Klamavá, podvodná inzerce - neobvyklé chování, ale ne psa.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.12.2020 18:25
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

Má někdo negativní zkušenost s inzeráty E - mail Chrtikbrit tel 773 199 493 ?

V prosinci podané inzeráty :
Bernardýn bez pp štěňata 1200 - 1300,-..........rodiče u nás k vidění,...... rezervace proti záloze atd.
Cikháj okr. Žďár nad Sázavou

Český horský pes - labrador ........Daruji fenku Sašu rok a půl ......strachová agresivita.....
Hamry okr. Žďár nad Sázavou.

Prodám jezevčíka 900,- Jihlava. Tento inzerát po 4 dnech byl vymazán.
Všechny odeslány z centra Žďáru.

Na mobií se ozval milý ženský hlas, velice ochotně povídavý. Výměna meilů. Bylo domluveno setkání. Místo i čas. Po oznámení příjezdu na místě nebyla, Nikdo ji v okolí místa neznal a už telefon nebrala a ani v následujících hodinách.
Nebyl jsem první, ten výlet do 15 km a hodina času marného čekání mně nezabila. Vím o dalších 3 napálených, jeli z větší dálky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.12.2020 18:47

Neumí ani psát, tři různá bydliště a pojedu si tam pro psa?
A tohle bude nepotřebná maminka?
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/129585742/bernardyn.php

29.12.2020 19:29
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

Moudivláček napsal(a):

Bernardýn bez pp štěňata 1200 - 1300,-..........rodiče u nás k vidění,...... rezervace proti záloze atd.

Český horský pes - labrador ........Daruji fenku Sašu rok a půl ......strachová agresivita.....

Na mobií se ozval milý ženský hlas, velice ochotně povídavý. Výměna meilů. Bylo domluveno setkání. Místo i čas. Po oznámení příjezdu na místě nebyla, Nikdo ji v okolí místa neznal a už telefon nebrala a ani v následujících hodinách.
Nebyl jsem první, ten výlet do 15 km a hodina času marného čekání mně nezabila. Vím o dalších 3 napálených, jeli z větší dálky.

Omlouvám se za text, v každé ceně chybí 0 .
Tak to dopadne, když se to nepřečte a odešle.

2.1.2021 22:10
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

Pane, megi-the-dog,
Vy jediný jste reagoval, ale na Vás není žádný kontakt. Ten izerát, co jste přeposlal znám.
Jestli o tom víte něco víc, pošlete interní zprávu, jinak jste na stejné úrovni jako mnou kritizovaná izerentka. Kdyby dotyčná byla seriózní a ne podvodník, jistě by moje osočování nenechala bez odpovědi.

3.1.2021 08:49
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.42.1

Moudivláček napsal(a):
Pane, megi-the-dog,
Vy jediný jste reagoval, ale na Vás není žádný kontakt. Ten izerát, co jste přeposlal znám.
Jestli o tom víte něco víc, pošlete interní zprávu, jinak jste na stejné úrovni jako mnou kritizovaná izerentka. Kdyby dotyčná byla seriózní a ne podvodník, jistě by moje osočování nenechala bez odpovědi.

To myslíte vážně, že nazvete někoho, kdo pouze zareagoval na Váš příspěvek, že je podvodník...?!

Myslím, ze byste se měl vzpamatovat - jednak normální člověk na takové inzeráty množitelů ani nereaguje, a druhak buďte rád, že Vás tahle zkušenost stála jen hodinu času, a nic víc. To je ještě v porovnání s těmi, co si koupili nemocné štěně výhra v loterii.

3.1.2021 09:03

To je v pohodě, jsem zvyklá, teď zrovna se mě snaží zničit konkurence a ubožáci, kterým jsem odmítla dát 50% slevy a pracovat o svátcích a ve dny, kdy mám vládou nařízeno mít zavřeno :-)
Takže nějaký podporovač množitelů.. :-)
Typické chování kupce s průměrnou inteligencí, leností a lakomostí - koupit co nejblíž, nejlevněji a rychle zajíce v pytli
a pak chodit po netu a prodejce pomlouvat.
Protože prodejce sice může být množitel, ve smyslu zvířata bez papírů, ale když mě nepodvedl, netýrá zvířata, tak proč lezu všude možně a plivu jedy?
Jako jistý "stop množírnám" na jednom inz. serveru, co všem, kdo prodává psy bez PP, píše do hodnocení romány, jaký je ten prodávající množitel atd.
Co tady ten prodejce provedl? Nebyl na adrese ve smluvenou hodinu?
Tím líp, asi mi ušetřil dost peněz a starostí do budoucna, ne?
Prostě na takové inz. nereaguji.

3.1.2021 11:44

Moudivláček napsal(a):

Promiňte, ale na takový inzerát poučený člověk nereaguje.

Přidejte reakci

Přidat smajlík