Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.1.2021 19:22
Happy1234

XXX.XXX.42.111

Dobry den.
Chcem sa opytat, co mohlo sposobit nahly uhyn psa, ktory kludne spal, no naraz dostal krce, metalo nim, mal otvorene ocka, pistal a potom dokonal? Ja viem, ze to je na pitvu, ale co by ste povedali? Ked mal krce tak som ho zdvihla a padala mu hlavicka..myslite, ze bol uz mrtvy alebo mu len ochablo svalstvo kedze pistal?
Velmi ma to trapi, tak aspon nejake odhady.
Dakujem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.1.2021 19:55

Dobrý den, jak byl pejsek starý? Buď to byla nějaká mrtvice, nebo něco špatného snědl? Pokud mu tekla krev mohl se něčím otrávit.

11.1.2021 19:58

nějaká zásadní vnitřní katastrofa, srdeční zástava nebo něco někde prasklo.

bez pitvy se to fakt nedozvíte.

podle průběhu smrti se nedá na nic usuzovat. ono to, co popisujete, je docela běžné. tiše zavírají oči umírající jen v amerických filmech.

11.1.2021 20:14

Happy1234 napsal(a):
Dobry den.
Chcem sa opytat, co mohlo sposobit nahly uhyn psa, ktory kludne spal, no naraz dostal krce, metalo nim, mal otvorene ocka, pistal a potom dokonal? Ja viem, ze to je na pitvu, ale co by ste povedali? Ked mal krce tak som ho zdvihla a padala mu hlavicka..myslite, ze bol uz mrtvy alebo mu len ochablo svalstvo kedze pistal?
Velmi ma to trapi, tak aspon nejake odhady.
Dakujem.

Viz bodlinka.

Arazum

11.1.2021 20:25
Arazum

XXX.XXX.62.60

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Viz bodlinka.

Jak jinak😀. Pro zadavatele- proč píšete sem !!!! Na dálku to opravdu nejde.A jinak je mi líto štěněte.

11.1.2021 20:30
Happy1234

XXX.XXX.42.111

Len som chcela vediet ci ked pistal ale mu padala hlavicka ci bol pri vedomi ci nas este citil? :(

11.1.2021 20:33

Happy1234 napsal(a):
Len som chcela vediet ci ked pistal ale mu padala hlavicka ci bol pri vedomi ci nas este citil? :(

Nevíme.

12.1.2021 06:16
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Happy1234 napsal(a):

Pokud vnímal, tak nejspíš už omezeně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík