Ztrata chuti kvůli prezubovani?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Janunda123

7.12.2020 18:17
Janunda123

XXX.XXX.251.183

Ahoj,
nase 4 mesicni stene zacalo prezubovat. Ted cely den travi okusovanim hracek a je takový smutny pejsek v rohu. Chapu, ze je to kvůli bolesti, tak tomu neprikaldam velký stres a snazim se ho spise odreagovat.

Co me ale znepokojuje, ze ho rano nemusí dostat z pelechu. Spi asi tak o hodinu dele a nechce rano vylezt, rovnez ranniho jidla se vetsinou jeste 2 hodiny nedotkne. Pak zbytek dne uz je vytisknou v pohne a papka jako driv.

Meli jste to podobne?

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.12.2020 18:30

No tak já se přiznám, že teď vychovávám už pátého psa a ani jeden nic podobného neměl......jasně to zvýšené okusování asi ju...ale smutným pejskem bych svoje štěňata nenazvala ani omylem, spíš naopak s některými jedinci to nebylo pomalu k vydržení a pokud jde o jídlo, tak se nic neměnilo...žravá štěňata byla furt žravá, nežravé štěně bylo furt nežravé.....

Ale tak je to jen pět jedinců, třeba to má někdo podobně.

Já osobně, pokud by se mi z veselého štěnda stal smutný pejsek, ze štěnda, co papakalo normálně by začalo dělat ofuky s jídlem, bych se sebrala a mazala na veterinu.
Nejsem sice žádná hysterka, co by k vetovi lítala se vším, ale po zkušenosti, jak mi odešel afgán, tak jsem v určitých věcech opatrná.
Když bylo mojí Sáře 6 měsíců...do té doby ďáblice, co jídlo vdechla a najednou změna, tak jsem na nic nečekala a tradá k vetovi...prý, co vás trápí a já na to "je hodná a žere pomalu".....ale tak tak každej to máme jinak....ale u mě prostě smutné štěně se může rovnat nemocné štěně.

7.12.2020 18:57

..jela bych k vetovi....

Přidejte reakci

Přidat smajlík