Dobrý den, předevčírem jsme ročnímu pejskovi našli na čumáku několik boulí. Mysleli jsme si že jsou to modřinky po hře se psem a včera se zdály být menší. Dnes se ale zase ukázaly a zdá se mi že vyrostly. Už jich má kolem nosu nějakých pět, a mě děsí představa rakoviny... Na pohmat jsou tvrdé a trochu ho bolí. Zatím normálně žere a běhá. Pokud někdo ví co by to mohlo být, budu moc ráda za rady.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Počkejte na víkend, to se vet shání lépe :-)
Třeba tam má něco vražené, plíseň, nasál sníh, jed, alergie,..... Využijte pracovního dne.

Whop
napsal(a):
Dobrý den, předevčírem jsme ročnímu pejskovi našli na čumáku několik boulí. Mysleli jsme si že jsou to modřinky po hře se psem a včera se zdály být menší. Dnes se ale zase ukázaly a zdá se mi že vyrostly. Už jich má kolem nosu nějakých pět, a mě děsí představa rakoviny... Na pohmat jsou tvrdé a trochu ho bolí. Zatím normálně žere a běhá. Pokud někdo ví co by to mohlo být, budu moc ráda za rady.
Rakovina se nezjeví ze dne na den.

Whop
napsal(a):
Neví a proto radíme veterináře.

Já bych šla k veterináři, z fotky tady nic nevyvěštíme.
Sašena

XXX.XXX.69.77
To je Welššpringršpaněl? Mám 14 letou fenku a podobné změny na kůži se jí objevují už od mládí, jednou nebo dvakrát do roka. Takové zarudlé a zatvrdlé místečko na zadečku nebo čenichu, na kterém se později objeví strup. U naší je to alergie na kuřecí v jakékoliv podobě, stačí když jí někdo dá psí pamlsek. K vetovi už s tím nechodíme, dostala by jen prednison. Spraví se to do týdne samo.
Tak, u veta jsme byli, na nic kloudného nepřišel. Tyhle „bouličky“ se mu objevují vždy po studené noci, ale do druhého dne sami zmizí. Možná je to jen ze studeného vzduchu který venku dýchá když padnou mrazy, nicméně vždy se to samo srovná. Takže už to moc neřešíme. Ale děkuji Sašeně za radu a zkušenosti, náš pes je AUO, a bouličky jsou asi trochu jiné než u vás.
HanV

XXX.XXX.105.192
Dobrý den, narazila jsem na tento příspěvek dnes, řešíme u našeho pejska něco podobného. Mohla bych se zeptat, jaký byl vývoj za 2 roky, co byl příspěvek zveřejněn?
Děkuji.