Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.1.2021 14:24
MajkaP

XXX.XXX.21.249

Máte vyzkoušené nějaké kvalitní masové konzervy?
Celkem zajímavé mi přijdou například tyto od Falca (naživo jsem zatím nezkusila ale asi něco objednám). Je mi naprosto jasné, že čerstvé maso je maso (a s jinými věcmi je to to samé), ale je pohodlné doma pár konzerv mít a sem tam jednu otevřít, když nastane časová tíseň nebo je třeba krmením pověřena rodina. Samozřejmě neuvažuju nad krmením "čistou" konzervou.
Díky za zkušenosti.

https://www.profitpraha.cz/max-deluxe-dog-3/4-kurete-s-jatry-1200g.html
https://www.profitpraha.cz/max-deluxe-dog-cele-ryby-800g.html

5.1.2021 14:28
amalinka

XXX.XXX.255.226

My máme konzervy od Marp a jsme moc spokojení. Kvalitní složení - maso s vnitřnostmi a vývarem, žádné odpady, obiloviny, konzervanty.

5.1.2021 14:29
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Beru ty od Falca a pak jeste Louie.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.1.2021 15:27

Kupuju Falco....pár konzerv jsem za tu dobu, co mám psy, vyzkoušela, protože potřebuju mít doma něco jako nouzovku, ale ty od Falca mi přijdou nej.

5.1.2021 15:45
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Kupuju Falco....pár konzerv jsem za tu dobu, co mám psy, vyzkoušela, protože potřebuju mít doma něco jako nouzovku, ale ty od Falca mi přijdou nej.

Jo jo, vidím to stejně. Ale co jsem vyzkoušela ty Louie, tak mezi nimi a Falcem nevidím rozdíl :-) . Ale ono to i finančně vyjde dost podobně, takže je to jedno.

5.1.2021 16:26

marcelaamax napsal(a):
Jo jo, vidím to stejně. Ale co jsem vyzkoušela ty Louie, tak mezi nimi a Falcem nevidím rozdíl :-) . Ale ono to i finančně vyjde dost podobně, takže je to jedno.

Tak zrovna tyhle jsem nezkoušela....i když upřímně...já už vlastně nezkouším nic, jedu tzv. na jistotu...

5.1.2021 17:01

Taky jsem měla od Falca, kromě kuřete, byly fajn. Neberte ale lososa kousky,
byla to taková sra..ka, rozmatlaných ryb, už bych ho nechtěla, vúbec nevypadá, jak na obrázku na konzervě, lepší je losos v konzervě je od Topstein.

5.1.2021 18:43
MajkaP

XXX.XXX.84.93

Super, díky za tipy. Vypadá to, že na Falcu jsme se celkem shodly, tak snad bude mít Psina stejný názor.

5.1.2021 19:08
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Taky jsem měla od Falca, kromě kuřete, byly fajn. Neberte ale lososa kousky,
byla to taková sra..ka, rozmatlaných ryb, už bych ho nechtěla, vúbec nevypadá, jak na obrázku na konzervě, lepší je losos v konzervě je od Topstein.

Můžu se zeptat proč ne kuře od Falca?

5.1.2021 19:17
elisak

XXX.XXX.194.232

marcelaamax napsal(a):

To by mě taky zajímalo, to kuře vypadá dobře a nejvíc mu chutná, nejlepší je prý to s lososem. Jen teda v tý s játry je těch jater nějak moc, tak tu už nekupuju a občas mu koupím játra samotný a přidám je k tomu.
Občas dám i zvěřinu a hovězí, ale to začne frfňat než tu konzervu dokrmím.

5.1.2021 19:23

marcelaamax napsal(a):

Ne proto, že by bylo asi špatné, nevím, kuřata v konzervě nekupuju. Nakoupím vždycky když jsou v akci v krámu za 45/kg naporcuju a dám zmrazit. Konzervy kupuju jen občas a kuře je doma vždycky, tak asi proto. Ještě jsem neměla kuřecí konzervu, ale to nemyslím tak, že jsou špatné.

16.2.2022 20:49
Khalula

XXX.XXX.208.178

Ahoj všichni, chci se zeptat na vaši zkušenost z těmi konzervami od Falca Max Deluxe ... hledám dočasnou náhradu barfu po dobu 14denní dovolené, kdy pes jede s námi a nebudu tam mít příliš možnost kupovat čerstvé maso. Něco málo se sice vejde do mrazáku, ale mám velké plemeno, co potřebuje denně 1 200g jenom masa. Chci objednat sušený barf od Bohemia pet food a s předstihem vyzkoušet, ale hafan je vybíravý, tak kdyby to nechtěl potřebuju záložní plán. Zajímalo by mě hlavně jak je to s kostmi v těch konzervách - třeba konzerva celé kuře, křídla nebo stehna logicky kosti musí obsahovat a při zakonzervování se přece musí uvařit, ale vařené kosti psi nesmějí ... anebo se rozvaří tak moc, že je to jedno? Současně nemají vaši psi na konzervách nějaké trávicí problémy jako průjem, plynatost, apod.? Samozřejmě to chci vyzkoušet než pojedeme, ale budu ráda za jakákoliv doporučení. Klasické granule u nás nepřicházejí ani krátkodobě v úvahu právě kvůli citlivějšímu zažívání. Díky

16.2.2022 21:03

Jsou rozvařené tak, že je to OK, tráví je úplně v pohodě, co vím.

16.2.2022 21:11
Terven

XXX.XXX.110.191

Max de luxe od Falca používám pro feny na barfu běžně - buď to beru na cesty anebo to někdy otevřu i doma, když zapomenu rozmrazit.
Úplně top mi přijde kuře, ačkoliv někdo si tady na něj stěžoval, což nechápu. Je to snad jediná konzerva, která nemá klasickej konzervovej "čmuch", ale voní to fakt jako uvařený maso.
Kupuju kousky kuřete - ty jsou asi nejlepší, případně kousky kuřete s mrkví, měli jsme i nějaké hovězí a zvěřinu, všechno super.

16.2.2022 21:44

My máme s konzervami nic moc zkušenosti, akorát Marp a Wolfsblut dal, ale to se celkem prodraží. Falco jsme nezkoušeli. Když nerozmrazím, nebo jedeme na výlet, tak 2 h komplet kuře na vysoký tlak na smrt, s trochou vývaru rozmixuji i s kostmi na paštiku a mám v mrazáku. Př. na ty výlety zavařím. Pak jen udloubnu před zalitím do sušené přílohy a zamíchám. Používám i denně trochu doma normálně s masem, protože jinak mi tu pečlivě namíchanou dokonale vyváženou přílohu (sušenou) pitvá a větší kousky fluše kolem. Takhle vylíže misku i s posledním kouskem bylinky.

16.2.2022 21:50

Konzervy od Falca za mě super. Psy mám sice na mase, ale když se nezadaří, tak jako nouzovku jsem měla tu konzervu, ale oproti masu se to teda prodraží.
Gina říká, že s tím si nemusím dělat starost a celou konzervu si můžu strčit do zadele, přesně tam, kde mám tu mletinu ze včerejška a to krůtí maso z předvčerejška...tak nevím, kolik se mi toho tam ještě vejde .

16.2.2022 22:12
Khalula

XXX.XXX.208.178

Jasně, že je to dražší než maso, ale občas (právě na tu dovolenou) mi to přijde asi nejpraktičtější. Koukala jsem i na ty Marp a vypadají taky dobře. Od Falca mám vyzkoušené jen ty s čistou svalovinou (kuře nebo losos), které jsem dřív občas koupila kočkám a vánoční limitku sardinka + bramb. salát, která teda hafanovi chutnala moc. Jako přílohu možná zkusím objednat yoggies BARF+, ale těžko říct, jestli mě s tím taky nepošle někam

Otázka

16.2.2022 22:21
Otázka

XXX.XXX.230.195

Jsem lakomec, tolik peněz bych za konzervu nedala. Mám psy na mase, teď třeba měli v Penny marketu kuřecí kousky, kilo za 22,- tak jich mám 60 v mrazáku. Je to v balíčkách po kile, stačí večer nachystat. Jinak beru maso u řezníka. Ale ty akce v marketu jsou fajn.

16.2.2022 22:28

@Khalula Kupovala jsem je občas taky, pes byl senior na barfu. Nejraději měl 3/4 kuřete s dršťkami. Kosti jsou nasekané na relativně malé kusy (cca 3 - 5 cm), a jsou rozměklé, takže netřeba mít obavy.
Sušenou přílohu od BPF jsem taky krmila, pes z ní byl nadšený. Ale on měl rád všechno jídlo.

17.2.2022 11:57

Mopsle maj po těch konzervách srajdu, je tam na můj vkus moc toho olejo-sulcu.

17.2.2022 12:17
Joohana

XXX.XXX.157.168

Khalula napsal(a):
Ahoj všichni, chci se zeptat na vaši zkušenost z těmi konzervami od Falca Max Deluxe ... hledám dočasnou náhradu barfu po dobu 14denní dovolené, kdy pes jede s námi a nebudu tam mít příliš možnost kupovat čerstvé maso. Něco málo se sice vejde do mrazáku, ale mám velké plemeno, co potřebuje denně 1 200g jenom masa. Chci objednat sušený barf od Bohemia pet food a s předstihem vyzkoušet, ale hafan je vybíravý, tak kdyby to nechtěl potřebuju záložní plán. Zajímalo by mě hlavně jak je to s kostmi v těch konzervách - třeba konzerva celé kuře, křídla nebo stehna logicky kosti musí obsahovat a při zakonzervování se přece musí uvařit, ale vařené kosti psi nesmějí ... anebo se rozvaří tak moc, že je to jedno? Současně nemají vaši psi na konzervách nějaké trávicí problémy jako průjem, plynatost, apod.? Samozřejmě to chci vyzkoušet než pojedeme, ale budu ráda za jakákoliv doporučení. Klasické granule u nás nepřicházejí ani krátkodobě v úvahu právě kvůli citlivějšímu zažívání. Díky

Ještě dám tip na barf sterilovaný v "salámech" od Vetamixu, může se to skladovat za pokojové teploty.

17.2.2022 12:37
Khalula

XXX.XXX.208.178

Joohana napsal(a):
Ještě dám tip na barf sterilovaný v "salámech" od Vetamixu, může se to skladovat za pokojové teploty.

Moc díky, zní to super, vůbec jsem to neznala. Od vetamixu jsem zatím nic nebrala, přišlo mi že neměl moc dobrá hodnocení, ale jako na cesty by to bylo ideální.

17.2.2022 12:40

Khalula napsal(a):
Moc díky, zní to super, vůbec jsem to neznala. Od vetamixu jsem zatím nic nebrala, přišlo mi že neměl moc dobrá hodnocení, ale jako na cesty by to bylo ideální.

To neměl, ale já třeba beru už 2 roky a zlepšili se. Chválí si je víc lidí. Možná záleží region od regionu. Já dřív měla spíš problém s dodávkama kolem svátků, předloni kolem Vánoc třeba 2 týdny vůbec nevozili, loni bez problémů, byly náhradní závozy.

18.2.2022 09:46
marcelaamax

XXX.XXX.189.248

To neměl, ale já třeba beru už 2 roky a zlepšili se. Chválí si je víc lidí. Možná záleží region od regionu. Já dřív měla spíš problém s dodávkama kolem svátků, předloni kolem Vánoc třeba 2 týdny vůbec nevozili, loni bez problémů, byly náhradní závozy.

Možná fakt záleží na regionu.... Já s nimi problémy měla, a spoustu lidí v okolí taky. Problémy jsem měla hlavně s komunikací a s dodávkou. Pokud vám dovezli něco jiného než měli, tak bylo prakticky nemožné to s nimi vyřešit....Celkově mi přišlo, že v tom mají s prominutím bordel, párkrát jsem si něco vyzvedávala přímo na obchodě, a několikrát se mi stalo, že už jsem objednávku měla vyzvednutou a oni mi volali, kdy si jako pro to hodlám přijet, že je to tam připravený, a já maso už 3 dny doma .

Co se týče kvality masa, tak tam se to asi zlepšilo, ale řekla bych, že jak co. Brala jsem tam hovězí kousky, bývala na ně úplně super akce, vyšly fakt na dobrý peníze a bylo to krásný maso. No ale třeba kuře celé mleté od nich - to byl hnus.... Ještě nějaké hrubomleté hovězí jsem tam brávala, to bylo taky v pohodě. No a pak jsem od nich brala králíka celého mletého - a to jsem celé vyhodila, to maso prostě smrdělo, neskutečně. A poslední, co jsem od nich vyzkoušela byl nějaký losos, mletý.... Po tom se mi brutálně zeblili oba psi (a to jsou na lososa zvyklí)... Jo, mohla to být třeba jen špatná "várka", ale u jiných dodavatelů se mi to nestalo. Jako nějaké kusové maso bych tam asi i brala, s tím jsem problém neměla, ale úplně mě odradil ten přístup. Brala jsem tam toho celkem dost, pravidelný odběratel, a když pak něco potřebujete, a oni vám nejsou schopni ani po měsíci odpovědět, no tak jsem s nimi skončila...

Známá našla v mletém mase z vetamixu kousek toho odlamovacího nožíku , a co jsem pak koukala na FB na diskuze, tak nebyla jediná, kdo tam něco takového našel. Takže já už bych do Vetamixu nešla.

18.2.2022 10:34

kousek toho odlamovacího nožíku
toho ostří?

18.2.2022 10:46
marcelaamax

XXX.XXX.189.248

kousek toho odlamovacího nožíku
toho ostří?

Jo , naštěstí to v tom nasla už při nandávání do misky, dřív, než to dala psům.

18.2.2022 12:19
Khalula

XXX.XXX.208.178

Já včera našla v supermarketu malý mrazáček s vetamixem a zkusila koupit jednu šišku mletého hovězího s kuřecím, přes noc rozmrzlo a ráno jsem ho dávala a tedy žádný zázrak to nebyl ... nebylo zkažený, to ne, ale vůně i konzistence nic moc. Přitom bych čekala, že zrovna při dodání do supermarketu by chladící řetězec neměl být nikde narušen. Ten odlamovací nožík je teda síla, ještě že to maso s přílohou rukou pečlivě promíchávám. Dneska má ještě dorazit na zkoušku pár těch sterilovaných vetamix salámků co mi poradila Joohana, tak jsem zvědavá...

18.2.2022 12:24
Varaxi

XXX.XXX.150.244

Pokud to je skutečně několikadenní výlet a nebudete na to alternativní krmivo odkázána třeba měsíc, tak se přiznám, že bych mrkla na Brit nebo Chejn salámy.
Jako jo, je to hrůza a všechno, ale prostě... Skladování v pohodě a osobně neznám lidi, kteří by s těmi salámy měli problém. Psi neprůjmují, chutná jim to, naživu je to taky udrží. Když se k tomu přihodí nějaká kostička na ohryz, tak to pár dnů funguje bezvadně.
Jako doma bych tím nekrmila, ale na tu dovolenou se to snese.

18.2.2022 20:20

marcelaamax napsal(a):
Možná fakt záleží na regionu.... Já s nimi problémy měla, a spoustu lidí v okolí taky. Problémy jsem měla hlavně s komunikací a s dodávkou. Pokud vám dovezli něco jiného než měli, tak bylo prakticky nemožné to s nimi vyřešit....Celkově mi přišlo, že v tom mají s prominutím bordel, párkrát jsem si něco vyzvedávala přímo na obchodě, a několikrát se mi stalo, že už jsem objednávku měla vyzvednutou a oni mi volali, kdy si jako pro to hodlám přijet, že je to tam připravený, a já maso už 3 dny doma .

Co se týče kvality masa, tak tam se to asi zlepšilo, ale řekla bych, že jak co. Brala jsem tam hovězí kousky, bývala na ně úplně super akce, vyšly fakt na dobrý peníze a bylo to krásný maso. No ale třeba kuře celé mleté od nich - to byl hnus.... Ještě nějaké hrubomleté hovězí jsem tam brávala, to bylo taky v pohodě. No a pak jsem od nich brala králíka celého mletého - a to jsem celé vyhodila, to maso prostě smrdělo, neskutečně. A poslední, co jsem od nich vyzkoušela byl nějaký losos, mletý.... Po tom se mi brutálně zeblili oba psi (a to jsou na lososa zvyklí)... Jo, mohla to být třeba jen špatná "várka", ale u jiných dodavatelů se mi to nestalo. Jako nějaké kusové maso bych tam asi i brala, s tím jsem problém neměla, ale úplně mě odradil ten přístup. Brala jsem tam toho celkem dost, pravidelný odběratel, a když pak něco potřebujete, a oni vám nejsou schopni ani po měsíci odpovědět, no tak jsem s nimi skončila...

Známá našla v mletém mase z vetamixu kousek toho odlamovacího nožíku , a co jsem pak koukala na FB na diskuze, tak nebyla jediná, kdo tam něco takového našel. Takže já už bych do Vetamixu nešla.

Tak to se mně nestalo, že by byl problém s dodávkou. I když jim třeba v den závovu onemocněl řidič, snažili se to vyřešit, hned mi volali, že druhý den to určitě přivezou a taky přivezli.
A s masem jsem taky spokojená, i mletiny jsou dobrý, nesmrdí. Akorát teda já moc nemusím kuřecí maso, takže to mně nevoní nikdy, ale to je takový můj probém, ne že by opravdu to maso smrdělo.
Jako ráda bych zkusila i jinýho odběratele, to určitě, abych to mohla porovnat. Ale je problém v závozech, který u jiné firmy bývají i jednou měsíčně, to bych neměla kam dát. A pak momentálně taky cena. Co jsem sama, nemůžu si prostě dražší maso dovolit, tak si říkám, že raději vetamix, než granule.

18.2.2022 20:27
Atheira

XXX.XXX.160.6

Tak to se mně nestalo, že by byl problém s dodávkou. I když jim třeba v den závovu onemocněl řidič, snažili se to vyřešit, hned mi volali, že druhý den to určitě přivezou a taky přivezli.
A s masem jsem taky spokojená, i mletiny jsou dobrý, nesmrdí. Akorát teda já moc nemusím kuřecí maso, takže to mně nevoní nikdy, ale to je takový můj probém, ne že by opravdu to maso smrdělo.
Jako ráda bych zkusila i jinýho odběratele, to určitě, abych to mohla porovnat. Ale je problém v závozech, který u jiné firmy bývají i jednou měsíčně, to bych neměla kam dát. A pak momentálně taky cena. Co jsem sama, nemůžu si prostě dražší maso dovolit, tak si říkám, že raději vetamix, než granule.

Je to o lidech. Marcela určitě mluví o hradeckým Vetamixu. S nima mám stejnou zkušenost i já, bývalá spolužačka mojí sestry a jeden známý. A to nezávisle na sobě.

18.2.2022 20:40
Terven

XXX.XXX.110.191

Varaxi napsal(a):
Pokud to je skutečně několikadenní výlet a nebudete na to alternativní krmivo odkázána třeba měsíc, tak se přiznám, že bych mrkla na Brit nebo Chejn salámy.
Jako jo, je to hrůza a všechno, ale prostě... Skladování v pohodě a osobně neznám lidi, kteří by s těmi salámy měli problém. Psi neprůjmují, chutná jim to, naživu je to taky udrží. Když se k tomu přihodí nějaká kostička na ohryz, tak to pár dnů funguje bezvadně.

Jako jo, no...na dovolenou to snese, ale nevidím důvod, proč by měl. Od krmiva chci víc než aby to psa udrželo naživu. Na dovolené obvykle mívá větší výdej, organismus je ve větším zápřahu a nepřijde mi logické právě v tu dobu krmit odpad.
Do dovolené člověk obvykle něco investuje, neměl by snad být problém vzít tam psovi nějaký kvalitní žrádlo, obzvlášť, když nabídka je taková, jaká je.
Cestování je zátěž pro organismus, lidskej i psí - změna prostředí, stres, míň spánku, pokud je to aktivní dovolená, tak i fyzická námaha. Tělo potřebuje kvalitnější palivo a místo toho dostane salám značky, jejíž jméno nesmíme vyslovit
Jde-li o několikadenní výlet, tak tím spíš by neměly být problém nějaké slušnější konzervy nebo granule.
Na podzim s námi byli v Jizerkách lidi s ročními batolaty, vezli fůru jídla a dalšího vybavení pro děti ...a pro svý dva velký psy kuřecí křídla, skelety a čínský zelí. Trošku jsem se s dvěma prckama a konzervama styděla, byť feny byly nadšený, protože konzervy milujou

19.2.2022 08:18

Atheira napsal(a):
Je to o lidech. Marcela určitě mluví o hradeckým Vetamixu. S nima mám stejnou zkušenost i já, bývalá spolužačka mojí sestry a jeden známý. A to nezávisle na sobě.

Tak to určitě.
Mně třeba řidič volá 20 minut dopředu a ještě mně bedničky s masem zanese až za branku, abych se s tím nemusela tahat.

Co se týkat konzerv, měla jsem s sebou jednou na psím srazu od Happy Dog jehněčí a byla jsem spokojená, vonělo to krásně. O psech ani nemluvím, ale ti sežerou všechno. 😀
Teď nedávno jsem na výstavě psovi ta odměnu koupila kachní a taky spokojenost. Granule od nich nemusím, ale konzervy mají fakt voňavý.

19.2.2022 08:41

Varaxi napsal(a):

Co je na chejnovi takova hruza?
pouzivam to jako "fujky veci" ke svalovine, abych nekrmila jen tu, kdyz jsem na cestach
i ten vetamix salam krmim (hovezi s ryzi ) - ale je to mastne ( oskrabavam tuk z toho) a drahe normalne. Takze kdyz je akce to beru jen.

19.2.2022 09:02
marcelaamax

XXX.XXX.189.248

Já občas vezmu od Chejnu tyhle vaničky, a přijdou mi úplně ok. Nevím, jestli má ten salám podobné složení? Pak bych se toho nebála. Nekrmím to teda pravidelně, většinou tím plním kongy a zbytek jim pak přidám k masu.

Co se týče konzerv, tak nej mi přijdou ty od Sokola Falco. Nebo spíš jinak - na ty od Falca jsem narazila jako první, už kdysi, ale myslím, že od té doby už je spousta srovnatelných konzerv. Zkoušeli jsme ještě třeba Louie, ty byly taky dobré. A i nějaké další, ale to už si nevzpomenu na výrobce.

19.2.2022 09:13
rapotacka11

XXX.XXX.224.124

Já jsem koupila
https://www.vetamix.cz/kralik-ve-vlastni-stave-400-g
puch jak v kafilérce,
masa tak 1/2 konzervy, sos, sádlo
a dobře rozvařené kosti.

1.3.2022 20:07
Khalula

XXX.XXX.208.178

Všem díky za rady. Už jsem vyzkoušela od Falca konzervu s 3/4 kuřete a křídla a psovi celkem chutnala (on je ale hodně vybíravý, tak v zásadě dobrý). Sterilovaný Vetamix salám jsme měli hovězí s rýží a losos s rýží a nepřijde mi to o moc lepší než jakákoliv obyčejná konzerva (ale zase je dobrý, že vydrží rok v pokojové teplotě). Sušený barf od BPF bohužel naprostý propadák, vůbec se ho nedotkl a nechce ani tu jejich sušenou přílohu. Takže jako jediná možnost mi z toho vychází na dovolenou konzervy Falco + mražený kosti. Budu doufat, že mi tam z hladu neuloví jelena

1.3.2022 20:37

zkuste jeste toho chejna

veraje

27.5.2022 13:20
veraje

XXX.XXX.168.213

Kvalitní masové konzervy jsou české Bohemia Pet Food https://www.aaagranule.cz/konzervy-pro-psy:bohemia-pet-food/ (většinou monoproteinové, tedy s jedním druhem masa) a také německé Isegrim https://www.aaagranule.cz/konzervy-pro-psy:isegrim/

7.6.2022 17:52
Khalula

XXX.XXX.208.178

Tak píšu update a všem děkuji za názory, nakonec jsme dovolenou zvládli za pomoci pár dovezených zamražených kusů barfu (výrobce Maso Amos - je rovnou i se zeleninou), v místním řeznictví nakoupených kuřecích stehen a sterilovaných "salámků" od vetamixu. Nedostatek zeleniny jsem řešila konopnou vlákninou. Konzervy Max deluxe od Falca (celé kuře, kuře + játra, kuřecí /krůtí svalovina, losos) mě sice nádherně voní a sama bych si je klidně dala, ale pes má i po malém množství průjem, naštěstí jsme to zjistili s předstihem :-( Nakoupila jsem bohužel ve velkém, ale snad je využije alespoň útulek. Jinak ty sterilované salámky od vetamixu byly jako nouzovka moc fajn, ale pravidelně bych s tím fakt nekrmila.

7.6.2022 18:22
Atheira

XXX.XXX.209.8

Khalula napsal(a):
Tak píšu update a všem děkuji za názory, nakonec jsme dovolenou zvládli za pomoci pár dovezených zamražených kusů barfu (výrobce Maso Amos - je rovnou i se zeleninou), v místním řeznictví nakoupených kuřecích stehen a sterilovaných "salámků" od vetamixu. Nedostatek zeleniny jsem řešila konopnou vlákninou. Konzervy Max deluxe od Falca (celé kuře, kuře + játra, kuřecí /krůtí svalovina, losos) mě sice nádherně voní a sama bych si je klidně dala, ale pes má i po malém množství průjem, naštěstí jsme to zjistili s předstihem :-( Nakoupila jsem bohužel ve velkém, ale snad je využije alespoň útulek. Jinak ty sterilované salámky od vetamixu byly jako nouzovka moc fajn, ale pravidelně bych s tím fakt nekrmila.

Jeden náš pes má po falco kuřeti taky srajdu, ono je tam dost takovýho toho omastku z kůžičky a věřím, že to asi každý hned bez postupnýho zvykání nerozchodí.

7.6.2022 19:40

Vzala jsem zkusmo na bitibě tyhle konzervy a byla jsem velmi mile překvapená:
https://www.bitiba.cz/shop/krmivo_pro_psy/konzervy_pro_psy/macs/1283058

Koupila jsem variantu "Jehněčí a kachní" a jsou naprosto super. Tuku je tam minimum.

Přidejte reakci

Přidat smajlík