Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.12.2020 13:17

https://www.zoohit.cz/shop/psi/oblecky_pro_psy/zimni_oblecky/overaly/638910?utm_source=retargeting&utm_medium=criteo&utm_content=Oble%c4%8dky&utm_term=zooplus_Exclusive&product_id=638910.1&utm_campaign=nc_prod_cart

Tak, je po Vánocích...dárek, overálek viz. výše, dneska je na to počasí, ale je nám malý , přes plece a ramena, se picnu, velikost 3XL .Záda, nožičky, obvod sedí...
Takže víte, co s ním chci udělat....kontakt na SZ nebo sem, trochu si podráždíme admina?

25.12.2020 19:38

Krásnej :)
A vyměnit v obchodě za větší? :)

25.12.2020 19:46
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Nepomůžu vám jenm že já jsem koupila pláštěnku, taky by měla sedět dle měření, no neseděla vůbec, plně stejně jako vám, přes hrudník a ramena ho táhnula. Ale mě to nepřekvapilo, protože co jsem se bavila s holkama s Hurty tak mi zrovna říkaly: hmm, pláštěnku na samojeda? No to je teda výzva mohli by jste zkusit model....ale teda nevíme. Jemu se to na těch chlupech hrozně nadnese, takže v té pláštěnce byl v konečném důsledku jak jitrnice. Třikrát jsem ji přešívala, teď už je super

25.12.2020 20:40
lupus4

XXX.XXX.205.61

Třikrát jsem ji přešívala

a není to málo, Antone Pavloviči...

25.12.2020 21:32

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Krásnej :)
A vyměnit v obchodě za větší? :)

větší bude dlouhý nebo dlouhé nožičky a ve finále stejně asi opět přes ramena malý....no pokud ho neobědnám, nezjistím to. :-) takže to budu muset asi risknout a zkusit 4XL , budete první na řadě, komu ho nabídnu

25.12.2020 21:32
fikovnice

XXX.XXX.134.97

lupus4 napsal(a):
Třikrát jsem ji přešívala

a není to málo, Antone Pavloviči...

...a to se myslím vyplatí!

Promiň Radko, jen - já bych se na takové přešívání asi vykálela...

25.12.2020 21:37

fikovnice napsal(a):
...a to se myslím vyplatí!

Promiň Radko, jen - já bych se na takové přešívání asi vykálela...

...nó, z hodně vysoka....

25.12.2020 22:24
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

...nó, z hodně vysoka....

Že bych nechala psa moknout? Na stará kolena, venkovního?(u mladého to bylo šumák) Chápejte...na samojeda pláštěnku neseženete, tedy sedící obleček neseženete, protože díky chlupům je široký a hlavně ten límec mu to nedhodí přes ramena a má poměrně krátký hřbet, prostě to vždycky někde nebude sedět. S přešitím nebyl problém, byla tam kapuce na ho.no, takže jsem z ní ušila ,,vsadku" na břicho. A přidala ještě jeden suchý zip na hrudníček. Fotku jste asi už viděly jinde, to je před posledním přešíváním, kdy jsem doupravovala to zapínání na hrudníku - ještě ho to tam stahovalo, tak se tváří jak ,,boží umučení"

25.12.2020 22:29

větší bude dlouhý nebo dlouhé nožičky a ve finále stejně asi opět přes ramena malý....no pokud ho neobědnám, nezjistím to. :-) takže to budu muset asi risknout a zkusit 4XL , budete první na řadě, komu ho nabídnu

My jsme kdyžtak asi až 5XL A pes by mě s tím velice rychle poslal do patřičných míst

25.12.2020 22:56

A to se to nedá vrátit s tím, že Vám vrátí peníze? Vracela jsem takto oblečky do Sofy, a nebyl žádný problém... Já vrátila čisté oblečky ve smluveném termínu, oni mně vrátili peníze...

25.12.2020 23:01

A to se to nedá vrátit s tím, že Vám vrátí peníze? Vracela jsem takto oblečky do Sofy, a nebyl žádný problém... Já vrátila čisté oblečky ve smluveném termínu, oni mně vrátili peníze...

Zoohit je Zooplus Mnichov, nevím, jestli vůbec mají adresu u nás, ale dnes už se zpětné poštovné nehradí, takže se to nevyplatí. Ale je to poctivá firma. Na rozdíl od několika tady.. nejlepší je to prohodit na fb, já tam zas občas koupím něco za pakatel na zkoušku, abych to viděla, než koupím v krámě.. mám tu pár eshopů na blacklistu, to pak je mně jako zákazníkovi trapně, jim ani ne.. a čekám na nový díl Blacklist a nic,
ale včera jsem viděla strašně blbý film cz o jezevčíkovi, byl moc hodný, no říkám - blbost - a mluvil (to je v pořádku) a název jsem zapomněla :-)
Tady hlídá jezevčík?

25.12.2020 23:16

Aha, to jsem nevěděla. Já u nich nenakupuju. A vůbec, Megí, pusťte dítěti Neuvěřitelnou cestu. :-))

https://www.csfd.cz/film/12662-neuveritelna-cesta/prehled/

25.12.2020 23:47

Dítěti? Tu blbost jsem si včera pustila já a na tento tip (děkuji) se také budu dívat já.
Ale až zítra, dnes se dívám na vysoce vědecký Angels & Demons (první díl byl včera, zítra si pustím třetí a v neděli bych to probrala s naším knězem, jestli čeká tu manu z nebes, když ve vědeckém filmu říkali.. #šifrahladovéhusy).

26.12.2020 02:13
fikovnice

XXX.XXX.134.97

lesnížínka napsal(a):
Že bych nechala psa moknout? Na stará kolena, venkovního?(u mladého to bylo šumák) Chápejte...na samojeda pláštěnku neseženete, tedy sedící obleček neseženete, protože díky chlupům je široký a hlavně ten límec mu to nedhodí přes ramena a má poměrně krátký hřbet, prostě to vždycky někde nebude sedět. S přešitím nebyl problém, byla tam kapuce na ho.no, takže jsem z ní ušila ,,vsadku" na břicho. A přidala ještě jeden suchý zip na hrudníček. Fotku jste asi už viděly jinde, to je před posledním přešíváním, kdy jsem doupravovala to zapínání na hrudníku - ještě ho to tam stahovalo, tak se tváří jak ,,boží umučení"

26.12.2020 02:16
fikovnice

XXX.XXX.134.97

Dítěti? Tu blbost jsem si včera pustila já a na tento tip (děkuji) se také budu dívat já.
Ale až zítra, dnes se dívám na vysoce vědecký Angels & Demons (první díl byl včera, zítra si pustím třetí a v neděli bych to probrala s naším knězem, jestli čeká tu manu z nebes, když ve vědeckém filmu říkali.. #šifrahladovéhusy).

Tak toto už je definitivní the end!!!
"...v neděli bych to probrala s naším knězem..."

26.12.2020 02:17
fikovnice

XXX.XXX.134.97

No nic, já si jdu asi pustit Nemocnici na kraji města...

26.12.2020 09:07

Tak jako jestli můžu mluvit o nevhodných dárcích, tak jeden stopro dostal pod stromeček obyvatel naší čtvrti......no pro něj asi nevhodný nebyl, ale tomu kdo mu ho dal bych zakroutila krkem...

Ráno Gina na dvoře vyváděla...řev-štěkot, tak jdu kouknout, co se děje, protože takhle normálně nevyvádí...nikde nic, tak jsem jí vzala dom, ale tam taky štěkala, furt na okno a ke dveřím....vzala jsem jí teda na zahradu na vodítko, obešla jsem to s ní a jakože v poho, už se uklidnila, tak si dřepnu u baráku, dám si cígo a v tu chvíli znova a jak jsem se zvedla, tak akorát vidím, jak prošel okolo čert....no jak jsem to nečekala, tak se mi málem rovnou rafla pumpa, Gina byla nepříčetná...pes jako vždycky sice nevěděl, která bije, ale štěkal taky.

Poté, co jsem se vzpamatovala ze šoku, tak jsem došla k brance, že až ten čert půjde zpátky, tak mu řeknu, ať se jde courat jinam, že mi děsí štěně.....a vidím, jak se vrací, ale po druhé straně ulice...starší chlap, co zřejmě dostal pod stromeček černou chlupatou čepici s rohama a ušima-sranda dárek...fakt by se to dalo použít na masku čerta......a jak kouká do každý zahrady..

Tak na jednu stranu Gina má jedničku s hvězdičkou, protože i když bylo vidět, že je z toho celá hin a já se teda nedivím...krz branku není vidět, takže viděla jenom tu hlavu nad brankou a ani ne celou, ale i tak v první linii tu příšeru zaháněla........na druhou stranu bych vraždila, že mi někdo takhle děsí štěňátko....protože musel jít okolo minimálně 2x a to bych řekla, že není náhoda....spíš asi tam, zpátky, tam a zase zpátky.....
Tak mě docela mrzí, že už není Sára, bych si jí vzala na vodítko a nechala branku dokořán a jak by šel čert okolo, tak bysme na něj bafly....myslím, že už by kolem nás nechodil.....

.

26.12.2020 09:15
Fiona.Praha

XXX.XXX.237.240

https://www.zoohit.cz/shop/psi/oblecky_pro_psy/zimni_oblecky/overaly/638910?utm_source=retargeting&utm_medium=criteo&utm_content=Oble%c4%8dky&utm_term=zooplus_Exclusive&product_id=638910.1&utm_campaign=nc_prod_cart

Tak, je po Vánocích...dárek, overálek viz. výše, dneska je na to počasí, ale je nám malý , přes plece a ramena, se picnu, velikost 3XL .Záda, nožičky, obvod sedí...
Takže víte, co s ním chci udělat....kontakt na SZ nebo sem, trochu si podráždíme admina?

Nejsem švadlenka, ale.... Je to malé přes plece a ramena, tzn, nejde zapnout ten zip až do konce?
Nešla by vyrobit nějaká "ozdobná" vsadka na cvoky/patentky/suchý zip......, že by zůstal zip nedovřený? A na krk by netáhlo, protože by tam byla ta vsadka?
Zkuste přihodit fotku, třeba někoho napadne jiná nenáročná úprava.

26.12.2020 09:57
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Ono s těma oblečkama je to těžký no. Ale pokud nesedí - nebo teda právě záda,obvod a nožičky sedí a ramena ne, tak si myslím, že jiná velikost moc nepomůže, bude to prostě špatnej střih.

Zkuste se zeptat v nějaké bullíkářské skupině, jaké oblečky jim sedí. Na SBT třeba hodně sedí Hurtta. Vy asi sháníte něco levnějšího, ale i nějaký levnější mi tam lidi doporučovali, shodlo se jich víc na jednom typu. I když v rámci plemene jsou taky rozdíly, ale většinou spíš třeba ve velikosti a střih sedí.

Případně bych zkusila Zero DC, nebo jinou českou firmu, která vám obleček upraví nebo ušije na míru. Ale to vy určitě znáte.

A co se týče nevhodných dárků, u nás vyloženě nevhodné nebyly. Ale hned 24 večer to měly dvě hračky za sebou a jedna z nich byla kong, taková červená "trubka", takže tu nedoporučuji, ta trvala asi 2 minuty .

26.12.2020 10:24

Hurtta se platí akorát za značku, měla jsem tu čest vyzkoušet vodítka, postroje, obleček.. nejsem z toho nějak nadšená, to samé dostanu od českých Tamer..a dalších, jak říká Marcela..
máme pláštěnku Ancol, velikost L je těsně, XL akorát
https://www.monsterpetsupplies.co.uk/dog/dog-darker-nights/ancol-stormguard-dog-coat-chest-protector-choc-small
Je to úplně obyčejná pláštěnka s fleece vespod a gumičkami vzadu, které jsem vyhodila, drží to i tak, obléká se přes hlavu, suchý zip ten pás mezi přední nohy a zapnout kolem hrudníku, na krku to má dva otvory na zipy - k postroji i k obojku.
To stejné dělá Hunter kvalita, Noby, Trixie šmejd.... nic jako mikina nikdy bulíkům sedět nebude, ale tyhle zabalovací mají docela manévrovací prostor
https://www.welovedogs.cz/cs/oblecek-uppsala-cozy-petrol-25-20-38-30-40
https://www.kockapes.com/plastenky/nobby-rainy-maskacova-reflexni-plastenka-pro-psa-32cm/
je tam dobrá tabulka.
Jediná šance, jak koupit obleček na vlak - objednat pět velikostí, zkusit na triko a zbytek poslat zpět.

26.12.2020 10:35
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Tak já teda z Hurtty nadšená jsem. Hlavně z toho, jak sedí. Žádný jiný obleček mi na feně tak neseděl, a pár jsme jich vyzkoušeli.

No a pak taky životnost - možná to ty vaše značky mají taky, ale třeba chovatelka má oblečky od Hurtty 10 let, v zimě je používá denně, hooodně často je pere a ty oblečky vypadají pořád stejně.

A pak taky funkčnost - v jedné bundě, už nevím teda značku, ale kupovaná ve zveráku, se mi fena docela zapařovala.

Ale ani jsem to nemyslela tak, že bych ji (Hurttu) doporučovala, protože mi bylo jasné, že tady se shání něco levnějšího. Ale myslela jsem to tak, že prostě staffíkům tahle značka sedí. Bullíkům zase může sedět úplně jiná - proto jsem psala, že bych se zeptala v nějaké skupině.

No a ještě jsem mrkla na ten Hunter - když si vyberu velikost na mojí fenu, tak mě vyjde dráž než ta Hurtta . Ale to je fuk

Ale jo, třeba to Zero určitě levnější bude... Jen si nejsem jistá, jestli někdo z těhle českých dělá overaly.. Ale tak na přání ani udělají cokoli, jen potom asi i ta cena bude trošku jiná.

26.12.2020 10:38

Overal nikdy sedět nebude, to by se muselo ušít..
u staffbulla je to jiné, je to malý váleček, bulík je obrněné vozidlo :-)

26.12.2020 11:12
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.16.139

marcelaamax napsal(a):
Ono s těma oblečkama je to těžký no. Ale pokud nesedí - nebo teda právě záda,obvod a nožičky sedí a ramena ne, tak si myslím, že jiná velikost moc nepomůže, bude to prostě špatnej střih.

Zkuste se zeptat v nějaké bullíkářské skupině, jaké oblečky jim sedí. Na SBT třeba hodně sedí Hurtta. Vy asi sháníte něco levnějšího, ale i nějaký levnější mi tam lidi doporučovali, shodlo se jich víc na jednom typu. I když v rámci plemene jsou taky rozdíly, ale většinou spíš třeba ve velikosti a střih sedí.

Případně bych zkusila Zero DC, nebo jinou českou firmu, která vám obleček upraví nebo ušije na míru. Ale to vy určitě znáte.

A co se týče nevhodných dárků, u nás vyloženě nevhodné nebyly. Ale hned 24 večer to měly dvě hračky za sebou a jedna z nich byla kong, taková červená "trubka", takže tu nedoporučuji, ta trvala asi 2 minuty .

Nám taky padl behem půl hodiny kong - ten drahej průhlednej míč s uchama, vo má v sobě tenisák. A předtím od nich to červený kolečko s černýma cuplíkama🙄

Už od nich nic nechci - "odolné" hračky za 500 by mohly vydržet dýl než půl hodiny, když obyčejný uzel za 80 Kč už máme 2 dny, psi s nim blbnou, a furt je v pohodě...

26.12.2020 11:18

Nám poprvý uzel vydržel déle než dva dny, až když je pes starej a asi ho z toho rozebírání nitek po chvíli bolí tlama. Nejlepší hračka pro něj stejně je jakákoliv krabice na zničení. Ideální tvrdost kartónu je, aby to šlo cupovat, ale přitom to kladlo odpor.

26.12.2020 11:23
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Nám taky padl behem půl hodiny kong - ten drahej průhlednej míč s uchama, vo má v sobě tenisák. A předtím od nich to červený kolečko s černýma cuplíkama🙄

Už od nich nic nechci - "odolné" hračky za 500 by mohly vydržet dýl než půl hodiny, když obyčejný uzel za 80 Kč už máme 2 dny, psi s nim blbnou, a furt je v pohodě...

No jo, ale zase třeba na černé kongy nedám dopustit. Máme je roky a psi je hryžou klidně dvě hodiny v kuse a drží. Dávám jim do nich kapsičky a dávám zamrazit do mrazáku - to je pak zabaví i na hodinu. Takže zrovna v tomhle jsem nenašla nic, co by se rovnalo :-) . Ale třeba sousedův CC rozkousal i černý kong, ten největší, ale asi rok nebo dva jim vydržel.

Takové ufo s tenisákem máme taky (řešily jsme to v jiném vlákně), máme ho rok a drží. Ale je to pouze hračka venkovní a pod dozorem, kterou prostě házím, psy s ní lítají a pokud si k tomu lehnou a chtějí hryzat, tak je ženu běhat. A mají ten největší, menší by šel líp zničit To je stejné jako třeba s pullerem, ten je taky nemůžu nechat kousat.

Jo a to s těma cuplíkama jsme měli taky - už to nepíská, jedna vrstva je natržená... Ale ještě drží , ale to spíš proto, že už toho nevšímají .

Asi půl roku máme od kongu červené pískací balonky, které jsou psa nejoblíbenější a pořád drží. Ještě pak máme takové jakoby půlené čeveno modré a ty jsou horší, jak jsou z více částí, tak jeden už pes rozkousl. Co se týče balonků, tak jsem taky nesehnala jiný pískací, který by takhle dlouho vydržel. A myslím, že ani nebyly moc drahé.

Uzel u nás drží někdy klidně půl rok - dokud se s ním tahají, běhají a víc si ho nevšímají. Jenže pak stačí, aby to psa prostě chytlo, lehne si a během 5ti minut uzel rozcupuje. Takže někdy vydrží rok a někdy ho zničí hned, co ho dostanou .

26.12.2020 11:54
MajkaP

XXX.XXX.84.93

marcelaamax napsal(a):
No jo, ale zase třeba na černé kongy nedám dopustit. Máme je roky a psi je hryžou klidně dvě hodiny v kuse a drží. Dávám jim do nich kapsičky a dávám zamrazit do mrazáku - to je pak zabaví i na hodinu. Takže zrovna v tomhle jsem nenašla nic, co by se rovnalo :-) . Ale třeba sousedův CC rozkousal i černý kong, ten největší, ale asi rok nebo dva jim vydržel.

Takové ufo s tenisákem máme taky (řešily jsme to v jiném vlákně), máme ho rok a drží. Ale je to pouze hračka venkovní a pod dozorem, kterou prostě házím, psy s ní lítají a pokud si k tomu lehnou a chtějí hryzat, tak je ženu běhat. A mají ten největší, menší by šel líp zničit To je stejné jako třeba s pullerem, ten je taky nemůžu nechat kousat.

Jo a to s těma cuplíkama jsme měli taky - už to nepíská, jedna vrstva je natržená... Ale ještě drží , ale to spíš proto, že už toho nevšímají .

Asi půl roku máme od kongu červené pískací balonky, které jsou psa nejoblíbenější a pořád drží. Ještě pak máme takové jakoby půlené čeveno modré a ty jsou horší, jak jsou z více částí, tak jeden už pes rozkousl. Co se týče balonků, tak jsem taky nesehnala jiný pískací, který by takhle dlouho vydržel. A myslím, že ani nebyly moc drahé.

Uzel u nás drží někdy klidně půl rok - dokud se s ním tahají, běhají a víc si ho nevšímají. Jenže pak stačí, aby to psa prostě chytlo, lehne si a během 5ti minut uzel rozcupuje. Takže někdy vydrží rok a někdy ho zničí hned, co ho dostanou .

Nám se osvědčilo horolezecké lano. Udělám z toho uzel, smyčku, nebo upletu takový "kyj" a vydrží to opravdu hodně. Za pár korun.

26.12.2020 12:01
elisak

XXX.XXX.194.232

Tohle jsou taky relativně odolné hračky https://www.spokojenypes.cz/hracky-pro-psy/?par=znacka|west-paw#bonuspage=1&t=pr .
Máme Qwizl a drží už půl roku, má jen pár mělkých škrábanců na povrchu. Daj se do něj dát mlsky, nejčastějc dávám kousky sušených střívek. Ten otvor je užší a má drážky, takže tam drží i menší mlsky.

26.12.2020 12:04
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

MajkaP napsal(a):
Nám se osvědčilo horolezecké lano. Udělám z toho uzel, smyčku, nebo upletu takový "kyj" a vydrží to opravdu hodně. Za pár korun.

Není tohle z horolezeckého lana zrovna?

To jsme měli, nekupovala jsem to, vyhráli jsme to na závodech. A to byl zrovna ten případ, když tomu pes lehnul a za chvíli bylo po 😀. Ono to teda ještě drželo nějakou dobu, tím jak to bylo velké, ale postupně to bylo horší a horší.

https://www.bezednamiska.cz/vse-pro-psy/hracky-pomucky-doplnky-pro-psy/hracky-pro-psy/lana-a-pretahovadla/pesek-tamer-maxi-mix-barev-1ks-1.html?utm_source=heureka.cz&utm_term=e2e3932ae60e4dc6a4f8fbc423a7f

26.12.2020 12:14

marcelaamax napsal(a):

To jsme měli, nekupovala jsem to, vyhráli jsme to na závodech. A to byl zrovna ten případ, když tomu pes lehnul a za chvíli bylo po 😀. Ono to teda ještě drželo nějakou dobu, tím jak to bylo velké, ale postupně to bylo horší a horší.

https://www.bezednamiska.cz/vse-pro-psy/hracky-pomucky-doplnky-pro-psy/hracky-pro-psy/lana-a-pretahovadla/pesek-tamer-maxi-mix-barev-1ks-1.html?utm_source=heureka.cz&utm_term=e2e3932ae60e4dc6a4f8fbc423a7f

Slabá část bude to zalisované černé. O vodítko se taháme a nic se nestane. Jakmile to ale načne u toho slisovaného dílu, tak konec. Když to ale bude jen ten jeden kus bez poutka, vydrží víc.
Akorát teda fakt pořád neznám hračku, která by psa bavila a nerozebral ji. Nemyslím to, že do hračky dám jídlo.

26.12.2020 12:20
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Slabá část bude to zalisované černé. O vodítko se taháme a nic se nestane. Jakmile to ale načne u toho slisovaného dílu, tak konec. Když to ale bude jen ten jeden kus bez poutka, vydrží víc.
Akorát teda fakt pořád neznám hračku, která by psa bavila a nerozebral ji. Nemyslím to, že do hračky dám jídlo.

No on to vzal z druhé strany, jakoby z konce, ne u toho slisovaného. Ale to je jedno. No ono tahání by nevadilo, ale když k tomu lehne, narve to do huby a stolickama jede za účelem rozebrat, tak to prostě rozebere 😀.

Jo to máte pravdu, že hráčka která baví nevydrží věčně, to se shodneme. U nás teda baví i ty kongy, prázdné, jak kdy. Někdy si jich týden nevsimnou a někdy si je jen tak vezmou a dvě hodiny koušou. Ale vždycky nejvíc baví hračka nová.

26.12.2020 12:27

marcelaamax napsal(a):
No on to vzal z druhé strany, jakoby z konce, ne u toho slisovaného. Ale to je jedno. No ono tahání by nevadilo, ale když k tomu lehne, narve to do huby a stolickama jede za účelem rozebrat, tak to prostě rozebere 😀.

Jo to máte pravdu, že hráčka která baví nevydrží věčně, to se shodneme. U nás teda baví i ty kongy, prázdné, jak kdy. Někdy si jich týden nevsimnou a někdy si je jen tak vezmou a dvě hodiny koušou. Ale vždycky nejvíc baví hračka nová.

To máte takové hezky vychované psíky, megí nikde dvě hodiny ležet nebude, leda unavená pod peřinkou spinkat, ale jinak buď žere, kontroluje, co žeru já, řídí vaření, řídí uklízení, řídí přikládání do ohýnku (nehoří řádně, nadává), kontroluje kolemjdoucí, včera kontrolila i vodu ve vaně a shodila mi tam knížku (tohle se Frýbové stejně nepovedlo).. těším se na druhého psa, jak si bude pěkně hrát s hračkami, které se tu válí, protože ředitelka se přece nebude ztrapňovat, ale myslím, že ona toho psa bude řídit, já nebudu mít žádného.

26.12.2020 12:41
MajkaP

XXX.XXX.84.93

marcelaamax napsal(a):

To spíš bude "horolezecké lano". Já neříkám, že opravdový ničitel nezničí to prave horolezecké...ten váš je evidentně expert. Ale možná bych to vyzkoušela... Myslím že by mu to nějaký čas zabrat mohlo.

26.12.2020 12:54
impact

XXX.XXX.34.58

Zoohit je Zooplus Mnichov, nevím, jestli vůbec mají adresu u nás, ale dnes už se zpětné poštovné nehradí, takže se to nevyplatí. Ale je to poctivá firma. Na rozdíl od několika tady.. nejlepší je to prohodit na fb, já tam zas občas koupím něco za pakatel na zkoušku, abych to viděla, než koupím v krámě.. mám tu pár eshopů na blacklistu, to pak je mně jako zákazníkovi trapně, jim ani ne.. a čekám na nový díl Blacklist a nic,
ale včera jsem viděla strašně blbý film cz o jezevčíkovi, byl moc hodný, no říkám - blbost - a mluvil (to je v pořádku) a název jsem zapomněla :-)
Tady hlídá jezevčík?

Zrovna se zoohitem maj lidi opakovanou zkušenost, že když věc (nezřídka právě oblek) nesedí a chcete ho poslat zpátky na výměnu, tak kupci řeknou, ať si ho nechá a pošlou zdarma druhej.

26.12.2020 13:02

impact napsal(a):
Zrovna se zoohitem maj lidi opakovanou zkušenost, že když věc (nezřídka právě oblek) nesedí a chcete ho poslat zpátky na výměnu, tak kupci řeknou, ať si ho nechá a pošlou zdarma druhej.

Ano, to je pravda, mně to řekli dvakrát, když jsem dostala jinou mističku.. jsem nechtěla veřejně navádět :-)
Zatímco cz eshop zpětnou zásilku klidně nepřevezme a dělá mrtvolu, takže tady je jistější to dát na fb. Nebo pořídit dalšího psa.

26.12.2020 13:15
domi.t

XXX.XXX.67.254

Trocha odveci,ale minulý rok som podla reakcií celej rodiy dostala nevhodný darček od tatina ja-dal mi očkovacie vakcíny proti kliešťom Všetci zhrození,ale ja nadšená,kedže u nás na Záhorí zima ani nebýva,čiže tie svi.ne máme celoročne

26.12.2020 14:44
Fiona.Praha

XXX.XXX.237.240

Dobrá je taky džínovina nastříhaná na proužky a upletený cop, na konci zauzlovat nebo sešít.

Edit: odpovídala jsem na příspěvek Ir.ma o hračkách z teplákoviny a najednou koukám, že je příspěvek Ir.ma v čudu.

26.12.2020 17:18

Fiona.Praha napsal(a):
Dobrá je taky džínovina nastříhaná na proužky a upletený cop, na konci zauzlovat nebo sešít.

Edit: odpovídala jsem na příspěvek Ir.ma o hračkách z teplákoviny a najednou koukám, že je příspěvek Ir.ma v čudu.

Nojo, taky koukám.

Tak ještě jednou - o uzlech jsem psala, že se mi osvědčily doma vyrobené ze silnější teplákoviny. Pro naše menší psy to vyrábím z nastříhaných proužků, pro marcelu jsem doporučovala vzít jako základ nohavici vcelku, je to pak ještě odolnější.

26.12.2020 19:22

Určitě nehledám podle ceny, ale podle rozměrů a typu(chci něco, kde se na psa mokro nedostane, proto overal, vše ostatní je "plandavé", .) ...Hurta i jiné oblečky mám zkouklé, ale bohužel délka zad a obvod hrudníku je nekompatabilní nebo zrovna nemají skladem velikost nebo se ani k té velikosti na internetu neproklikáte nebo je to taková kolotočářovina........ a obleček v ceně deky na koně je opravdu podezřelý z předražení...
Zkusím tedy vyreklamovat , beru odtud pravidelně granulky, tak snad jsem pro ně dobrý zákazník....

Zapnout zip na zádech jde , ale je v tom vepředu nastřelená jako potapěč v neoprenu- neudělá krok , stafbulíkovi by seděl....bulíkovi ne. nabízela jsem ho sousedovi nad náma, tem má stafinku, prej má, a nechce mu v tom psina chodit.....

26.12.2020 19:29

Viděla jste?
https://www.fler.cz/zbozi/softshellovy-oblecek-pro-psa-50-cm-7033323

a tady.. chudák pes :-)
https://www.hafhaf-shop.cz/zimni-bundy-pro-psy/oblecek-fmd-metallic-silver-ab/
nevím, jestli je v tom narvaný nebo je to tak nadýchané.. každopádně za tohle by mě megí vyhodila z baráku

26.12.2020 20:02

No nic jiného mi nezbyde, než něco jako ten neoprenový....ale když se mi bude "brodit " hlubokým sněhem, tak jí tam snížek okolo nožiček zapadá....vtip, hluboký sníh nepamatuju...

Přidejte reakci

Přidat smajlík