Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Živor

30.12.2020 12:36
Živor

XXX.XXX.246.115

Dobrý den, chtěl bych koupit liščí mládě. Liška patří mezi mé nejoblíbenější zvířátko a chtěl bych jednu chovat.
Chtěl bych se zeptat na pár dotazů. Moje maminka je alergická na kočky, může být alergická i na lišku?
A doma máme malého pejska Jack Russell, snesli by se tito dva?
Předem děkuji za odpovědi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.12.2020 12:51

Živor napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych koupit liščí mládě. Liška patří mezi mé nejoblíbenější zvířátko a chtěl bych jednu chovat.
Chtěl bych se zeptat na pár dotazů. Moje maminka je alergická na kočky, může být alergická i na lišku?

Bydlíte v paneláku ?

30.12.2020 12:54

Už se to tu probíralo a je zbytečný o tom znovu debatovat.

https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3128394/kde-sezenu-lisku?from-list=1#a3727361

30.12.2020 14:38
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.26.43

Živor napsal(a):

Je opravdu geniální pořídit si k terierovi, který je šlechtěný k ostrosti na škodou zvíře, které pro něj představuje škodnou... 🙄

... teda když pomineme, že je to celkově hodně blbý nápad.

30.12.2020 20:49

Troll??

30.12.2020 23:21

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Troll??

Trottel.

30.12.2020 23:35

Já bych to tak černě neviděla. Dítěti se líbí liška, tak hodilo dotaz. Asi bych se kousla a napsala, že lišče se dá ještě přežít, ale v dospělosti hodně smradlavý divoký jedinec, kdy jde jakákoliv socializace do háje, v domácnosti žít nemůže a potřebuje slušný výběh s kotcem, kde bude stejně trpět a mazlík už to rozhodně nebude. Pokud by se do té doby maminka alergička neudusila, popř. lišče nebo jack neeliminoval toho druhého.

Přidejte reakci

Přidat smajlík