Zdravíčko, mám doma malé štěně, které mělo problém s průjmem tak byl na gastro konzervě s rýží, bez problému vše vždy snědl. Pak jsme postupně dávali granule, které však odmítal ale po namočení se po granulích jen zaprášilo, teď už nechce ani to, sežere je suché jen když mu do toho přidám konzervu. Jde o mlsný jazýček?
Lososový olej se bojím přidávat právě kvůli prodělaným průjmům. Ne že by mě přidání jedné lžičky konzervy obtěžovalo, zajímá mě jen jestli si s tím dělat těžkou hlavu
Pes je jinak zdravý, aktivní
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ve vedlejší vámi založené diskuzi je rad dostatek, ne?
Je normální, že když pes ochutná něco lepšího, než granule, už granule nechce. Buď vás tedy čeká neustálé dochucování granulí, přechod na krmení masem anebo se zapřít, dát suché granule a vydržet, až to pes vzdá a začne je žrát bez dochucování. Ale to může být u štěněte - navíc jorka - nebezpečné.
neverend

XXX.XXX.213.247
lupus4
napsal(a):
Má asi víc rozumu než vy a nechce prát do sebe chemický srágory...
Když prospívá na vařeným, tak než se úplně srovná mu vařte a pomalu přejděte na syrové, což je pro vás asi nepředstavitelné, ale
Přirozené je krmit přirozenou stravou
Přesně tak. Jen si představme žít z konzerv a něčeho bůh ví čeho sušeného.🙂 Jak by se to líbilo nám,že? Všechny zvířata v okolí chodí jíst k nám, protože z těch granulí už jim je na zvracení.😀 Tedy alespoň to říkal včera sousedův kocour.😀