Granule s nízkým obsahem vitaminu A a vysokým obsahem masa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.12.2020 21:08
Míra_Ro

XXX.XXX.250.238

Zdravím, rád bych se zeptal, zda vůbec existují granule, které by měly nízký obsah vitaminu A, ale současně aspoň 50% podíl masa. Je možné něco takového sehnat? Předem děkuji za odpověď, s pozdravem Míra.

10.12.2020 21:18
VeronikačalaBonnie

XXX.XXX.168.154

Záleží do kolika Kč si granule představujete. A o jak starého psa se jedná, jestli má nějaké zdrav. problémy..

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.12.2020 21:21

Ne.
Znáte karbanátky? To se vezme mleté maso, cibule, strouhanka (nevím co dál) a uplácá se z toho těsto a drží to tvar a dá se to smažit.
Já to nejím, mně je líto dobrého masa a té chuti, takže vezmu čisté hovězí nebo směs s vepřovým, ani to nesolím a nic, trošku uplácám a dám smažit. No a tvar to moc nedrží :-)
Stejně tak dopadne granule, která by měla moc masa.
Nebo těsto na cukroví. A hlavně to bude drahé a proč by to výrobce dělal, když jsme zvyklí kupovat něco, co má třeba pětinu masa a z toho čtyři procenta jsou opravdové maso?
Nejvíc mají Eden, Akela, Simpsons 80/20, ..

10.12.2020 21:31
VeronikačalaBonnie

XXX.XXX.168.154

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ne.
Znáte karbanátky? To se vezme mleté maso, cibule, strouhanka (nevím co dál) a uplácá se z toho těsto a drží to tvar a dá se to smažit.
Já to nejím, mně je líto dobrého masa a té chuti, takže vezmu čisté hovězí nebo směs s vepřovým, ani to nesolím a nic, trošku uplácám a dám smažit. No a tvar to moc nedrží :-)
Nebo těsto na cukroví. A hlavně to bude drahé a proč by to výrobce dělal, když jsme zvyklí kupovat něco, co má třeba pětinu masa a z toho čtyři procenta jsou opravdové maso?

S tim nemohu soulasit, karbanátky pro lidi a granule pro psy jsou úplně něco jiného . Mám granule pro psa s 80ti procenty masa a nerozpadají se. Napřed myslet, potom psát.

10.12.2020 21:40

VeronikačalaBonnie napsal(a):
S tim nemohu soulasit, karbanátky pro lidi a granule pro psy jsou úplně něco jiného . Mám granule pro psa s 80ti procenty masa a nerozpadají se. Napřed myslet, potom psát.

80 % v sušině fakt nemáte.

10.12.2020 21:47

Ne.

Tak to bacha, když hodíte do mixéru výživnou krkovičku s cibulí cca 5 %, tak to na pánvi drží. Páč maso na gril v jakékoliv formě - jedině krkovička!

10.12.2020 21:57
Míra_Ro

XXX.XXX.250.238

Děkuji za příspěvky, docela úsměvné. Mě jen zajímá, zda existují granule v kombinaci, kterou jsem psal výše.. :) jinak psíkovi je 6 let, je to menší psík a je zdravý jako rybička. :) Za kvalitu není problém připlatit. Jde o to, aby přestala reznout a u toho měla kvalitní masové granule. :)

10.12.2020 21:58
lupus4

XXX.XXX.205.61

Napřed myslet, potom psát

no to byste fakt měla značku toho "80% zázraku" nám asi neprozradite, co ?

10.12.2020 22:02

Míra_Ro napsal(a):
Děkuji za příspěvky, docela úsměvné. Mě jen zajímá, zda existují granule v kombinaci, kterou jsem psal výše.. :) jinak psíkovi je 6 let, je to menší psík a je zdravý jako rybička. :) Za kvalitu není problém připlatit. Jde o to, aby přestala reznout a u toho měla kvalitní masové granule. :)

Nevím o granulích, které mají 50 % masa v sušině, vyššího podílu dosáhnete akorát u normálního krmení. Hlavně se neřiďte procenty proteinů, ty jsou většinou "doplněny" těmi rostlinnými. Proč chcete tak vysoký obsah? Máte psa v zátěži, pracuje, vrcholově sportuje?

10.12.2020 22:16

Tak to bacha, když hodíte do mixéru výživnou krkovičku s cibulí cca 5 %, tak to na pánvi drží. Páč maso na gril v jakékoliv formě - jedině krkovička!

Tak to tam musí být dost tuku :-) na stejk jedině krkovička, to se nehádám, kdy mám přijít? :-)

10.12.2020 22:17

Míra_Ro napsal(a):

Kde rezne?

10.12.2020 22:18

Jsou to Brit nebo Carnilove, že jo :-)

10.12.2020 22:47
VeronikačalaBonnie

XXX.XXX.168.154

lupus4 napsal(a):
Napřed myslet, potom psát

no to byste fakt měla značku toho "80% zázraku" nám asi neprozradite, co ?

Ráda prozradím, jedná se o značku StarVita. Mají 75% masa, a stojí okolo 2 200 Kč. Levnější a taktéž kvalitní jsou granule od značky Carnilove 1 200 Kč. S obsahem 60- 70% masa.

10.12.2020 22:48
VeronikačalaBonnie

XXX.XXX.168.154

Jsou to Brit nebo Carnilove, že jo :-)

Ano, Carnilove a StarVita, Brit jsem teda nezkoušela...

10.12.2020 22:49
VeronikačalaBonnie

XXX.XXX.168.154

Kde rezne?

Ježiš, to se tak říká

10.12.2020 22:57

Ráda prozradím, jedná se o značku StarVita. Mají 75% masa, a stojí okolo 2 200 Kč. Levnější a taktéž kvalitní jsou granule od značky Carnilove 1 200 Kč. S obsahem 60- 70% masa.

Ježíš, zkuste to složení rozklíčovat, nejen si tupě přečíst promo hlášky.

10.12.2020 23:44

Tak na tohle nemám.

11.12.2020 01:08
lupus4

XXX.XXX.205.61

je to 15ti letá holčina zblblá reklamou, ta vůbec netuší o co go
a počty jí zřejmě taky moc nejdou

11.12.2020 07:30
domi.t

XXX.XXX.131.130

Míra_Ro napsal(a):

Moja goldenka bola cca 7 mesiacov na jahňacích granuliach N D od Farminy a teda zryšavela riadne Po vysadení a prejdení na mäso zhnedla a tento odtieň si už drží. Viacero známych naokolo má totožnú skúsenosť,takže na tom niečo asi bude. Po granuliach rovnakej značky s iným druhom "mäsa" im psy neryšaveli.

Poradiť konkrétnu značku bohužiaľ neviem,ohľadne stravy sa tu zásadne nevyjadrujem,ale toto mi nedalo

11.12.2020 08:38

Míra_Ro napsal(a):
Zdravím, rád bych se zeptal, zda vůbec existují granule, které by měly nízký obsah vitaminu A, ale současně aspoň 50% podíl masa. Je možné něco takového sehnat? Předem děkuji za odpověď, s pozdravem Míra.

granule Akela mají nízký obsah vit A, jak rybí tak kachní. https://www.granule.cz/Vyrobce/Akela/Pes/Krmeni/Granule/

11.12.2020 08:49

granule Akela mají nízký obsah vit A, jak rybí tak kachní. https://www.granule.cz/Vyrobce/Akela/Pes/Krmeni/Granule/

stejný :-)
https://www.masovegranule.cz/114360-eden-ryba-12-kg.html

ollie, koukejte, kolik je tam sušeného :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík