Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.12.2020 08:30

...hodně zdraví, štěstí, osobní i pracovní spokojenosti a kynologických úspěchů Vám všem ze srdce přejí Eva a Kilián

31.12.2020 13:17
31.12.2020 15:51
Dája6

XXX.XXX.35.29

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
...hodně zdraví, štěstí, osobní i pracovní spokojenosti a kynologických úspěchů Vám všem ze srdce přejí Eva a Kilián

Taky se připojujeme s přáničkem hezkého prožitého Silvestra a hlavně klideček.
Dája

P.s. moc pěkné přáníčko a to druhé no teda to jsem se schutí zasmála.

31.12.2020 16:01

Dája6 napsal(a):
Taky se připojujeme s přáničkem hezkého prožitého Silvestra a hlavně klideček.
Dája

P.s. moc pěkné přáníčko a to druhé no teda to jsem se schutí zasmála.

..díky...moc nám chybí canis a felino, bohužel Thomayerova nemocnice má zatím striktní zákaz a zrovna tak Hagibor...tak snad po proockováni to půjde...opatrujte se..jo u toho druhého jsem se taky zasmála....

31.12.2020 16:05

Přeju všem taky vše NEJ v novém roce, ať je lepší, než ten letošní.

31.12.2020 16:26
domi.t

XXX.XXX.67.254

Aj my zo Záhoria Vám želáme čo najlepší a najkrajší nový rok 2021🎉Nech nám/vám je hej🥂Prvoradé je zdravie a duševná pohoda🍀Starajme sa o seba a o najbližších,o ostatných sa postarajú oni sami a ich najbližší. Buďme takými ľuďmi,akých chceme stretávať a mať vo svojom živote😊A nezabúdajme,že najlepších ľudí a veci prináša náhoda. Vtedy,keď to najmenej čakáme a najviac potrebujeme🙏🏻

31.12.2020 16:35
Dája6

XXX.XXX.35.29

..díky...moc nám chybí canis a felino, bohužel Thomayerova nemocnice má zatím striktní zákaz a zrovna tak Hagibor...tak snad po proockováni to půjde...opatrujte se..jo u toho druhého jsem se taky zasmála....

Tak canisky ajéje ani nepište, já trpím a psy jsou čim dál válečky. Mě u covidu zůstaly dva domovy, ale stím, že jsem se nechala pokaždé testovat ( nevadí, klidně ) jen že jsem se nakazila i já od manžela a musela jsem zůstat doma (moje nervy), ale od nového roku jedu a už se hlásí další co jsem měla u nich stopku.
Dája

31.12.2020 16:38

Dája6 napsal(a):
Tak canisky ajéje ani nepište, já trpím a psy jsou čim dál válečky. Mě u covidu zůstaly dva domovy, ale stím, že jsem se nechala pokaždé testovat ( nevadí, klidně ) jen že jsem se nakazila i já od manžela a musela jsem zůstat doma (moje nervy), ale od nového roku jedu a už se hlásí další co jsem měla u nich stopku.
Dája

...každé zařízení to má jinak, snad i my se už dočkáme....

31.12.2020 18:17

No u nás už to začalo....šťastnej a veselej, bouchá to všude okolo.....s pejsama jsem byla na prochajdě ráno a myslela jsem, že uděláme ještě jednu krátkou kolem pátý odpoledne, ale už jsme ani nikam nešli.........to bude veřer a noc
Ještěže Gina je alespoň v klidu.

Takře vám co máte doma pejska jako já, kterému to vouchání vadí, přeju, aby to v okolí bouchalo co nejméně.

A do Nového roku vám všem, vašim blízkým a našim chlupáčům hodně zdraví a štěstí

31.12.2020 18:30

No u nás už to začalo....šťastnej a veselej, bouchá to všude okolo.....s pejsama jsem byla na prochajdě ráno a myslela jsem, že uděláme ještě jednu krátkou kolem pátý odpoledne, ale už jsme ani nikam nešli.........to bude veřer a noc
Ještěže Gina je alespoň v klidu.

Takře vám co máte doma pejska jako já, kterému to vouchání vadí, přeju, aby to v okolí bouchalo co nejméně.

A do Nového roku vám všem, vašim blízkým a našim chlupáčům hodně zdraví a štěstí

U nás taky, lidi to asi musejí do těch 9 večer stihnout stůj co stůj. Prochajda byla už v 1 po obědě, prý bylo všude plno lidí, teď vegetíme všichni společně v obýváku.

31.12.2020 18:48

U nás taky, lidi to asi musejí do těch 9 večer stihnout stůj co stůj. Prochajda byla už v 1 po obědě, prý bylo všude plno lidí, teď vegetíme všichni společně v obýváku.

Taky mám ten pocit....manžel říká, že to všichni chtějí stihnout do devíti, ale já si myslím, že na zahradách stejně budou o půlnoci střílet....
takže taky tak...vegetíme v obýváku.

31.12.2020 19:18

Přání mám několik. Aby všichni nakažení měli co nejmírnější průběh. Aby zdravotníkům nepřibývalo moc práce. Aby pro to každý jednotlivec udělal maximum a svět se vrátil do normálu.
A přeji, aby páníčkové i pejskové byli zdraví. A ve zdraví si společně užili v novém roce spoustu zábavy. Ať už na vycházkách, výletech, na koloběžce, u kola, v běhu, při plavání, na cvičáku (až to půjde), doma při hlavolamech, mazlení na gauči, práci na zahradě atd.

Všem, kdo jsou dnes v práci, ve službě, přeji klidnou směnu, ať jde o jakékoliv povolání.

A petardářům výjimečně přeji, ať jim to končetiny nezraní, aby nepřidělávali práci ostatním.

31.12.2020 20:36
fikovnice

XXX.XXX.134.207

...to mně rozsekalo....

Sice mimo téma, ale silně mi to připomnělo tento vtip...

31.12.2020 20:39

U nás už se taky odpaluje, psove chodí koukat na ohňostroj

Všem přejeme všechno nejlepší do nového roku, hlavně zdraví
A vybehnete správnou nohou

Lucka + Bonbon + Cekir

31.12.2020 20:42

fikovnice napsal(a):
Sice mimo téma, ale silně mi to připomnělo tento vtip...

Teda Jani....to snad ani neni vtipný...to je hodně smutný

31.12.2020 20:42
domi.t

XXX.XXX.67.254

U nás už se taky odpaluje, psove chodí koukat na ohňostroj

Všem přejeme všechno nejlepší do nového roku, hlavně zdraví
A vybehnete správnou nohou

Lucka + Bonbon + Cekir

Som do nich!

31.12.2020 21:38

Všem na ifauně - adminům, diskutujícím i čtenářům - přeji do nového roku hodně štěstí, spokojenosti a hlavně zdraví.

1.1.2021 05:38
rapotacka11

XXX.XXX.232.250

Všem vám přeji pevné zdraví
a taky, aby byl tento rok lepší než r. 2020.

1.1.2021 15:07
fikovnice

XXX.XXX.135.148

rapotacka11 napsal(a):
Všem vám přeji pevné zdraví
a taky, aby byl tento rok lepší než r. 2020.

Přidávám se s přáním k Vám, milá paní M., kéž je ten rok aspoň o trochu normálnější než byl ten předchozí, který byl asi úplně bezprecedentní... Kéž se vše vrátí do normálu, jako tomu bylo před koronavirem (i když je to teď asi málo k uvěření a málo pravděpodobné...ale člověk by si měl udržovat aspoň tu naději!).

Přidejte reakci

Přidat smajlík