Uživatel s deaktivovaným účtem

Vzhledem k současné situaci na trhu bych očekávala 20-35 tisíc.

25 - 45 tisíc
Prosím, a můžete mně, v tomto směru ne tak sběhlé, někdo vysvětlit, proč je tak velký nedostatek psů? I v útulcích...?
Stran PP psů, to opravdu většina českých chovatelů kryla v zahraničí a kvůli COVIDu nemohli vycestovat...? V rámci ČR se přece cestovat dá (teda nevím, jak to bude s novými opatřeními) a mně přijde, že třeba pro chovatele to mohla/může být naopak vhodná doba. Vždyť jen kolik lidí je na home office...a tedy tím pádem můžou mít více času se věnovat event. štěniskům.
Anebo - všichni v rámci nudění se v době COVIDové psy vykoupili...?

B) je správně... 🤦🏻♀️ Poptávka výrazně převyšuje nabídku.
Spousta lidí pořizuje dětem hračky, když už teda nemůžou do školy.
A spousta lidí je a bude dlouhodobě doma na HO a tak jim teď připadá doba nejlepší na pořízení psa.
Zájem o psy je naprosto neskutečnej. Takoví ti bazošoví vořeši za tisícovku už prakticky neexistují. Všechno je do hodiny pryč.
Imho neznám chovatele, který by nekryl, protože covid. Sleduji teda jen několik plemen a kryje se pořád jak o duši.

impact
napsal(a):
Spousta lidí pořizuje dětem hračky, když už teda nemůžou do školy.
A spousta lidí je a bude dlouhodobě doma na HO a tak jim teď připadá doba nejlepší na pořízení psa.
Zájem o psy je naprosto neskutečnej. Takoví ti bazošoví vořeši za tisícovku už prakticky neexistují. Všechno je do hodiny pryč.
Imho neznám chovatele, který by nekryl, protože covid. Sleduji teda jen několik plemen a kryje se pořád jak o duši.
To nás snad psi brzo sežerou. Docela si to neumím představit v Praze, až se udělá hezky a všechno to vyrazí na Letnou. Totéž ostatní velká města.

Já mám v poslední době i pocit, že lidi shánějí dalšího psa k prvnímu. Nedávno se mě ptala jedna holčina, jestli je vhodné pořídit GR k feně staforda, a stěžovala si, že chovatelka, kterou oslovila, z toho moc nadšená nebyla.
A pak je dost lidí, co měli nebo ještě mají staršího psa bez PP, teď už chtějí s PP a vědomi si toho velkého zájmu, shánějí už teď.

Dám to ještě sem, třeba se tu někdo najde, paní chovatelka stále nemůže najít vhodného člověka.
https://www.facebook.com/chlupatestesti/posts/3737939226254832
Dream Darcy Nice Friend alias Maxík 🍀
Pokud by někdo měl zájem o15ti měsíčního temperamentního puberťáka, tak se mi prosím ozvěte. Budeme pro něj hledat ten nejlepší domov plný lásky, pochopení, ale i důslednosti. Max neměl šťastný osud, neměl štěstí ani na chovatele ani na svou první rodinu, kde do roka věku žil. Žil separovaný od rodiny, která se ho bála, takže potřebuje čas a vytvoření mantinelů. Není bázlivý, je vcelku sebevědomý. Nevadí mu feny, kočky ani slepice. Snažili jsme se mu dát základní poslušnost a socializovat. Je velmi učenlivý, hravý a mazlivý. Hledáme zodpovědnou rodinu se zkušenostmi se psy, která bude pokračovat ve výcviku a kde bude mít možnost prožít celý život! 😍😍😍Tel.773232727
napsal(a):
Dám to ještě sem, třeba se tu někdo najde, paní chovatelka stále nemůže najít vhodného člověka.
https://www.facebook.com/chlupatestesti/posts/3737939226254832
Dream Darcy Nice Friend alias Maxík 🍀
Pokud by někdo měl zájem o15ti měsíčního temperamentního puberťáka, tak se mi prosím ozvěte. Budeme pro něj hledat ten nejlepší domov plný lásky, pochopení, ale i důslednosti. Max neměl šťastný osud, neměl štěstí ani na chovatele ani na svou první rodinu, kde do roka věku žil. Žil separovaný od rodiny, která se ho bála, takže potřebuje čas a vytvoření mantinelů. Není bázlivý, je vcelku sebevědomý. Nevadí mu feny, kočky ani slepice. Snažili jsme se mu dát základní poslušnost a socializovat. Je velmi učenlivý, hravý a mazlivý. Hledáme zodpovědnou rodinu se zkušenostmi se psy, která bude pokračovat ve výcviku a kde bude mít možnost prožít celý život! 😍😍😍Tel.773232727
To je ten GR co žral lidi?

Inspektor Pišišvor
napsal(a):
To je ten GR co žral lidi?
Jo, přesně tak. Přitom na FB CHS Chlupaté štěstí videa, jak si pes ani slepice nevšimne (samozřejmě v přítomnosti lidí, ale i tak), přivolání ok.
kukuku

XXX.XXX.172.9
Purkertova z White Coffee v soucasne dobe nabizi stene z vrhu duben 2022 za 50.000 Kc s rezervacnim poplatkem 50% z kupni ceny. Predpokladam, ze asi nevratnym:-). Jako jediny chovatel, ktereho znam, u nabidky stenat nezverejnuje ani jmeno rodicu.
kukuku
napsal(a):
Purkertova z White Coffee v soucasne dobe nabizi stene z vrhu duben 2022 za 50.000 Kc s rezervacnim poplatkem 50% z kupni ceny. Predpokladam, ze asi nevratnym:-). Jako jediny chovatel, ktereho znam, u nabidky stenat nezverejnuje ani jmeno rodicu.
Zřejmě nezveřejňuje kvůli ochraně osobních údajů těch štěňat
Kukuku

XXX.XXX.255.150
Jo..jo..v teto chovce je mozne vsechno. Proste rodice jsou v utajeni:-). Podle me slusny chovatel nema duvod neuvadet jmena rodicu stenatek, zvlaste pokud je nabizi v inzerci verejne k rezervaci. Tahle chovka je kapitola sama pro sebe:-).