Border kolie s PP – volní 2 pejsci k rezervaci

Prodám Border kolii - Chovatelská stanice Dog’s Windy Hill ze Šternberka na...
25000 Kč
Dobrý den, chci se zeptat, mám problém, máme dva pejsky jednoho borderáka rok a 5měsíců. A nějakou pouliční směsku rok a 2 měsíce.
Teď se nám udělal problém, že kdykoliv odejděte z domu pustí to jak čůrání jak kakání. Mezi tím kdy já odcházím do práce a přítel se vrací z práce tak je mezi tím maximálně hodina a půl, nejméně půlhodina. A oni to zvládnou i za tu půl hodinu. Předtím v tom nebyl vůbec žádný problém. Dokonce mi borderák vydržel sám 8hodin než sem měla přítele.
Už jsem z toho nešťastná, chodíme ven vždy těsně před tím než odcházím ale stejně pak doma najdu dáreček.
Prosím co s tím, jak je to odnaučit nebo čím to může být?
Děkuji všem za odpovědi.
Pokud by to bylo jen o čůrání, tak bych řekla, že jeden ze psů bude nastydlý, a nebo že po sobě značkují (dva psi, skoro stejně staří)... Ale jestli jde i o bobek, tak to je divný.
Píšete, že doma najdete dáreček vy, ale přítel přijde už po půl až hodině a půl, vy předpokládám déle, je teda jisté, že to psi udělají v době, co vy odejdete?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Protest určitě ne.
Vyloučit zdravotní problém a vyzkoušet, jestli se to stane i tehdy, když před odchodem dáte opravdu dlouhou vydatnou procházku, vyběhání, třeba 2h venku.
A oni ráno udělají venku vše a pak mají ještě zásobu na doma?
Martina43
napsal(a):
Já odcházím v pět ráno věnuji jim sice venku půlhodiny ale déle už nemůžu
Tak udělejte aspoň pokus. Vstaňte si jednoukrát o hodinu dřív a budťe s nima venku o hodinu dýl. A uvidíte, co to udělá.
Já chodím ráno se psem na hodinu, a to mu je 13 roků :)
Martina43
napsal(a):
Právě zvládne venku kakat i třikrát ale stejně si asi pak nechá něco na doma
To je hloupost. Z čeho mají 4 várky bobků? Krmím psa 2x i 3x denně a tohle teda nestíhá.
Martina43
napsal(a):
Sama se tomu divím proto se ptám zde
Ale to musíte vědět Vy, čím je krmíte a kdy. Ten režim je špatně. Sepište si to, nad napsaným se přemýšlí lépe.
"nebo se prostě mstí, že jste je opustila"
ach jo ...
tak možná v jiným vesmíru