Barfování na cestách

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Nisska

29.12.2020 17:41
Nisska

XXX.XXX.224.5

Ahoj,

zvažuju že bych psa začala krmit barfem (momentálně dostává granule a konzervy, zeleninu a ovoce). Co mi ale vrtá hlavou je, jak to řešíte, když jste např. se psem na cestách? Na víkend pod stan nebo když jedu někam vlakem, sbalit granule je jednoduché. Ale když barfuju?
A druhá otázka - když vám někdo hlídá psa ve chvíli, kdy odjedete na pár dnů, jak to řešíte? Nedovedu si představit, že bych po rodičích manžela (starší lidé) chtěla dvakrát denně míchat psovi misku s masem, přílohou, doplňkem? Žerou vám např. psi v těchto chvílích výjimečně granule?

Děkuju :)

29.12.2020 18:26
TyVed

XXX.XXX.42.33

No vzhledem k tomu, že pes se mi přes víkend nutričně nezhroutí a že příloh krmíme minimum, tak prostě třeba u rodičů zabrzdíme u marketu a každý pes dostane schroupat jedno kuře. Cenově to je srovnatelné nebo často spíš levnější než kvalitní barf. Přijde mi to lepší, než nárazově dát granule, které by sice žrali, ale rozhodně by to byla mnohem větší změna proti běžnému jídelníčku.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.12.2020 18:27

Beru kompletní sušené krmivo, stačí zalít vodou.

29.12.2020 19:08
janaa

XXX.XXX.37.25

Kamkoli jedeme, prostě v krámu koupím maso,nejčastěji kuřecí čvrtky apod. Na těch pár dní se to nezblázní, evnt. pro mě jsou konzervy falco, ale vlastně už tak dva roky zásadně cestování i na týden bez mrazáku řeším viz výše. Už jen proto, že většina našich cest je na závody nebo hony, tedy vysoká fyzická aktivita, tak jim nebudu dávat nic horšího než běžně, tj. granule. Ale jinak je samozřejmě i to řešení,pokud je pes zvyklý,zas takový problém v tom taky nevidím
Ad rodiče - není nic jednoduššího než namíchat balíček, zamrazit, označit pondělí,úterý, středa atd a poprosit rodiče,aby večer předem balíček vyndali, večer zkrmili a vyndali zas na další den

29.12.2020 19:23

sice nebarfuju - ale granule používám jen jako přílohu k syrovému masu. Takže maso s námi cestuje každou dovolenou. A cestuje ho hodně - protože i když nekrmím jen maso, tak strávník má 80 kg a kilíčko masa denně do něj spadne jako nic... Převážím zamražené naporcované maso v chladící tašce - pokud je v cíli mražák. Mimochodem přežilo jen lehce povolené cestu z Liberce na Sicílii... Pokud mražák není, holt to jistí chlazená kuřata nebo skopové (prostě relativně levné maso) kupované na místě. A když je nejhůř, tak tedy místo syrového vezu doma zavařené maso ve sklenicích a něco nasušeného kuřete...
Pes na cestách je holt nákladová položka navíc - my si dáme polívku z pytlíku a psíček kuřátko...

29.12.2020 19:52
Sonnic

XXX.XXX.55.171

Koupiím buď

Sušený barf který jen zaliju vodou

Směs kde je vše obsažené od Mixána

Koupím takový “salámek” který se prodáva na barf eshopech. Je to vpodstatě namleté maso kosti a vnitšnosti

Přidejte reakci

Přidat smajlík