Chodský pes - existují dobré chovy?

Chodský pes
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.1.2021 18:31
Moncicaak

XXX.XXX.234.128

Dobrý den,
poslední dobou jsem uvažovala o tom, že bych chtěla dalšího pejska až můj jorký nebude.(Máme Německého špice, jednu vykastrovanou fenku která je taková směska všeho a jorkýho.)Začal se mi líbit chodský pes, ale co jsem tak diskutovala s majitely všichni tvrdí, že moc dobrých odchovů už neexistuje. Chtěla bych pejska s PP-chci si být jistá původem a chci vědět co je můj pes zač:-) Ale zajímalo by mě jestli se dá najít nějaká pořádná CHS.
Zatím mi všichni říkají že choďáků, kteří by byli psychicky i fyzicky naprosto v pohodě moc není. Většinou najdu inzerát, kde je podvyživený pejsek , který posledních 6 let svýho života znal jen zahradu u domu, kde hlídal...

bibi12

14.1.2021 08:49
bibi12

XXX.XXX.32.116

Pěkný den, mám choďandu už 7 let a je to moc bezva pes, jak povahou tak vzhledem. Je s PP
většího rázu a všem se moc líbí. Pokud chcete pravdivé informace a ne jedna paní povídala, koukněte na klubové stránky, které jsou velmi dobře dělané a často aktualizované. Hodně se sleduje zdraví i povaha, proto se dělají bonitace a povahové vlohy. Stránky jsou KPCHP.

14.1.2021 10:07
Moncicaak

XXX.XXX.234.128

bibi12 napsal(a):
Pěkný den, mám choďandu už 7 let a je to moc bezva pes, jak povahou tak vzhledem. Je s PP
většího rázu a všem se moc líbí. Pokud chcete pravdivé informace a ne jedna paní povídala, koukněte na klubové stránky, které jsou velmi dobře dělané a často aktualizované. Hodně se sleduje zdraví i povaha, proto se dělají bonitace a povahové vlohy. Stránky jsou KPCHP.

Děkuji😁😁

Přidejte reakci

Přidat smajlík