Bichon, štěňata s PP

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.1.2021 21:05
Huskyjanina

XXX.XXX.252.62

Potřebuju poradit
Známá si má jet pro štěndo bichona, na tenhle inzerát. Štěnda mají být s PP, ale nějak nemůžu o tomhle chlapíkovi nic víc najít. Jen nějaký výsledky z výstav, ale jeho chovatelskou stanici a víc o něm ne. Nevyznáte se někdo v bišonech a jestli tenhle Petr Lemerman má opravdu chovku a ty štěnda jsou s PP, nebo to je nějakej podvrh?
https://zvirata.hyperinzerce.cz/mali-spolecensti-psi/inzerat/15748180-bisonek-bichon-a-poil-frise-nabidka-stredni-cechy/

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.1.2021 21:09

Ať se informuje na plemence.

5.1.2021 21:14

A to ta vaše známá nezná název CHS? Jméno matky a otce štěňat? Co tedy ví? Jaké má informace?

5.1.2021 21:19
janaa

XXX.XXX.37.25

Nějak nechápu,to se ta známá neptala? Jinak google - jméno+bichon a vyjede,že loni vystavoval na klubovce bišon klubu

5.1.2021 21:43
Huskyjanina

XXX.XXX.252.62

janaa napsal(a):
Nějak nechápu,to se ta známá neptala? Jinak google - jméno+bichon a vyjede,že loni vystavoval na klubovce bišon klubu

To jsem taky našla, že vystavuje. Mě by zajímalo, jestli a jakou má chovku.

5.1.2021 21:46
Huskyjanina

XXX.XXX.252.62

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A to ta vaše známá nezná název CHS? Jméno matky a otce štěňat? Co tedy ví? Jaké má informace?

No neví právě nic moc. Ptala se, bylo jí posláno plno fotek rodičů a prarodičů štěňat. Ale jméno chovky neví. Jen, že štěnda budou odčervený, očkovaný, čipovaný a za 22 000. Tak jsem se chtěla na chlapíka podívat, co to je zač, ale na netu o něm mimo výstav nic není....

5.1.2021 21:49

Podle ČMKU Brána snů - Mukařov. Tím jsem taky skončila. Zvláštní, ale tak každý nejede šampiony a promo. Ať si vyžádá dokumenty o zdraví a jede se mrknout ještě před odběrem, když už je to takhle fofrem.

5.1.2021 21:49

Huskyjanina napsal(a):
No neví právě nic moc. Ptala se, bylo jí posláno plno fotek rodičů a prarodičů štěňat. Ale jméno chovky neví. Jen, že štěnda budou odčervený, očkovaný, čipovaný a za 22 000. Tak jsem se chtěla na chlapíka podívat, co to je zač, ale na netu o něm mimo výstav nic není....

Možná bude něco vědět Dája, co tu diskutuje, má bichony.

5.1.2021 23:06
lupus4

XXX.XXX.205.61

tak Jano zkuste zavolat PCH , ten by měl vědět

paní Štěpničková - hlavní poradkyně chovu (HPCH) - 483 302 118 (BF, BP, RBB - Ruská barevná bolonka)
paní Slapničková Ivana (Jílové u Prahy) - 606 864 200 (pouze BF)
v klub. seznamu ta chovka není

6.1.2021 05:16
Dája6

XXX.XXX.237.219

Dobré ránko,
jedu teď ráno pryč, pak se ozvu.
Dája

6.1.2021 07:06
Dája6

XXX.XXX.237.219

Tak už jsem tu
snažila jsem se kouknout na pána, ale nic nevidím, je tajemný jak hrad v Karpatech. Pokud vystavoval musí být ve výstavní listině napsaná i chovka, tohle se netají, ale webovky nemusí mít s nějakého důvodu.
Pokud by byly jeho fenky výstavně úspěšné určitě zohlední v inzerátech a nebo napíše do emilka.
Ta pálka za štěňata je fakt asi bacilem protože odchov se prodával od 20 000 až po 25 000kč za štěňata co se vědělo na 100%, že budou výstavně nej. Jinak ceny se točily za Bišonky okolo 10 000- 12 000kč a 16 000kč bez bacila. Daly se s klidem sehnat i za 8 000kč.
Pozor opravdu i mezi Bišonkama s PP jedou množky. Pokud máte zájem tak bych volala p. Slapničkové a ještě jeden kontakt napíšu do SZ.
Pokud kamarádka si koupí Bišonka klidně ať se na mě bráti a dám rady do budoucna, bude potřebovat
Dája

6.1.2021 08:04
Sonnic

XXX.XXX.55.171

Jak to tak vypadá tak tam dal nějakou fotku z internetu a dá jí nějaké v oříšky

6.1.2021 08:58

Sonnic napsal(a):
Jak to tak vypadá tak tam dal nějakou fotku z internetu a dá jí nějaké v oříšky

Ale ale. Pán nemusí mít chovku, může mít štěňátka na jinou chovku - třeba na tu, která je u jím vystavovaného psa uvedená jako chovatel
- Věchtová J., White daisy.

Tajemný jak v Karpatech.. internet a ochrana os. údajů - člověk má právo na vymazání - řeknu gůglovi, aby mou osobu z vyhledávání odstranil a nenajdete nic.
Ale tenhle pán prostě odchoval jen třeba dva vrhy, není v klubu a
kvůli tomu bude prodávat voříšky, že.

U bílého pejska nebude zas takový problém poznat množírnu. Pes bude špinavý.
A nebo mokrý, nebo bude vonět - vykoupaný. Už jsem viděla.
Jela bych se tam podívat, zjistila, co je potřeba k chovu za testy, zeptala se mezi příznivci plemene - na fb.

6.1.2021 09:03
Fiona.Praha

XXX.XXX.237.240

http://www.sk.csfauna.cz/inzerat/69535-bisonek-bichon-a-poil-frise

Stejná fotka a stejný text u inzerátu z 03.12.2019.

03.12.2019
Prodám štěňátka s PP po výstavně úspěšných rodičích. Okouzlující malý, hravý pejsek s bílou nadýchanou srstí jako plyšová hračka. Štěňátka budou k odběru počátkem ledna. Samozřejmostí je čipování, očkování, odčervení a passport. Cena štěňátek je 15,000 Kč - pejsek a 18,000 Kč - fenečka.

29.11.2020
Prodám štěňátka s PP po výstavně úspěšných rodičích. Okouzlující malý, hravý pejsek s bílou nadýchanou srstí jako plyšová hračka. Samozřejmostí je čipování, očkování, odčervení a passport. Cena dohodou. Odběr možný nejdříve od 17.12.2020

6.1.2021 09:04
Sonnic

XXX.XXX.55.171

Ale ale. Pán nemusí mít chovku, může mít štěňátka na jinou chovku - třeba na tu, která je u jím vystavovaného psa uvedená jako chovatel
- Věchtová J., White daisy.

Tajemný jak v Karpatech.. internet a ochrana os. údajů - člověk má právo na vymazání - řeknu gůglovi, aby mou osobu z vyhledávání odstranil a nenajdete nic.
Ale tenhle pán prostě odchoval jen třeba dva vrhy, není v klubu a
kvůli tomu bude prodávat voříšky, že.

U bílého pejska nebude zas takový problém poznat množírnu. Pes bude špinavý.
A nebo mokrý, nebo bude vonět - vykoupaný. Už jsem viděla.
Jela bych se tam podívat, zjistila, co je potřeba k chovu za testy, zeptala se mezi příznivci plemene - na fb.

Nojo ale prodávat papírového psa za 1 kč

6.1.2021 09:07

Sonnic napsal(a):

To mě taky zarazilo. Že by vypadly nějaké nuly?

6.1.2021 09:08

Sonnic napsal(a):

Tj. cena dohodou, víte?
Fiona - dyť říkám, dva vrhy, po roce. Používá své telefonní číslo, množírna tohle nedělá - mění čísla, i adresy, vymýšlí okrášlené fotografie v hrnečku,..
bílý chlupatý pejsek z množírny musí vypadat moc pěkně :-)

6.1.2021 09:09
Sonnic

XXX.XXX.55.171

To mě taky zarazilo. Že by vypadly nějaké nuly?

Asi . I kdyby nebyly z výstavní linie nebo bez předpokladů tak by určitě nebyly za 1kč

6.1.2021 09:32

Sonnic napsal(a):
Asi . I kdyby nebyly z výstavní linie nebo bez předpokladů tak by určitě nebyly za 1kč

1 Kč se do inzerátu dává, když je cena smluvní, individuální, ale pro uložení inzerátu je cena vyžadována. Není třeba hned hledat záhady.

6.1.2021 15:30
Huskyjanina

XXX.XXX.252.62

Díky všem. Dnes jsem s kamarádkou v práci mluvila, tak jsem jí zaúkolovala, ať zjistí na jakou chovku to je odchováno a jaký mají ti rodiče zdravotní vyšetření. No a já brnknu tý pani Slapničkový, jestli to je vůbec existující vrh s PP, protože mě taky zarazilo, že jsou stejný inzeráty s jednou fotkou v roce 2019 a 2020.

6.1.2021 16:08
Huskyjanina

XXX.XXX.252.62

Tak jsem mluvila s pani Slapničkovou a nemáme se bát.....Megi na to kápla. Chovka je té Věchtové a s Lemermanem spolu žijou. Inzerát je stejný proto, že to je opakované spojení......tak díky všem za čas a užívejte zimy. u nás už nasněžilo...juchů

6.1.2021 16:15
Dája6

XXX.XXX.236.102

Huskyjanina napsal(a):
Tak jsem mluvila s pani Slapničkovou a nemáme se bát.....Megi na to kápla. Chovka je té Věchtové a s Lemermanem spolu žijou. Inzerát je stejný proto, že to je opakované spojení......tak díky všem za čas a užívejte zimy. u nás už nasněžilo...juchů

Aha a teď čtu, že už víte. Super. Je pravda, že v dnešní době i já bych měla obavy.
Dája

Přidejte reakci

Přidat smajlík