Elišakkk

XXX.XXX.240.228
Dobrý den můžu se prosím zeptat jestli může žít bostonský teriér v bytě s králíkem??? Děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem

Co by nemohl, klidně i s kočkou, krávou, slonem. Stačí ho naučit, jak se k ostatnímu zvířectvu chovat.

Může.
V jednom bytě kerryk, britka a králík. Britka pokoušela spícího kerryka a králík jim nafackoval oběma.
Cesta k soužití byla pro kerryka poměrně trnitá, ale naučil se (terier ).
Jo, znám dost lidí, co se psem měli morče nebo králíka. Naposledy mojí šéfové. Pár let to vydrželo. On je vychovaný, ten pes, klidně králíka nechá, aby ho zlobil, králík za ním sám chodí a pes je tak opatrný. No, přišel den a najednou byl pes míň opatrný a králík tuhý. Ono šelmě se věřit nedá. Pod dozorem, to jde, ale ono to musí být stále. Nehledě na to, že králík může být ze psa na nervy.
Elišákk

XXX.XXX.246.234
napsal(a):
Co by nemohl, klidně i s kočkou, krávou, slonem. Stačí ho naučit, jak se k ostatnímu zvířectvu chovat.
Děkuji za odpovědi všem 😊
juhaj
napsal(a):
Jo, znám dost lidí, co se psem měli morče nebo králíka. Naposledy mojí šéfové. Pár let to vydrželo. On je vychovaný, ten pes, klidně králíka nechá, aby ho zlobil, králík za ním sám chodí a pes je tak opatrný. No, přišel den a najednou byl pes míň opatrný a králík tuhý. Ono šelmě se věřit nedá. Pod dozorem, to jde, ale ono to musí být stále. Nehledě na to, že králík může být ze psa na nervy.
Přesně - já bych taky nebyla moc easy, kdybych měla bydlet s lidožroutem🤔

Si myslim, ze sami neutahnou najem
Já mám králíka s yorkem a je to v pohodě. Sice se pes rozběhne za králíkem, když moc rychle vystartuje, ale nikdy nic neudělá... spíš se lekne když se králík otočí a vystartuje po ní. :D Ale to se moc nestává. Jinak králík psa ignoruje ve velkým. A york jí moc neudělá když jsou skoro stejně velké (králík je zakrslík). Samozřejmě vždy s dozorem!!! Co kdyby se na psa vrhla (ne vážně, jak už tu někdo zmínil, bez dozoru to nejde)