Uživatel s deaktivovaným účtem

Prosim poradte,
moja fenka 7rocna sa zacala harat a pozeram ze jej vysiel vylucok pripominajuci loptičku malicku z vaginalnej oblasti. Neviem co robiť ci ist do zverolekara twraz ci jej nejako ppmozu ale zatial ju to neboli spinka pekne.. .Alebo cakat dokym jej haranie skonci a tak ist.
Poraďte prosím, vďaka.

To snad ani není slovenština!
Běžte na veterinu. Dnes!

Osobně bych na nic nečekala, fenu probudila a mazala k veterináři.

Zadavatelce - kdyby vám něco vyhřezlo z pochvy, tak budete na něco čekat, nebo půjdete na gynekologii?

napsal(a):
Zadavatelce - kdyby vám něco vyhřezlo z pochvy, tak budete na něco čekat, nebo půjdete na gynekologii?
No ono se to u fen při hárání stává, prostě sliznice oteče tak moc, že se dovnitř nevejde. Není to nebezpečné.

napsal(a):
No ono se to u fen při hárání stává, prostě sliznice oteče tak moc, že se dovnitř nevejde. Není to nebezpečné.
To je možné. Ale bez potvrzení veterinářem, že je to zrovna "jen" tohle, bych klidná nebyla.

Áno bola som teraz u zverolekárky a potvrdila mi že nie je to nebezpečné, že máme pozerať či sa jej to nezväčšuje a či môže piškať. Ak by nemohla musíme ísť k nej to odstrániť. 😏 Je to aj kvôli tomu, že sú to hormóny a že nie je vykastrovaná fenka. Má to veľa psíkov s týmto bojuje. 😟
A držte palce lebo môže sa stať ešte, že to samé sčernie a odpadne. 🙏 🙏 Tak snáď to bude tá druhá možnosť aby nemusela podstúpiť zákrok a nebude ju to bolieť. Lebo aj keby podstúpila zákrok tak sa to môže opäť zopakovať. A tuším niekto tu písal, že má sa to stlačiť dnu, čo nie je pravda, práveže nemá, lebo tým pádom jej to môže opuchnúť vo vnútri a mala by problém väčší. Takže tí ktorí to robia nech nedávajú nič také robiť psíkovy!! Aj tak by to naspäť jej vybehlo von. 😟 Tak držte palčeky.
A tí ktorí tu nadávajú na mňa tak si tieto slová nechajte pre seba, to nie je rada ale len osočovanie človeka čo za to nemôže!!! Tak si toto nechajte pre seba keď neviete pomôcť nik Vás nežiadal o Váš názor!!
A vďaka Vám ste ma aj utvrdili v tom, že to nie je nebezpečné ako som si myslela vďaka. 👍

napsal(a):
To je možné. Ale bez potvrzení veterinářem, že je to zrovna "jen" tohle, bych klidná nebyla.
Jasně, jistota je kulomet.Já jsem taky radši za hysterickou paničku než něco zanedbat.

Bola som práve jasné, že by som ho nenechala bez pomoci, ale keď mi neknučí a papá pekne tak som chcela vedieť o čo ide to je všetko.
Neviem prečo sa do tohoto zapájate, keď neviete poradiť ale osočovať človeka viete! Fakt od Vás v tejto chvíli pekné. 😏

napsal(a):
Áno bola som teraz u zverolekárky a potvrdila mi že nie je to nebezpečné, že máme pozerať či sa jej to nezväčšuje a či môže piškať. Ak by nemohla musíme ísť k nej to odstrániť. 😏 Je to aj kvôli tomu, že sú to hormóny a že nie je vykastrovaná fenka. Má to veľa psíkov s týmto bojuje. 😟
A držte palce lebo môže sa stať ešte, že to samé sčernie a odpadne. 🙏 🙏 Tak snáď to bude tá druhá možnosť aby nemusela podstúpiť zákrok a nebude ju to bolieť. Lebo aj keby podstúpila zákrok tak sa to môže opäť zopakovať. A tuším niekto tu písal, že má sa to stlačiť dnu, čo nie je pravda, práveže nemá, lebo tým pádom jej to môže opuchnúť vo vnútri a mala by problém väčší. Takže tí ktorí to robia nech nedávajú nič také robiť psíkovy!! Aj tak by to naspäť jej vybehlo von. 😟 Tak držte palčeky.
A tí ktorí tu nadávajú na mňa tak si tieto slová nechajte pre seba, to nie je rada ale len osočovanie človeka čo za to nemôže!!! Tak si toto nechajte pre seba keď neviete pomôcť nik Vás nežiadal o Váš názor!!
A vďaka Vám ste ma aj utvrdili v tom, že to nie je nebezpečné ako som si myslela vďaka. 👍
Co to je - piškať?
napsal(a):
Bola som práve jasné, že by som ho nenechala bez pomoci, ale keď mi neknučí a papá pekne tak som chcela vedieť o čo ide to je všetko.
Neviem prečo sa do tohoto zapájate, keď neviete poradiť ale osočovať človeka viete! Fakt od Vás v tejto chvíli pekné. 😏
Vy jste sama doslovně psala, že nevíte co máte dělat, že nevíte jestli máte jet na veterinu...
A najednou jste zase žádné názory nechtěla znát....
Rady jste dostala - veterina. Protože co jiného vám někdo může poradit na diskuzi, kde nikdo tu fenu neviděl. Asi si nikdo netroufne jen tak na slepo střelit, že je to v pohodě, a že nikam nemusíte. Myslím, že by si to netroufl ani veterinář bez toho, aniž by fenu viděl.

napsal(a):
Ten palec byl samozřejmě omyl.
Nikde osočování nevidím, ani že by vám někdo nadával. V prvním příspěvku jste nepsala, že byste byla na veterině, tak jsme vás tam poslali, to je špatně? U nás doma je normální, že když někomu něco je, jde se prostě k doktorovi.

Varaxi
napsal(a):
Čurat.
Jsem ráda, že je fenka v pořádku. :)
Čurat? Fakt? Díky. Já ty slovenské podivné výrazy nějak nedávám.

napsal(a):
Ne, nikto tu nepísal, že se to má zatlačit dovnitř. Ani by to nešlo. Ale dá se udělat plastický chirurgický zákrok.

Gůgl říkal, že Horehronie. Tipovala jsem východ, nebo úplně "hutoracky". Lidem z východu nerozumím ani slovo. Tak mám zas 0 bodov.