Bella12369

XXX.XXX.228.78
Ahoj chci se zeptat, mám fenu, která je dnes březí už 63 dní a babička se o ni bojí.
Když fena dnes močila měla tam kousek něčeho. Štěňat má 4-5 a hýbou se a kopou. Feně jsou 2 roky. Je to rasa Coton de Tuléar.
Nevíte, kdy by mohla rodit?
janaa
napsal(a):
Kdykoli. Pokud si nejste jisté, jeďte na veterinu,nic jiného vám nikdo neporadí
Já bych asi tak úplně nehysterčil. Pokud se fenka chová normálně, žere, pije, venčí se, nehrabe, nefuní... s velmi vysokou pravděpodobností se ještě nic neděje! To, že z vysokobřezí feny občas něco vyteče, vyleze nějaký hlen, je normální a není to důvod k plašení a lítání na veterinu.
Zadavatelko, buďte připravení. Teď už to může začít kdykoliv. Není to ale tak, že fena sejde ze schodů a vyprdne štěně! Samotnému porodu předchází různě dlouhá příprava, kterou určitě nepřehlédnete. Takže: Být připraven, ale nestresovat zbytečně sebe ani fenu!
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dasvo
napsal(a):
Já bych asi tak úplně nehysterčil. Pokud se fenka chová normálně, žere, pije, venčí se, nehrabe, nefuní... s velmi vysokou pravděpodobností se ještě nic neděje! To, že z vysokobřezí feny občas něco vyteče, vyleze nějaký hlen, je normální a není to důvod k plašení a lítání na veterinu.
Zadavatelko, buďte připravení. Teď už to může začít kdykoliv. Není to ale tak, že fena sejde ze schodů a vyprdne štěně! Samotnému porodu předchází různě dlouhá příprava, kterou určitě nepřehlédnete. Takže: Být připraven, ale nestresovat zbytečně sebe ani fenu!
No jo, ale zadavatelka asi moc netuší. Viz - "když močila, měla tam kousek něčeho."
Bella12369

XXX.XXX.228.78
Děkuji všem za rady. Napíšu jak to dopadlo.
Bella12369

XXX.XXX.228.78
Ahoj, tak fena porodila 3 zdravá štěňátka. 2 holky a 1 kluka a váží docela dost 210 a víc. Bohužel už jsou zamluvení.
Bella12369
napsal(a):
Ahoj, tak fena porodila 3 zdravá štěňátka. 2 holky a 1 kluka a váží docela dost 210 a víc. Bohužel už jsou zamluvení.
Proč bohužel? To je snad ta lepší varianta, ne?!
Teď hlavně dejte pozor, ať se Vám fena neodvápní. Tři štěňata byste měli zvládnout bez větších potíží.
Bella12369

XXX.XXX.228.78
První štěně porodila v 21:35 a další za hodinu. 3 za půl hodiny.
Bella12369

XXX.XXX.228.78
Jo to jo, ale už se nám stalo, že si vzali psa a po 2 měsících nám ho vrátili v hrozném stavu a od té doby se bojí a je hluchý. Toho porodu jsme se báli, protože naše fena nemohla porodit a museli jsme k veterináři a málem umřela, ale naštěstí je teď v pořádku jenom se bojí a nemůže se na ní ani sáhnout.
rapotacka11
napsal(a):
naše fena nemohla porodit a museli jsme k veterináři
a málem umřela ...
-se bojí a nemůže se na ní ani sáhnout.
Tak do toho!
Znova ...
Vy jste rodila?
Už jsem dotaz typu, proč rodí ta kříženka měla sepsaný včera, ale nechtěla jsem být za cynika, když chudák fena měla rodit...
lesnížínka
napsal(a):
Už jsem dotaz typu, proč rodí ta kříženka měla sepsaný včera, ale nechtěla jsem být za cynika, když chudák fena měla rodit...
Proč kříženka? Psala, že je to cotonek a název napsala správně.
Ptala se asi náctiletá vnučka, když je fena babičky. Těžko ovlivní krytí nebo nekrytí feny s PP nebo bez PP, která patří babičce.
Fiona.Praha
napsal(a):
Proč kříženka? Psala, že je to cotonek a název napsala správně.
Ptala se asi náctiletá vnučka, když je fena babičky. Těžko ovlivní krytí nebo nekrytí feny s PP nebo bez PP, která patří babičce.
Bože teď se omlouvám, hlavně zadavatelce, nějak jsem já pomotala témata Už jsem to znova nečetla a myslela, že je to ta kříženka akity...co tu někde byl dotaz. Pardon
P.S. fakt nechlastám