Šťastné a veselé :)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.12.2020 19:49
domi.t

XXX.XXX.240.54

Ahojte!

S mojím nasratým sobikom a.k.a. mini aziatíkom Vám a Vašim chlpáčikom želáme z celého srdca želáme tie najkrajšie Vianoce plné lásky,pohody a všetkého dobrého❤️

Budem sa veľmi tešiť,ak sem v priebehu sviatkov supnete pár riadkov a fotky,ako ste trávili Vianoce so psíčatkami.

P.S.: Odporúčali mi žiadať od chovateľky odškodnenie,lebo Nefret nevyzerá ako retriever 😂Uspela by som? 😂

23.12.2020 19:53
Axyd

XXX.XXX.161.177

domi.t napsal(a):
Ahojte!

S mojím nasratým sobikom a.k.a. mini aziatíkom Vám a Vašim chlpáčikom želáme z celého srdca želáme tie najkrajšie Vianoce plné lásky,pohody a všetkého dobrého❤️

Budem sa veľmi tešiť,ak sem v priebehu sviatkov supnete pár riadkov a fotky,ako ste trávili Vianoce so psíčatkami.

P.S.: Odporúčali mi žiadať od chovateľky odškodnenie,lebo Nefret nevyzerá ako retriever 😂Uspela by som? 😂

Asi by ste neuspeli. Foto pobavilo. Aj vám želáme šťastné a veselé Vianoce a šťastný nový rok.

23.12.2020 19:55
domi.t

XXX.XXX.67.254

Axyd napsal(a):
Asi by ste neuspeli. Foto pobavilo. Aj vám želáme šťastné a veselé Vianoce a šťastný nový rok.

No vidíte,to je už reakcia k veci! Lepšíte sa veru😉😂Tie Vianoce robia s ľuďmi fakt zázraky!

23.12.2020 20:00
Sonnic

XXX.XXX.55.171

Fotku s parůžkama nemůžu nikde najít 😆

23.12.2020 21:04
Axyd

XXX.XXX.161.177

domi.t napsal(a):
No vidíte,to je už reakcia k veci! Lepšíte sa veru😉😂Tie Vianoce robia s ľuďmi fakt zázraky!

Prišiel ku mňe duch vianoc. 😁😇🦊

24.12.2020 04:56
Dája6

XXX.XXX.39.187

Dobré ránko osazenstvo i-Fauny🎄
tak si sedím a pročítám u kafíčka a hle nové téma co zase pobaví a zahřeje👍.
I já posílám přáníčko všem lidem dobré vůle a otevřeného 💓. Pohodu, zdravíčko, lásku pro ty naše všechny zvířata 🦜🐱🐕🐴🐮🐷🐰🦎, hlavně pro nás zdraví rozum abychom se stoho už neposer......😜

24.12.2020 07:59
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Také všem přejeme krásné Vánoce, pohodové prožití svátků a šťastný nový rok 😊

24.12.2020 15:35
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Tak jsme ty Vánoce přeci jen dali a můžeme vám všem s Woruškou popřát hodně zdraví a štěstí a příští rok hlavně veselejší

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.12.2020 15:46

Všem lidičkám a jejich mazlíkům přejeme krásné a klidné Vánoce, hodně štěstí a hlavně zdraví v Novám roce. Jana a Irísek

24.12.2020 15:48

My nemáme stromeček, tak jen fotka z vánoční procházky, ale taky přejeme všem krásné a pohodové vánoční svátky
Lucka + Bonbon + Cekir

24.12.2020 23:49
Andrýsek3

XXX.XXX.38.137

Nás to už zmohlo, šťastné a veselé! :)

25.12.2020 19:36

..i my se připojujeme s přáním....kocour se dozadoval velmi hlasitě svého při kladení darků pod strom, druhá kočka pochoila, že co zalehno, to jí zůstane, mimochodem zalehla dárek největší, no a motýl svou hračku vypreparoval za pár minut, přístě dostane březové polinko nebo duralovou trubku.....

25.12.2020 19:38
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
..i my se připojujeme s přáním....kocour se dozadoval velmi hlasitě svého při kladení darků pod strom, druhá kočka pochoila, že co zalehno, to jí zůstane, mimochodem zalehla dárek největší, no a motýl svou hračku vypreparoval za pár minut, přístě dostane březové polinko nebo duralovou trubku.....

25.12.2020 20:54

přístě dostane březové polinko

No taky mě to napadlo....ale březová polínka u nás asi nic moc dárek, několik se mi jich válí po zahradě, jak to Gina roztahala a že by to mělo nějaký echt úspěch a psy to echt zajímalo, tak to zase nee.....

U nás prostě hračky, co jsou odolný a vydrží, tak ty se nakonec, po nějaké snaze rozebrat je na atomy, válí v koutě a nikdo si jich nevšímá. Úspěch mají pouze ty, co rozebrat jdou....tedy u psa, feňuli by snad i nějaká ta pískací vydržela, ale to by jí nesměla nechat bez dozoru...protože pak to ukořistí Jack a řekne "ta Gina je ale játro, ani tu hračku rozebrat neumí, tak to musím rozebrat za ní"

25.12.2020 21:21

přístě dostane březové polinko

No taky mě to napadlo....ale březová polínka u nás asi nic moc dárek, několik se mi jich válí po zahradě, jak to Gina roztahala a že by to mělo nějaký echt úspěch a psy to echt zajímalo, tak to zase nee.....

U nás prostě hračky, co jsou odolný a vydrží, tak ty se nakonec, po nějaké snaze rozebrat je na atomy, válí v koutě a nikdo si jich nevšímá. Úspěch mají pouze ty, co rozebrat jdou....tedy u psa, feňuli by snad i nějaká ta pískací vydržela, ale to by jí nesměla nechat bez dozoru...protože pak to ukořistí Jack a řekne "ta Gina je ale játro, ani tu hračku rozebrat neumí, tak to musím rozebrat za ní"

....pravda, byla to hračka piskaci, mozná bych při dlouhodobějším piskaní rozebrala tu hracku i ja sama.....spíš mi byll lito, že mu vydrzela tak málo, už nevím co mu koupit aby to vydrželo déle....

Přidejte reakci

Přidat smajlík