Staffbull x francouzský buldoček

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tessie11

24.1.2021 21:07
Tessie11

XXX.XXX.201.87

Dobrý den,
ráda bych si pořídíla pejska a nemohu se rozhodnout francouzského buldočka nebo stafordsirskeho bullterriera. Bydlím v bytě, ale pro pejska mám opravdu dostatek času. Mám zkušenost s chovem psů.
Jaké plemeno byste mi doporučili a proč? Nějaké osobní zkušenosti proč ano/ne jedno z plemen?
Budu vděčná za jakoukoli reakci a předem děkuji za pomoc!

24.1.2021 21:33
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.28.238

Tessie11 napsal(a):
Dobrý den,
ráda bych si pořídíla pejska a nemohu se rozhodnout francouzského buldočka nebo stafordsirskeho bullterriera. Bydlím v bytě, ale pro pejska mám opravdu dostatek času. Mám zkušenost s chovem psů.
Jaké plemeno byste mi doporučili a proč? Nějaké osobní zkušenosti proč ano/ne jedno z plemen?

Ta plemena jsou hodně odlišná svými nároky i temperamentem, ale proti buldočkovi jednoznačně mluví zdraví - to je chodící chorobopis (teda pokud zrovna nemá vylágrovaný kolena, nebo plotýnky, to pak ani nechodí)

24.1.2021 22:12
rapotacka11

XXX.XXX.232.208

Trpaslici pinc versus anglicky toy terier
Čivava a krysarik
Staffbull x francouzský buldoček

To je asi jeden autor.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.1.2021 08:18

Pokud "váháte" mezi tak rozdílnými plemeny, patrně netušíte, co vlastně od psa chcete a jakou by měl mít ideálně povahu. Tak si to zkuste nejdřív ujasnit. Vždy pomáhá dohledat si na internetu ty největší úskalí, problémy a pomluvy vámi vybraných plemen (to hezké si dokážete vymyslet i bez pomoci).

25.1.2021 08:54

Tessie11 napsal(a):
Dobrý den,

To je hrozně moc málo informací.
Proč jste si vybrala zrovna tato dvě plemena? S chovem jakého plemena máte zkušenosti?
Pokud vlastníte chovatelskou stanici a tudíž máte těch zkušeností hodně, musíte toho vědět spoustu a ptáte se tady?

Přidejte reakci

Přidat smajlík