Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda má někdo podobnou zkušenost.
Mám většího, řádně uchovněného psa, je mu 2,5 roku. Přijela mu první fena na krytí. Ráno naměřen progesteron 10 ng/ml, po obědě dojeli na krytí. Pes si chtěl s fenou pouze hrát. Nic víc. Psi byli na volno. Dávali jsme jim pauzy, zkoušely znovu. A nic. Má někdo nějaký tip či obdobnou zkušenost jak psa podpořit či něco jiného?
Děkuji moc za vaše odpovědi :)
misa.hajkova
napsal(a):
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda má někdo podobnou zkušenost.
Mám většího, řádně uchovněného psa, je mu 2,5 roku. Přijela mu první fena na krytí. Ráno naměřen progesteron 10 ng/ml, po obědě dojeli na krytí. Pes si chtěl s fenou pouze hrát. Nic víc. Psi byli na volno. Dávali jsme jim pauzy, zkoušely znovu. A nic. Má někdo nějaký tip či obdobnou zkušenost jak psa podpořit či něco jiného?
Děkuji moc za vaše odpovědi :)
A jak se chovala fena?
misa.hajkova
napsal(a):
Mám i druhého krycího psa - to je jiný kalibr a obecně vím, že zrovna toto plemeno s krytím problémy nemá. Inseminace probíhají ve většině případů pouze u dovezeného zmrazeného.
No já mám taky plemeno, co ještě donedávna žádné problémy nemělo, a teď čím dál vic psů nechce krýt - rozhodně to teď není žádná vzácnost, ale nikdo se tím moc nechlubí, a v tichosti nainseminuje.
Nemyslím si to, hrozně hezky se k sobě chovají, a opravdu nelžu když říkám, že na sebe ani jednou nezavrčeli. V jakýchkoliv situacích - cizí psi, jídlo, po krytí.. ba naopak ve srovnání mi o trošičku dominantnější přijde ten, co s tím má problém. Ale vyloženě dominant jako takový to není.
misa.hajkova
napsal(a):
Nemyslím si to, hrozně hezky se k sobě chovají, a opravdu nelžu když říkám, že na sebe ani jednou nezavrčeli. V jakýchkoliv situacích - cizí psi, jídlo, po krytí.. ba naopak ve srovnání mi o trošičku dominantnější přijde ten, co s tím má problém. Ale vyloženě dominant jako takový to není.
A nezkoušeli jste otestovat fenu tim zkušeným psem?
Uživatel s deaktivovaným účtem

no tak impotent holt krycím psem nebude. no
vyjádřený pohlavní pud je dle mého názoru condicio sine qua non