Uživatel s deaktivovaným účtem

Dát si letáček na VFU ? Tam má psa každý zaměstnanec a polovina studentů.

Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Zaměstnanců jsem se ptala. Ona je tam blbá doba to pondělí dopo😳
Tak pak jedině do Lužánek a koukat za kým se táhnou psi :-))
napsal(a):
Tak pak jedině do Lužánek a koukat za kým se táhnou psi :-))
Tak to bych tu fenu asi musela ukrást, protože už vidím, jak na mě čumí majitel, kterého se zeptám, jestli by mi za úplatu nepůjčil svoji Fifinku mému psovi na koukání, během toho, co mu paní doktorka bude .... 🐦

Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Tak to bych tu fenu asi musela ukrást, protože už vidím, jak na mě čumí majitel, kterého se zeptám, jestli by mi za úplatu nepůjčil svoji Fifinku mému psovi na koukání, během toho, co mu paní doktorka bude .... 🐦
A tak kdyby to nebylo zadarmo...

Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Obávám se te běžný majitel z parkové univerzity, by můj požadavek nepochopil🤔
Třeba jo, najdou se i inteligentní nebo znalí problematiky. Ale osobní zkušenost nemám.
napsal(a):
Třeba jo, najdou se i inteligentní nebo znalí problematiky. Ale osobní zkušenost nemám.
Ale popravdě si naprostá většina lidí bude myslet, že je inspektorka normálně naživo trollí. Já si třeba myslím, že fakt nejsem úplně blbá a tak jako vím, že se tyhle věci dělaj, ale kdyby za mnou přišel venku random člověk s tímhle požadavkem, asi bych si myslela, že se zbláznil nebo je to ú.chyl.
Samozřejmě, že když ten člověk umí komunikovat, dá se to nějak vysvětlit, ale ten první dojem bude určitě často podobný. Obecně to není požadavek úplně běžný, jako: nemůžete mi věnovat jeden pytlík na bobky, a podle toho se daj očekávat reakce...
Atheira
napsal(a):
Ale popravdě si naprostá většina lidí bude myslet, že je inspektorka normálně naživo trollí. Já si třeba myslím, že fakt nejsem úplně blbá a tak jako vím, že se tyhle věci dělaj, ale kdyby za mnou přišel venku random člověk s tímhle požadavkem, asi bych si myslela, že se zbláznil nebo je to ú.chyl.
Samozřejmě, že když ten člověk umí komunikovat, dá se to nějak vysvětlit, ale ten první dojem bude určitě často podobný. Obecně to není požadavek úplně běžný, jako: nemůžete mi věnovat jeden pytlík na bobky, a podle toho se daj očekávat reakce...
No, já si myslím, že pro běžného člověka ten můj požadavek bude spíš na úrovni dotazu:
"paní, nepůjčila byste mi na jedno dopoledne svoje kalhotky...?" 😂

Atheira
napsal(a):
Já to brala podle sebe, protože o inseminaci psů něco vím. Ale je fakt, že kdyby za mnou přišel úplně cizí člověk a chtěl by si půjčit mou fenku, tak bych mu ji taky samotnou nedala.

napsal(a):
Já to brala podle sebe, protože o inseminaci psů něco vím. Ale je fakt, že kdyby za mnou přišel úplně cizí člověk a chtěl by si půjčit mou fenku, tak bych mu ji taky samotnou nedala.
Samotnou... Tak ale požadavek nezněl.

fikovnice
napsal(a):
Ježiš, to nee!!!
Jen vím, že úchylákům prádlo navoněné čerstvě aviváží prostě vonět nebude!
Kdyby jen úchylákům... Napoleon prý psal Josefíně - přijedu, nemyj se!
karo2702
napsal(a):
Můžu zkusit hodit dotaz do skupiny studentů VFU pokud chcete, ale obávám se, že teď jich v Brně moc nebude. Je distanční výuka.
To je super! Mám na mysli, na co navazujete - na dopis Napoleona své milé a že se na to zeptáte studentů VFU!
Jinak, třeba uspějete . Já vlastně ani nevím, jak je to teď s kolejemi? Fungují? My tím, že jako jediní učíme prezenčně, tak nemám toto info - tj. ubytování studentů z jiných fakult a jiných VŠ...?

fikovnice
napsal(a):
Teda "Inspektorko", to už je příliš, ne? Nepatřím mezi nejmladší, ale toto...
Tak, a tím si opět vyčerpám počet příspěvků na hodinu!
No kdybyste to osobně zažila, byla byste nejslavnější na světě! Bylo by vám víc jak 200 let.

lupus4
napsal(a):
Že vy znáte toho recidivistu co prodává pilulky proti stárnutí ?
(Za stejný podvod byl již trestán v r.1368, 1459, 1836 a 1974... )
Kéž by! Kdysi jsem četla knihu o doktoru Karpetovi, neznáte?
fikovnice
napsal(a):
To je super! Mám na mysli, na co navazujete - na dopis Napoleona své milé a že se na to zeptáte studentů VFU!
Jinak, třeba uspějete . Já vlastně ani nevím, jak je to teď s kolejemi? Fungují? My tím, že jako jediní učíme prezenčně, tak nemám toto info - tj. ubytování studentů z jiných fakult a jiných VŠ...?
Myslela jsem na tu háravku, ale nechtělo se mi vracet se na začátek diskuze
Jinak koleje nejedou, je na ně zákaz vstupu. Ale některé zkoušky se konají prezenčně, což je docela k popukání pro lidi ze Sloveska nebo od Plzně, kteří nesmí bydlet na kolejích a mají zkoušku v 8 ráno
karo2702
napsal(a):
Myslela jsem na tu háravku, ale nechtělo se mi vracet se na začátek diskuze
Jinak koleje nejedou, je na ně zákaz vstupu. Ale některé zkoušky se konají prezenčně, což je docela k popukání pro lidi ze Sloveska nebo od Plzně, kteří nesmí bydlet na kolejích a mají zkoušku v 8 ráno
Jj, já když jela na podzim pískat závod do Plzně, tak jsem vstávala ve 3, a v 9 večer jsem byla doma jak na koni - padly 3 Red Bully, a to jsem ani nebyla vyflusnutá z učení na zkoušku. To bych to asi neodřídila, a po zkoušce chcípla někde na škole v houští.. ⚰️🕯️