské, tu prostě nepřejdete, tsunami vás vezme s sebou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík