Spic stenatko - vyber granulí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.12.2020 18:17
Bombul

XXX.XXX.120.226

Dobry den,

rada by som sa s vami poradila, ake granulky vybrat pre steniatko stredneho nemeckeho spica? Steniatko dostaneme za par tyzdnov s PP. Rozmyslala som aj nad barfovanim, nejak sa tomu nebranim ale kedze je to nas prvy psik chcem mat doma aj granule. A to je to s cim by som chcela poradit, presla som viacero znaciek ale neviem sa rozhodnut ktore by boli vhodne? Pozdavali sa nam Marp, Yoggies, Barking Heads alebo Wolfsblut. Myslite, ze niektora z tychto znaciek by bola vhodna, pripadne ktora?
Dakujem pekne

30.12.2020 19:33
Bombul

XXX.XXX.120.226

Dakujem pekne za reakciu. Mozem sa este opytat uplne laicku otazku? Je mozne kombinovat surove maso resp barf krmeni s granulami alebo to je uplne nevhodne? Ja sa najviac obavam casovej narocnosti barf krmenia, ale tie balicky v tych linkoch rovno od firiem, by toto asi vyriesilo.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.12.2020 19:37

Bombul napsal(a):
Dakujem pekne za reakciu. Mozem sa este opytat uplne laicku otazku? Je mozne kombinovat surove maso resp barf krmeni s granulami alebo to je uplne nevhodne? Ja sa najviac obavam casovej narocnosti barf krmenia, ale tie balicky v tych linkoch rovno od firiem, by toto asi vyriesilo.

Kombinovat lze. Když jsem začínala s barfem, tak jsem se bála a měla jsem právě Marp, Barking Heads a Wolfsblut.

30.12.2020 19:44

Bombul napsal(a):

Já mám granule jen na cestování a není problém. Samozřejmě maso je to nej a náročné na čas to vůbec není, nachystáno do misek za 10 minut pro 4 chlupáče.

30.12.2020 19:49
Bombul

XXX.XXX.120.226

Dakujem pekne za rady. A este sa spytam vyuzivate tie predpripravene balicky alebo kupujete maso/zeleninu pre celu rodinu a len oddelite pre vasho psika? A nemate potom mrazak len pre psie jedlo?😃

30.12.2020 19:59

Bombul napsal(a):
Dakujem pekne za rady. A este sa spytam vyuzivate tie predpripravene balicky alebo kupujete maso/zeleninu pre celu rodinu a len oddelite pre vasho psika? A nemate potom mrazak len pre psie jedlo?😃

Můj má v mrazáku šuplík. Kupuji mražené mletiny s kostmi, různé droby (vnitřnosti), sekané maso s chrupavkami... Přílohu mám sušenou i s bylinkami apod., jen zaliju vodou a nechám nabobtnat. Jinak doma dostává vhodné potraviny z toho, co kupuji pro rodinu. Mrkev, okurku, při zpracování kuřete odřezky a chrupavky, nesolené vařené brambory, dýni aj.

30.12.2020 20:12
lupus4

XXX.XXX.205.61

Kdyby vám někteří "chytráci" z okolí tvrdili, že grancle jsou nej , že je v nich "fšecko" s úsměvem je pošlete někam ... a odpovězte, že jo - ale všechno chemický , že přirozené je krmit přirozeně

30.12.2020 20:19
Bombul

XXX.XXX.120.226

Dakujem vsetkym este raz!🙂 Tak ja si to barfovani skusim este viac nastudovat. Moj jediny strach je nic nepokazit, kedze je to s manzelom nas prvy psik a samozrejme steniatko, tak mu nechcem davat zlu vyzivu, resp nevyvazenu.

31.12.2020 08:29
Sonnic

XXX.XXX.55.171

Asi jste to četla v nějaké z reakcí kterou tam vložil lupus4 ale zkuste toto jestli se toho bojíte tak do začátku ideální https://www.mixano.cz/barf

31.12.2020 10:46
lupus4

XXX.XXX.205.61

tvl, kg krůtí mletiny /200 Kč - zase se nenechte nachytat od "nadaných obchodníků", kteří opět hřeší na to, že někteří nejsou ochotni zapojit mozek...

děsí lidi a za mírný "bakšiš" to prý udělají za ně

31.12.2020 11:04
Sonnic

XXX.XXX.55.171

lupus4 napsal(a):
tvl, kg krůtí mletiny /200 Kč - zase se nenechte nachytat od "nadaných obchodníků", kteří opět hřeší na to, že někteří nejsou ochotni zapojit mozek...

Máte pravdu že je to tam celkem předražené ale když se ze začátku “ bojí “ jak na to tak to možná za zkoušku stojí

31.12.2020 11:39
Bombul

XXX.XXX.120.226

Ja uz som prave napisala na barfino.cz ci by mi nenacenili jedalnicek pre stena. 🙂 Skusim najskor na par tyzdnov kupovat kym sa to sama nenaucim, predsa len nechcem nic podcenit😃 ale chapem, ze je to takto drahsie, samozrejme tie firmy tiez z niecoho chcu zit...

31.12.2020 14:41
lupus4

XXX.XXX.205.61

Bombul napsal(a):
Ja uz som prave napisala na barfino.cz ci by mi nenacenili jedalnicek pre stena. 🙂 Skusim najskor na par tyzdnov kupovat kym sa to sama nenaucim, predsa len nechcem nic podcenit😃 ale chapem, ze je to takto drahsie, samozrejme tie firmy tiez z niecoho chcu zit...

pošlete mi "jídelníček" do SZ, já vám to zkouknu, zda vás netahají za fusekli

PS. pro zaslání SZ (soukromé zprávy) se musíte zprofilovat, a zkouknu až 2.1.

31.12.2020 20:43

lupus4 napsal(a):

Uf, kde mají krůtu za 2 kila?

Btw, někde mám historický ruční mlýnek na maso, takový ten šíleně těžký. Netušíte, jestli by dal třeba kuřecí skelet?

31.12.2020 21:46

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Uf, kde mají krůtu za 2 kila?

Btw, někde mám historický ruční mlýnek na maso, takový ten šíleně těžký. Netušíte, jestli by dal třeba kuřecí skelet?

No přece na mixano.cz :-)
Mám takový nějaký střední, musíte to pořádně utáhnout ke stolu a můžete tam házet i cihly. Je to poctivé železo.

31.12.2020 22:00

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No přece na mixano.cz :-)
Mám takový nějaký střední, musíte to pořádně utáhnout ke stolu a můžete tam házet i cihly. Je to poctivé železo.

Ale je to teda šílená raketa, kilo masových ořezů z klokana od Kiezebrink stojí o pár korun víc.

Super, zítra jdu prohrabat špajz a jedu. Pak vytáhnu z mrazáku kuře, abych mohla vypitvat skelet a zkusit.

31.12.2020 22:02

Ale houby, klokan se dá sehnat i za 170 ká.

2.1.2021 11:52
Bombul

XXX.XXX.120.226

lupus4 napsal(a):
pošlete mi "jídelníček" do SZ, já vám to zkouknu, zda vás netahají za fusekli

PS. pro zaslání SZ (soukromé zprávy) se musíte zprofilovat, a zkouknu až 2.1.

Dakujem pekne napisem Vam, hned ako mi to z barfino.cz poslu. Som uplny zaciatocnik, takze si velmi rada necham poradit 🙂

9.1.2021 18:46
Bombul

XXX.XXX.120.226

Dobry den, rada by som nadviazala na moj predchadajuci dotaz. Uz mame stene doma a s nadsenim sme teda skusili barf, a div sa svete ona to vobec nechce. U chovatele dostavala mix granule, smotanu s vajickom a aj trochu mlete maso a samozrejme mlieko od feny. Skusila som teda dat mlete maso a nic, misku len onuchala a odisla. Na druhy den som skusila znovu a zas nic, kedze ju nechcem trapit tak som ponukla granule, a tie si dala a misku vylizala🤷‍♀️ je toto prosim bezne, ze stenata odmietaju surove maso? Co s nou teraz, davat proste kvalitne granule? Dakujem za kazdu radu 🙂

9.1.2021 19:05

Zkuste vařené

9.1.2021 19:25
Bombul

XXX.XXX.120.226

Akoze krmit barf ale s varenym masom? Oka, dakujem skusime 🙂

9.1.2021 19:43
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Bombul napsal(a):
Akoze krmit barf ale s varenym masom? Oka, dakujem skusime 🙂

Syrové odmítali mí psi léta, vařila jsem, první víc, teď to nechám jen tak přejít varem, aby to zavonělo. Některé druhy masa už jí i syrové, tedy spíš kostí, než masa.

Přidejte reakci

Přidat smajlík